Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει παιχνίδι σταυρόλεξο ;

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου φάνηκε έξυπνο! Τεσπά, δε θέλω να σε απογοητεύσω, κι εμένα με ενδιέφερε το αντικείμενο και το 'χα ψάξει πολύ πριν λίγο καιρό, αλλά δεν είχα βρει τίποτα. Τελικά συμβιβάστηκα με τα σταυρόλεξα του Hoyle Puzzle Games 2007, τα οποία είναι φυσικά στα αγγλικά όμως. Σε παρακαλώ αν ανακαλύψεις τίποτα πόσταρε, γιατί, όπως είπα, με ενδιαφέρει κι εμένα...

Πάντως το τελευταίο παιχνίδι κουίζ στα ελληνικά που είχα δει, ήταν το powerplay ( 1988 ), το οποίο έπαιζα στην Amiga και ήταν και μαμάτο! Από τότε τίποτα όμως...

Δημοσ.

Ενα site λίγο "φτωχό" ητάν το quizland.gr τωρα δεν δουλεύει , κανουν ανανέωση.

Είχε σταυρόλεξο αλλά στα αγγλικά

(κρίμα γιατι το πιο κοντινό περίπτερο είναι στα 2000 χλμ περίπου :( )

Δημοσ.

Υπάρχει, υπάρχει...

Στο http://www.artinoi.gr θα βρεις 111 Σταυρόλεξα (ένα κάθε εβδομάδα), Ελληνικά καθώς και μερικά Μουσικά. Παίζεις απ'ευθείας και σαν Guest, αλλά αν θέλεις να έχεις καρτέλα και να θυμάται τι έλυσες κάνε εγγραφή.

Δημοσ.

Θυμάμαι σε ενα παλιό (παρα πολυ παλιο...) ραμ, ειχε ενα τετοιο προγραμμα. Μαλιστα περαν του να λυνεις , μπορουσες να φτιαξεις και σταυρολεξα. Ειχε και ενα αρχειο τχτ που προσεθετες λεξεις και μετα οριζες το μεγεθος της μητρας σε γραμματα (πχ. 20χ20) και χρησιμοποιωντας τις λεξεις που του ειχες δωσει, εφτιαχνε ενα σταυρολεξο. Μετα βεβαια επρεπε να γραψεις τους ορισμους... Ηταν σε δισκετα..

Δημοσ.

Εμείς στο Artinoi.gr έχουμε έναν συνταξιούχο (γυναικολόγο), ο οποίος είναι απίστευτος στην κατασκευή Σταυρόλεξου, κάτι που χρειάζεται τέχνη.

Δεν έχει λέξεις με άρθρο, αντίστροφα ή π@π@ριές του στυλ "Άφωνη ΚΑΙΤΗ" (ΚΤ).

Στα Μουσικά, ακούς το τραγούδι και βρίσκεις τίτλο, τραγουδιστή κτλ. Μπαίνει ένα νέο κάθε εβδομάδα.

Δημοσ.

προσπαθω να κάνω registry για να αποθηκευονται τα σταυρολεξα που λήνω αλλα το link ή δεν δουλευει ή ειναι υπο συντήρηση (?)

και αυτο με τα μουσικά δεν το βρίσκω

ΥΓ παντως τα σταυρολεξα ειναι απο τα καλυτερα, να δωσεις τα συγχαρητήρια στον γυναικολόγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...