Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μεγέθους εικονιδίων μόνο destkop!

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :-D ...

Έχω το IconPackager κι έχω ορίσει μέγεθος εικονιδίων 48x48

Υπάρχει περίπτωση με άλλον τρόπο να αλλάξω το μέγεθος των εικονιδίων εκτός από του Start Menu...;

Γιατί έχω βρει μερικά themes αλλά είναι για 32x32 - pixeled icons και θέλω τα εικονίδια να είναι 48x48 γιατί φαίνονται καλύτερα... :)

Έτσι μάλλον θα πρέπει να μείνουν ανεπεξέργαστα τα εικονίδια της Start Menu... :roll:

Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση...

Εν αναμονεί... :mrgreen:

Υ/Γ : Μην μου προτείνετε το IconX διότι αυτό αλλάζει μόνο τα εικονίδια της desktop και κανενός άλλου στοιχείου...

Δημοσ.

Συγκεντρώσου ... :mrgreen:

Κατ' αρχήν δεν αναφέρομαι σε αυτά τα εικονίδια... Αλλά στης άλλης στήλης... :roll:

Και εξ' άλλου δεν θέλω να αλλάξω της Start Menu και το τονίζω...

Δημοσ.

esy sygkentrwsouuuu :P marese ayto...

re c afou sou lew oti allazoun apo diaforetiko meros ta eikonidia tou start menu...kai egw exw kanei to idio alla den mou exoun peiraxtei ayta ta icons (tou start menu)...

Me tune up utilities 2006 to ekana egw... ;)

Δημοσ.

Η επιλογή που μου δίνεις, αλλάζει τα εικονίδια στην αριστερή μεριά της Start Menu [ σε στυλ Windows XP, όχι Κλασσική Start Menu ]...

Και για να μην μου δίνετε πράγματα που έχω ξαναδεί να σας πω τι βρήκα...

• Πηγαίνουμε :

1. RUN
  2. regedit
  3. HKEY_CURRENT_USER
  4. Control Panel > Desktop
  5. WindowMetrics
  6. Shell Icon Size
  7. Από 32 [ pixels ] το κάνουμε ότι θέλουμε...

Αυτό άλλαξε όοοοολα τα εικονίδια από 32 pixel στην τιμή που όρισα [ αν κάποιος ενδιαφέρεται, μετά χρειάζεται επανεκκίνηση... ] :-D

• Βάζοντας το IconX και κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις

Αλλά αυτό δεν μ' αρέσει γιατί αλλάζει πολλά στη στοίχηση, στις labels των εικονιδίων... Δεν με βολεύει γι' αυτό + το ότι αλλάζει το μέγεθος μόνο για τα εικονίδια της desktop και όχι τα υπόλοιπα... :roll:

• Με το TuneUp WinStyler [ 1+2 ]

Αυτό δεν έκανε τπτ... :cry:

• Άλλοι είπαν με το WindowFX της Stardock αλλά αυτό βαράει την μνήμη αλύπητα [ no comments ] :(
  • Άλλοι μου είπαν να πειράξω το shell32.dll, αλλά δεν το διακινδυνεύω 8)

Καλά, δεν μπορεί κανείς να φτιάξει ένα μικρό προγραμματάκι να μας το δώσει...; :mrgreen:

Και στα ξένα fora ου κοίταξα, όλοι αυτό πρότειναν... :???:

Α! Και να μην ξεχάσω... Καλημέρα! 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...