melody Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 προσπαθω να κάνω registry για να αποθηκευονται τα σταυρολεξα που λήνω αλλα το link ή δεν δουλευει ή ειναι υπο συντήρηση (?)και αυτο με τα μουσικά δεν το βρίσκω ΥΓ παντως τα σταυρολεξα ειναι απο τα καλυτερα, να δωσεις τα συγχαρητήρια στον γυναικολόγο Έχει ήδη διορθωθεί. Είχαμε πρόβλημα με spammers (έκαναν 80 εγγραφές σε ένα βράδυ) και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο Εγγραφής. Ο νέος τρόπος έπιασε, αλλά είχα ξεχάσει το link στο Σταυρόλεξο... Τι να θυμηθώ ο άνθρωπος... Ένας είμαι να τα φτιάχνω/συντηρώ όλα αυτά. Τα μουσικά δεν είναι άλλη επιλογή, αλλά είναι ΜΕΣΑ στα 111 Σταυρόλεξα (σήμερα). να σε βοηθήσω, είναι σίγουρα το 100, το 82 και το 93. ΟΚ. Θα δώσω τα συγχαρητήρια στον "κατασκευαστή" των Σταυρολέξων.
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 οκ ευχαριστω, πολυ ωραιο το site παντως μερικα options οπως τα avatars πχ λεει οτι χρειαζεται ΙΕ4 , ειμαι με firefox2 εμενα προσωπικα δεν μου χρειαζεται, ισως για αλλα μελη Παντως πολυ καλο και το σταυρολεξο ειμαι συχνα εκει . ***** Οι λύσεις του σταυρολέξου ειναι διαθεσιμες ;
melody Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Γεια σου βρε Δημήτρη με τις παρατηρήσεις σου... Το έφτιαξα και αυτό... Η αλήθεια είναι ότι σαν το παλιότερο μέλος που είμαι (λογικό), δεν πέρασα ποτέ πια από την Εγγραφή ώστε να το παρατηρήσω αυτό... Το έφτιαξα με νεο στυλ πιο όμορφο και φυσικά συμβαρό με όλους τους browsers.
DIMITRISG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Παιδια δοκιμαστε το τεστ ΚΟΚ στο www.artinoi.gr Να φανταστειτε οτι πολυ σπανια να παρω κληση , αλλά στα τεστ τα πιο πολλα τα κανω λάθος !!
The King Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Οι μέλισσες αργήσαν 4 χρόνια.. ποτέ δεν είναι αργά όμως..: http://staurolekso.com/
DIMITRISG Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειμαι ειδήμων στα σταυρόλεξα αλλά με μια πρώτη ματιά φαίνεται πολύ καλό το site, με διάφορες δραστηριότητες για τον ελεύθερο χρόνο Αν ειναι δικό σου, μπράβο πολύ καλη δουλειά!
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ωραίο είναι αλλα έχει θεματάκι στο scroll down. Πρέπει να πατήσεις οπωσδήποτε στο κενό για να ανεβοκατέβεις και είναι λίγο σπα@@δια σε ένα σταυρόλεξο που συνέχεια βλέπεις πάνω κάτω. Ωραίο πάντως... Καλή προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.