Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το πήρα από το ..θείο το παιχνιδάκι που με τρέλαινε 4 χρόνια φοιτητής και τώρα ακόμα μετά την έκδοση 2 και μετά...

Άποψη μου παιδιά αυτά που θα πω...

Διαφορές σε σχέση με 5...

Τα καλά...

Οι κινήσεις των παικτών,τζαρτζαρίσματα,άνοιγμα της μπάλας και πάσες

βελτιώθηκαν ριζικά και δε βρίσκω κακό το σουτ...Χάλια το έλεγαν επίσης και από την έκδοση 3 στη 4 ,τη 4 στη 5 ,αν θυμάστε και λέμε ότι η 5 είναι η καλύτερη έκδοση μακράν ακόμα.

Τα κακά...

Σόρι αλλά άκουσα καλά λόγια για τα γραφικά και μόνο καλά δε τα είδα...

Η απεικόνιση των παικτών προσώπων στολών είναι πολύ..χειρότερη από τη 5, μου άρεσαν πολύ τα πρόσωπα στην 5 και έχω την ιδέα ότι ...μίκρυναν τους παίκτεσ στην 6...Εννοώ μου φαίνονται πιο...μικροκαμωμένοι...

Θα το συνηθίσουμε σιγά σιγά κι αυτό πιστεύω όμως...όπως όλα τα άλλα.

Γιατί το λέω αυτό?

Γιατί εγώ προσωπικά...ξενέρωσα από την μετάβαση από την 4 στη 5 λόγω ριζικών αλλαγών τότε...Για μένα έτσι?Θεωρούσα ότι όλα έγιναν πιο απαλά και δυσκολευόμουν να κάνω πάσες και σουτ όπως τις είχα συνηθίσει στην 4...

Τώρα...θεωρώ ότι έλεγα...βλακείες και ότι μακράν η 5 με καλύπτει πλήρως σε όλα!

Θέλω να πω..κουλάρετε...ο χρόνος θα δείξει τι απίδια πιάνει το παιχνιδάκι και εγώ πιστεύω θα το συνηθίσουμε στη τελική!

Σόρι για το πρήξιμο παιδιά!

• Απαντ. 821
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να ενεργοποιησετε τα χειρηστηρια πρεπει να πατε στην επιλογη settings του παιχνιδιου στο σκληρο δισκο μεσα και απο εκει να τα φτιαξετε γιατι μολισ ξεκιναει το παιχνιδι, απο μονο του δεν αναγνωριζει ολους τους μοχλους. καλο καψιμο...!!!

Δημοσ.

Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε Top Player επίπεδο. Το gameplay και το επίπεδο δυσκολίας με άφησε γενικά αρκετά ικανοποιημένο. Αλλά η καλή αυτή εικόνα καταστράφηκε από τα παρακάτω:

- Μέχρι στιγμής, ΟΛΑ τα γκολ που έχω δεχτεί τα έχω δεχτεί από κεφαλιά του αντίπαλου επιθετικού μετά από εκτέλεση κόρνερ, και ενώ ο σκόρερ φυλασσόταν από ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο αμυντικούς μου. Ειδικά σε ένα από αυτά τα γκολ που έχω δεχτεί, ήταν ολοφάνερο ότι ήταν "γραφτό" να μπει το γκολ, αφού η αντίδραση των αμυντικών μου που μπορούσαν άνετα να διώξουν τη μπάλα ήταν τελείως αφύσικη. Εντάξει, σίγουρα δεν κλέβει η ΑΙ όπως στο 5, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ξενέρωμα να τρως γκολ από φάση στην οποία ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αποτρέψεις.

- Παρά προηγούμενη διαπίστωσή μου, η ΑΙ των συμπαικτών παραμένει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Π.χ. δοκιμάστε να ξεκινήσετε κούρσα με κάποιο μπακ. Θα περάσετε μπροστά από το χαφ κι αυτός θα σας κοιτάει σαν χαζός να περνάτε από μπροστά του αντί να φύγει σφαίρα μπροστά για να πάρει πάσα (εννοείται ότι έχω βάλει βελάκι στον χαφ να κινείται προς την αντίπαλη περιοχή). Είναι αδύνατο να βγεις στον αιφνιδιασμό έτσι.

Γενικότερα, οι παίκτες εξακολουθούν να αγνοούν τα τεκταινόμενα στο γήπεδο, και απλά παραμένουν στις προκαθορισμένες θέσεις, ακόμα κι αν η μπάλα σκάσει μετά από κόντρα δύο μέτρα δίπλα τους. Κρίμα, κι ήλπιζα να είχε βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα το παιχνίδι, αφού βελτιώθηκε σε τόσους άλλους.

Αν και δεν έχω κατασταλλάξει ακόμα στο κατά πόσο αξίζει η έκτη συνέχεια του Pro, μέχρι στιγμής εξακολουθώ να πιστεύω ότι το καλύτερο PES (από το 3 και μετά που η σειρά άρχισε να βγαίνει στα PCs), είναι το 4, το οποίο όμως έχει το σημαντικό μειονέκτημα ότι, για κάποιο λόγο που μόνο οι ιάπωνες καταλαβαίνουν, όποιος έβγαζε πρώτος γκολ στο παιχνίδι είχε μετά σημαντικό πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν τραγελαφικά αποτελέσματα στα διπλά (π.χ. κέρδιζα τον αντίπαλό μου στο διπλό 5 -1 αν είχα σκοράρει πρώτος γκολ, ενώ στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο και τις ίδιες ομάδες έχανα 6 -0 επειδή είχε σκοράρει αυτός το πρώτο γκολ).

Δημοσ.
ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SPACEBAR :D

Ακολουθήστε τα βήματα:

1) settings

2) keyboard tab

3) double click on some button you want to change (R1, R2...)

4) click and HOLD left mouse button on the "cancel"

5) while holding left mouse button on the "cancel", press SPACE on the keyboard

Δουλεύει :D

PS: Το δεξί analog όντως φαίνεται ότι έχει πρόβλημα. Αλλά αφού βρέθηκε λύση για το SPACE όλα καλά λέμε :P

Με έσωσες, σε ευχαριστώ ;-)

Δημοσ.
(ΥΓ.: η έκδοση του PC (χθες την αγόρασα) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την άθλια, απαράδεκτη και αχαρακτήριστη έκδοση για το 360.)

Κάποιοι τα λέγαμε για PS2 και PC, αλλά η συζήτηση γυρνούσε πάλι στο 360...

Δημοσ.

paidia exeikaneis na dosei kana patchaki kalo???thelo kai tis ellinikes omades an ginetai...an ginetai kante upload to palio pou eixate dosei....episis mporeite na mou peite pos to vazo to patch???euxaristo....

Δημοσ.

re paidia kapou eixa diavasei ena post gia ti diadikasia pou xreiazetai oste na mporo na metatrepso ta replay apo to pes se videakia kai akoma kai na ta anevaso...mporei kaneis na mou dosei ena link giati misi ora tora psaxno kai akoma na vro to post auto???

Δημοσ.
Μετά από αρκετά ματσάκια με τον αδερφό μου, ξαναγίνατε 25!!!

Δεν πειραζει, εχουμε αυξηθει κατα πολυ, αλλα χαιρομαι που αλλαζουνε μερικοι αποψεις και τους αρεσει το παιχνιδι αυτο!

Δημοσ.

mhpws biazeste re palikaria me ta patchakia?

Sta proigoumena ta patchakia bgenane meta apo 2-3 bdomades.

Prin liges meres kukloforise to paixnidi, kante ligh upomonh, molis bgei 8a to ma8ete edwpera...h' sto subforum gia tis konsoles mias kai edw einai gia PC version

Δημοσ.

ανυποφορη η κατασταση στο online

ακομα δεν καταφερα να παιξω αγωνα

τετοια αναμονη ουτε στο τηλεφωνικο κεντρο των greek ISP

αλλα και να μπεις στο δευτερο ημιχρονο κοβεται

κερδιζα 2 φορες και μου το εκλεινε

και τη μια με χρεωσε και ηττα 0-3!!!!!!

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ...........

Δημοσ.

παιδια βρηκα λυση στο προβλυμα με το right analog stick.

1.στο settings πας στο keyboard και βαζεις ολα τα κουμπια. καπως ετσι βολεψε εμενα. (Capture_5)

2. κατεβαζεις απο h**p://redcl0ud.com/controlmk/index.html το controlmk.exe και το κανεις install. κανεις add το controller σου και μετα για καθε πληκτρο του keyboard που εβαλες προηγουμενως το κανεις assign στο προγραμμα για το αντιστοιχο του gamepad.(pics 6,7). κανεις save. Δεν κλεινεις το προγραμμα το κανεις minimize.

3. ξεκινας το παιχνιδι και ολα λειτουργουν κανονικα!

Απλα πρεπει να προσεξετε αρκετα να γινει σωστο assign και στις 2 περιπτωσεις. δεν νομιζω να δυσκολευτειτε. εγω το πετυχα με την πρωτη.. ελπιζω να βοηθησα.

post-42210-12906293884_thumb.jpg

post-42210-129062938842_thumb.jpg

post-42210-129062938844_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...