El_ninio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Να σας πω τι έπαθα εγώ; Πήγα να τον καινούριο μου core duo Ε6600 στο τεχνικό τους τμήμα να ελεγχθεί αν είχε πρόβλημα και αφού αποφανθήκανε ότι ήταν χαλασμένος τον αντικαταστήσανε... με έναν Ε6700! Δεν ξέρω αν ήταν λάθος τους ή όχι αλλά εμένα δεν με χάλασε καθόλου!
manic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Αίσχος για άλλη μια φορά για τα Ελληνικά μαγαζιά. Τουλάχιστον δεν σου στείλανε μάρκα με'καψες, είναι ωραίο κουτί. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. oxi και ολα... τραβα στο Πλαισιο να δεις εξυπηρετιση, αξιωπιστια κτλ. τσιμπαει λιγο στις τιμες :( αλλα αν ειναι να παρεις κατι ακριβο αξιζει
random Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ekthesi kanoniki kai pliros xaotiki alla eprepe kai go kapou na ta bgalo Μαλλον τσάμπα κόπο έκανες φίλε μου. Αν έγραφες λιγα ελληνικά, αλλα το κυριότερο: αν πάταγες ενα, δυο Enter μετά απο κάθε κόμμα, τελεία θα διάβαζαν πολλοί περισσότεροι την εμπειρία σου. (δεν εχω τιποτα με τα greeklish, αλλα σε μεγάλα κέιμενα, ειναι πολύ δύκολα)
TheBus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 τελικά σε αυτά τα μαγαζιά αφεντικό δεν υπάρχει να ελέγξει τις συμπεριφορές αυτές; Δηλαδή ρε γα...ο, γιατί όλοι οι τσογλαναράδες σε κοιτάνε αφ' υψηλού και σε έχουν γραμμένο, και αυτή η κατάσταση να μην αλλάζει καθόλου; Και φίλε stemac, θα μου επιτρέψεις να κρατάω τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το πόσο σε βοήθησαν από το multirama extreme. Γιατί μου έχει τύχει πολλές να το παίζω τουρίστας και να μου λένε οι πωλητές ένα σωρό χαζομάρες για να μου πουλήσουν αυτά που διαθέτουν, χαζομάρες που άτομα που δεν γνωρίζουν ιδιαίτερα από υπολογιστές τα ακούνε και τα πιστεύουν αμάσητα... Και μια ερώτηση: Τα multirama δεν είναι που βγάλαν την διαφήμηση περί επιστροφής χρημάτων; Αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 stemac τα ματάκια μας Εγώ έκαψα μητρική σε pc γραφείου(τον άνοιξα και έκανα πειράματα ενώ ήταν σε εγγύηση)και μου τον άλλαξαν με 15 ευρά χρέωση. Να είμαι παραπονεμένος ή ευχαριστημένος;
sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 συμφωνώ με τον κeeper για το e-shop. Στα Multirama επίσης έχω τύχει τηw πλέον γαϊδουρινής συμπεριφοράς απο τους πωλητές. τα έχω σε απόλυτη blacklist.
SupaCoopa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Φαση στο Multirama στην Silicon Valley οταν ειχαν πρωτοβγει τα DVD recorder για PC: Εγω: DVD Recorder διπλης ταχυτητας? Πωλητης: Βεβαιως. Εχουμε το ταδε και εχει τοσα. Εγω: Ωραια. Απο συμβατοτητα με τα επιτραπεζια player πως παει? Παιζουν τα δισκακια παντου? Πωλητης: Τι εννοειτε? Εγω: Αν γραψω ταινια, θα παιζει σε ολα τα DVD player ή εχει προβληματα? Πωλητης: Μα... Δεν γινεται αυτο που λετε! Αυτο ειναι DVD recorder για υπολογιστη! Γραφει δεδομενα, οχι ταινιες. Αν θελετε να γραφετε ταινιες, πρεπει να παρετε το αλλο DVD recorder που ειναι σαν video. Καταλαβατε? Εγω: ....
LL_NEO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Και φίλε stemac, θα μου επιτρέψεις να κρατάω τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το πόσο σε βοήθησαν από το multirama extreme. Γιατί μου έχει τύχει πολλές να το παίζω τουρίστας και να μου λένε οι πωλητές ένα σωρό χαζομάρες για να μου πουλήσουν αυτά που διαθέτουν, χαζομάρες που άτομα που δεν γνωρίζουν ιδιαίτερα από υπολογιστές τα ακούνε και τα πιστεύουν αμάσητα... Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι μπαρούφες σου είπαν απο τα multirama extreme? Διότι για τρεις τουλάχιστον απο κει μέσα βάζω το πουλί μου στη φωτιά ότι ξέρουν περισσότερα απο το 99.99999999% εδώ μέσα.
stemac Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 sorry gia ta matia sas paidia tha prospathiso na arxiso na grafo sta ellinika mias kai den postaro sixna mono diabazo opote den einai kai toso tragiko + oti mexri kai go prepei na to diabaso 5-6 fores gia na sigoureuto .... Οπότε στον thebus : κοίτα ναι δε ξέρω απο hardware αλλά είμαι αρκετά καχύποπτος και παντα τσεκάρω τι μου λένε με άλλους πωλητές / άλλα καταστήματα και με φίλους που ασχολουνται πιο πολύ. Εμένα μεταξύ άλλων μου είπε για χρονισμούς ραμ ώστε να ελένξω 2 παρόμοιες ραμ στήν ίδια σχεδον τιμή καθώς και ήθελα την 9750 gt apo asus αλλά μου είπε να πάρω club 3D γιατί τις φτιαχνουν στα ίδια εργοστάσια (ι κομματια τους δε θυμάμαι οπότε μη τους πάρω στο λαιμό μου) και γλιτώνω 30 ευρώ από το όνομα και κάτι άλλα δε θυμάμαι πια.
gioannou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στον morgoth_gr για το καινούργιο του RACK! Για rack δεν είναι άσχημο πλάκα πλάκα έχεις δει κάτι άλλα κακάσχημα που κυκλοφορούν;;.... Όσο για τους άξεστους πωλητές θα σας έλεγα παιδιά να καταγγέλετε τα πάντα άμεσα.Δεν θα κάθεται το κάθε τσουτσέκι να πουλάει μούρη επειδή φοράει φανέλα "Πλαίσιο" ή "Multirama" ή whatever. Και το να μην ξέρει κάποιος πωλητής σχετικά με αυτό που τον ρωτάς, είναι το λιγότερο.Το χειρότερο είναι να μην δείχνει πρόθεση να σε εξυπηρετήσει. Και φίλε stemac, όσον αφορά το τυπάκι που δεν ήθελε να του πεις τι να κάνει, κατ'εμέ, μόλις στο διόρθωσε έπρεπε να το πάρεις το μηχάνημα, να του πεις "σας ευχαριστώ πολύ" και μετά να πάρεις στην εταιρία και να το καταγγείλεις.Πιστέψτε με, αν ένας πωλητής δεν φέρεται σωστά, δεν πρόκειται να βρει το δίκιο του, ότι και να πει στον προιστάμενό του.Αρκεί βέβαια να έχει ΟΝΤΩΣ κάνει λαλακία και όχι να τον βρίζουμε για το παραμικρό έτσι;
SupaCoopa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το κακο με αυτα τα... "τσουτσεκια" (sic) ειναι οτι συνηθως παιρνουν τρεις και εξηντα και δουλευουν 12ωρo εξι μερες την εβδομαδα. Απο εκει ξεκινανε ολα... Ασε που πουλανε απο server μεχρι αυτοκολλητα για τετραδια, πως να ξερουν τα παντα για τα παντα? Εγω παντα βλεπω τους πωλητες με συγκαταβαση, εκτος αν ο αλλος ειναι προκλητικος. Απλα γελαω με τις κοτσανες τους, οπως ειμαι βεβαιος οτι και αυτοι μεταξυ τους κοροϊδευουν διαφορους ασχετους πελατες που τους ρωτανε βλακειες. Επισης ποτε δεν ρωταω πωλητη για να σχηματισω γνωμη για καποιο προϊον ή για να λυσω μια απορια μου. Ευτυχως υπαρχει το internet
marios007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Θα συμφωνήσω με το SupaCoopa. Δεν φταίνε (μόνο) οι υπάλληλοι. Προσωπικά για να μην χανω χρόνο στα μαγαζιά και για να μην ακούω και "χαζά" κάνω μια έρευνα αγοράς, ρωτάω σε forum και μετά πάω και ζητάω συγκεκριμένο προϊόν. Αν προσπαθούν να μου πουλήσουν κάτι άλλο ευγενικά το απορίπτω και τελειώνει εκεί η ιστορία.
pigeon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι μπαρούφες σου είπαν απο τα multirama extreme? Διότι για τρεις τουλάχιστον απο κει μέσα βάζω το πουλί μου στη φωτιά ότι ξέρουν περισσότερα απο το 99.99999999% εδώ μέσα. Και πως ακριβώς το διαπίστωσες αυτο; μηπως τις βγάλαμε έξω να τις μετρήσουμε; (τις γνώσεις μας....) :p Edit: Πλακα κανω ε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.