Vagos_46 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 σε λιγες μερες επιτελους θα βαλω adsl!! εκανα αιτηση στην tellas και θα αγορασω εγω τον εξοπλισμο μου(πιστευω καλυτερα ετσι)! και μπαινω λοιπον στο bios ενεργοποιω το LAN(router θελω να παρω) και ολα καλα!! βαζω και το cd της μητρικης για τους οδηγους αλλα πουθενα!! στο manual της μητρικης εχει φωτο απο τα μενου και εκει που θα επρεπε να ειναι οι οδηγοι εμενα εχει τους οδηγους για USB 2.0!!!!!!!!!!! μετα προσεξα οτι στις φωτο το παραθυρο πανω λεει για windows 2000 και το δικο μου το cd για τα xp δεν τους εχει!! εψαξα σε site να βρω τους οδηγους αλλα τιποτα,εψαξα ακομη και στο επισημο site της 3COM της κατασκευαστριας αλλα τιποτα! η μητρικη μου ειναι ASUS P4-R800VM και η ενσωματωμενη καρτα δικτυου αναφερεται ως 3Com 3C920B-EMB-WNM Integrated Fast Ethernet Controller #2. καμια ιδεα τι να κανω?
kifinas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Αν βλέπεις την κάρτα δικτύου στο device manager με το όνομα της και χωρίς θαυμαστικό οι οδηγοί ειναι ήδη περασμένοι. 'Οταν θα βάλεις το ρούτερ απάνω θα ενεργοποιηθεί...
S2Katana Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Τα cd με drivers της Asus ειναι αστα να πανε.Και εγω τα ιδια προβληματα ειχα με το να βρω τον raid controller driver. Ψαξτον manually.
Vagos_46 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 παιδια σας ευχαριστω για το ενδιαφερων! τελικα θα αγορασω εναν pci ethernet controller για να ξεμπερδεψω!! :-D
Vagos_46 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Πάντως δεν είναι ανάγκη... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: edit: sorry για το offtopic,kifinas συμμετειχες πριν 3-4 χρονια στο επισημο forum της piaggio-gilera??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.