Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο γέλιο με Multirama...

morgoth_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβει σήμερα και αν και τραγική για μένα μου προκάλεσε τρελό γέλιο..

Είχα παραγγείλει εναν core 2 duo 6400 ,μια gigabyte dq6 και ενα κουτί thermaltake armor black(το σημειώνω γιατί έχει σημασία!).

Έρχονται σήμερα τα πράγματα και πάω να τα παραλάβω απο την ταχυδρομική εταιρία και τρώω την πρώτη φρίκη:με περίμενε ενα τεράστιο κουτί που με έφτανε μέχρι την μέση(είμαι αρκετά ψηλός!)..Τέλος πάντων λέω δεν θα είχαν πιο μικρό κουτί και έβαλαν αυτό.

Το παίρνω με τα χίλια ζόρια λόγω βάρους και πάω σπίτι όλος χαρά να το ανοίξω και να τα συναρμολογήσω.Και τρώω την τελειωτική φρίκη!Το κουτί λοιπόν ήταν τόσο βαρύ και μεγάλο επειδή μέσα δεν είχε το ARMOR αλλά το MOTZART το οποίο πρέπει να το έχετε δεί πόσο μεγάλο είναι και πόσο τεράστιο!Μου το είχαν χρεώσει κιόλας σαν motzart και όχι σαν armor(φυσικό μάλλον).Τους παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και μου λένε να ξαναπάρω σε κανα τέταρτο να μου πούν πότε θα μου στείλουν το κουτί που ζήτησα και ποιά είναι η διαφορά στην τιμή.Όταν λοιπόν ξαναπήρα μου λέει ο ίδιοσ όλο χαρα επειδή προφανώς βαριόταν να μπεί σε αυτήν την διαδικασία της αντικατάστασης οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (ARMOR) και οτι μόνο το motzart θα είναι διαθέσιμο για πολύ καιρό ακομα!Το πιο τραγικό όμως μου το πέταξε στην συνέχεια:κανένα κατάστημα στην ελλάδα δεν το έχει και δεν πρόκειτε να το φέρει άμεσα,οπότε να κρατήσω αυτην την ντουλάπα που μου έστειλαν!!

Τους έκραξα αφού γέλασα αρκετά μετά απο αυτά και τους είπα οτι το πακετάρω και το στέλνω πίσω όπως είναι και να μου δώσουν τα λεφτά του κουτιού να το πάρω απο eshop!

Tι να πώ πάντως αφού το άκουσα και αυτό απο πωλητή τα έχω ακούσει όλα ρε σεις!!Μετά τα multirama το χάος.....

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(φυσικό μάλλον) να μου δώσουν τα λεφτά του κουτιού να το πάρω απο eshop!

Parto augo kai koureuto les kai to e-shop einai kalitero :mrgreen:

pantos to e-shop den stelnei lathos pragmata apla an den ta exei den ta stelnei katholou kai den enimeronei kanenan gia tipota:???:

Δημοσ.

Eπειδη εχω δει armor black και καθε αλλο παρα μικρο θα το χαρακτηριζα εψαξα να βρω το MOTZART για να το δω...

ΠΩΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!!

Εαν εχεις την δυναμη να ξανακατεβασεις κατω,να τους το στειλεις και να απαιτησεις τα χρηματα σου πισω στο ακεραιο...

Δημοσ.
Parto augo kai koureuto les kai to e-shop einai kalitero :mrgreen:

pantos to e-shop den stelnei lathos pragmata apla an den ta exei den ta stelnei katholou kai den enimeronei kanenan gia tipota:???:

[ψιλο-off-topic]

Πριν ~4 χρόνια φίλος είχε παραγγείλει GF440mx Α μάρκας ενώ είχε παραγγείλει Β μάρκα, καλύτερων επιδόσεων (αν θυμάμαι καλά η Α είχε 64bit δίαυλο μνήμης ενώ η Β 128bit). Τελικά βαρέθηκε να μπει στη διαδικασία αλλαγής και έμεινε με ό,τι του στείλανε...

[/ψιλο-off-topic]

Κατά τ' άλλα συμφωνώ με τους προηγούμενους... ζήτα τα λεφτά σου (όχι πιστωτικο) αν έχεις κουράγιο βέβαια να μπεις στη διαδικασία.

Δημοσ.

Εγώ απο την αρχή ήθελα να τα πάρω απο eshop ή απο hardshop αλλά έκατσε λόγω...γνωριμιών ενος φίλου να τα πάρω απο εκεί...Και γ**ω τις γνωριμίες δεν συμφωνείτε?????

@topos είδες πόσο μεγάλο είναι??είναι για δύο μητρικές ,ολόκληρο κομοδίνο και βάλε!!άσε που μένω και σε τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ...22 κιλά είναι

Εννοείται πως θα ζητήσω τα λεφτά πίσω και δεν θα αφήσω περιθώρια για αμφισβητήσεις

Δημοσ.

Ωραιο κουτακι φαινετε το Mozart. Παντως στα Μultidrama ειναι για το πεος... Μια φορα πηγα για την καρτα ηχου την Fatal1ty της Creative και ρωτησα τον πωλητη κατι και η απαντηση του ηταν "Βαλε το μυαλο να δουλεψει λιγο και θα καταλαβεις" !!!! Απαντηση πωλητη σε πελατε τωρα ετσι!!!

Δημοσ.

Την έχω πατήσει και εγώ με αυτούς. Μιλάμε για τελείος άσχετους.

Ζήτησα ένα καλώδιο spliter γιατί δεν είχα περίσευμα από το τροφοδοτικό για να δώσω ρεύμα σε ένα δίσκο.

Μου απάντησε ότι δεν υπάρχουν τέτοια καλώδια και ίσως αν πήγαινα σε κάνα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό να μου έφτιαχναν αυτό που ζητούσα.

Τους ευχαρίστησα για την βοήθεια και αποχώρησα. Μια και καλή. :mrgreen:

Ευτηχός που δεν με έστειλαν σε τίποτα υδραυλικά ή κάνα χρωματοπολείο. :confused:

Παίρνεις έναν άσχετο και τον κάνεις πωλητή. Μπράβο σου πολύ καλά κάνεις. Δεν θα έπρεπε όμως να τους κάνουν μια μικρή εκπαίδευση;

Εδώ βλέπω στα σούπερ μάρκετ παίρνουν άτομα για κάποια δουλειά και για κάνα δύο μήνες θεωρούνται εκπαιδευόμενοι. Για να κόψουν ένα τυρί υπάρχει κάποιος από πάνω τους. Και μπαίνει κάποιος πωλητής σε τέτοιο μαγαζί και δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα; Αν είναι δυνατον ρε παιδιά.

Δημοσ.

Αίσχος για άλλη μια φορά για τα Ελληνικά μαγαζιά. Τουλάχιστον δεν σου στείλανε μάρκα με'καψες, είναι ωραίο κουτί. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Δημοσ.
Αίσχος για άλλη μια φορά για τα Ελληνικά μαγαζιά. Τουλάχιστον δεν σου στείλανε μάρκα με'καψες, είναι ωραίο κουτί. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Αν μου έστελναν κάτι παρόμοιο με το armor σε διαστάσεις θα το κρατούσα,αλλά όχι και αυτό που μου έστειλαν!Πηγαίνω πολύ συχνά σε lan-parties και νομίζω θα εείναι αρκετά δύσκολο να μεταφέρω 22 κιλά κουτί απο δω και απο κεί!!Τρελή γυμναστική!!

Πάντως τα πράγματα νομίζω οτι θα πάνε καλά την δευτέρα θα έχω απάντηση για το αν θα έχω το κουτί πού ζήτησα ή τα λεφτά μου πίσω:) :)

Δημοσ.

multirama..... o paradeisos ton pc .... gia ta asxeta a8oa 8imata....

elate kosme na parete apo mas pou ta poulame ola eos kai 80 euro akribotera (TFT LG 1980Q timi 600 euro 9/9/2005 se sxesi me 520 euro apo ehop tin idia mera) kai parexoume a8lia e3ipiretisi kai axristo service....

Δημοσ.

Αφου ειναι τοσο ασχετοι δεν μπορω να καταλσβω γιατι τους πληρωνουν...μαλλον ξοδευουν πολυ φαια ουσια εκει μεσα οι ανθρωποι...

Δημοσ.

de xero re paidia ego kai kala pragmata kai xalia eida. Mazepsame ta kommatia pou ithela ola kala. Zitao to armor kai go to mauro mou leei den iparxei stis apothikes, opote na perimeno. Ok leo kai go mias kai eixa dei ta alla koutia kai de mu aresan. Sto metaxi mou leei enas politis gt den milas me to multirama extreme stin athina (ton rotaga kai diafora gia kartes grafikon kai mou eixe pei oti de xerei toso kala kai na rotiso ekei, epipleon ego de xero xristo apo harware ta kommatia ta dialexe filos). Perno tilefono bla bla bla tou leo na sou po ti lista kai arxizei na mou leei se auto bale ekeino gia auto, sto allo mi baleis ekeini ti marka xamena lefta ktl. Mou proteine alla kommatia, mou exigise diafora texnika pragmata gia na katalabaino gt to a einai kalitero apo to b. Ola kala kanonizoume gia ti metafora sto irakleio tis kritis (foititis). Me pernei tilefono kai mou leei de sou ebala to armor exei teleiosei gia ta kala tha sou balo to kandalf pou einai to idio me mia prosopsi ektos an thes na perimeneis mexri na emfanistei to armor (mias kai kinigaga bdomades tin lg l204 tou leo pame). Irthe to pc to bazo patao power..... tpt nekra) perno mesa sti katathlipsi to texniko tmima tou extreme arxizoume na koitame (na mou leei koita auto koita to allo) brikame to problima sti metafora ACS zito pou kaikame efige to power switch to pao loipon sto topiko multirama na to balei kai na rixei mia matia an efige tpt allo o tipas ekei entelos gia sfaliares tou leo oti de xero apo hardware kai mono malaka de me eipe. Rotaga kati kai ekane les kai itan to autonoito elega mipos na koitaxoume auto pou mou eipan apo to multirama extreme texniko tmima. Leei akou edo ego xero ti kano ama nomizo pos prepei na to koitaxo tha to koitaxo ktlp.Telos panton to kane ... Stin LG pou ti pira xexorista apo to topiko multirama zitisa tin LG L204WT BF pao na anoixo to kouti me pianei i trela mou koitao apodeixi LG204WT SF po leo paketo. Perno tilefono mou lene teleiose i Black kai balame ti Silver eno sto metaxi eixa tonisei sxedon 15 fores thelo ti black. Telos panton kai i silver mou aresei ela pou xa kai to pc ela pou den eixan alles kai tha xanaferoun sti deutera parousia ti kratisa.

Telika einai se pio politi tha peseis kai se pio ipokatastima, alla einai pio organomena alla einai mpante skiloi....

Ego me 6-7 episkepseis kai arketa tilefonimata brika akri. Pantos apo to multirama extreme emeina poli euxaristimenos. Ta paidia xeroun pragmatika apo pc se boithoun legontas sou beltioseis sta idia lefta i pagides pou mporei to tade montelo na exei klp pragma pou gia kapoion san emena pou de xerei einai anektimito. Kai exoun kai pragmata pou ta ipoloipa multirama den exoun. Ego prosopika eixa prosfores kai apo multirama kai plaisio to eshop den eixe auta pou ithela to plaisio tou eleipe to kouti kai othoni opote gia mena multirama extreme. Oso gia tis times pou eipe kapoios i othoni itan 8 euro akriboteri alla i karta grafikon i i cpu itan arketa xamiloteri.

Ekthesi kanoniki kai pliros xaotiki alla eprepe kai go kapou na ta bgalo :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...