Προς το περιεχόμενο

[offtopic] ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Blogme.gr!

pigeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[....] Άλλωστε είναι δικαίωμα του καθενός να κινείται νομικά αν αισθάνεται πως καταπατώνται τα δικαιώματά του ή προσβάλλεται η προσωπικότητά του. Γι αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουμε σε οποιαδήποτε online κοινότητα είτε αυτά αφορούν πρόσωπα, είτε επιχειρήσεις (έχουμε και πρόσφατα πραδείγματα στο forum). Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για φασιστική πράξη εκ μέρους των υπευθύνων, αλλά για την προστασία όλων μας. Άλλωστε, θα πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε πριν ξεστομίσουμε κάτι δημόσια πως η Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την Αναρχία και την ασυδοσία...

[/οφφτοπικ]

Καλα οκ, Cristina δεν καταλαβαίνω που κολλάει το post μου σ'αυτο το θέμα αλλα τελος πάντων. Στο θέμα που παραθέτεις -που παρεμπιπτοντως δεν δημιούργησα εγω αλλα o paredwse- συζητήθηκε η επιθετική συμπεριφορά των διαχειριστών που διέκρινα στα θέματα περι καταστημάτων και αγοράς. Προκειται για εντελώς διαφορετική κατάσταση και ως γνωστον τα καταστήματα διεπονται απο κανόνες εμπορικού δικαίου τους οποιους ειτε τους εκφράσεις γραπτώς είτε τους υπονοήσεις ειτε τελικα κάποιος διαχειριστής διαγράψει το μηνυμα σου, αυτοι εξακολουθούν να ισχυουν! Γι'αυτο το λόγο δεν έγινε ποτε μηνυση στο insomnia ουτε θα γίνει, παρα μόνο εκφοβισμός των χρηστών απο τους διαχειριστές ή απο άλλα μέλη για το θέμα αυτο. Αυτη ηταν η άποψή μου, θεωρώ πως ειχα και εχω το δικαίωμα να την εκφράσω σ'ενα θέμα που λέγεται "τα + και - του ινσομνια" και σίγουρα δεν υποκινεί ουτε την αναρχία ουτε την ασυδοσία.

Περαιτέρω δε, δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ γιατι εχω εμπράκτως διαπιστώσει (υστερα απο τα τελευταία γεγονότα -ξερεις φαντάζομαι τι εννοω!) , οτι η δημοκρατία ειναι κάτι που δεν εγκαθίσταται μαζι με το vBulletin Version 3.6.2. Σε κάποια νεότερη εκδοση ισως... ;)

[/οφφτοπικ]

Εδω στο προκείμενο, εγινε σιγουρα μια φοβερη αυθαιρεσία και πολυ αμφιβάλλω αν θα δικαιωθεί ο μηνυτής, παρα μόνο κέρδισε τον εξευτελισμό του διαχειριστή του blogme. Απορώ με ποιον τρόπο θα κινηθεί οταν μαθευτεί το ονομα του (επισήμως) και βουήξει ο τόπος και τα blogs απο τις -δικαιολογημένες πλεον- επιθέσεις και υβρεις...

Δημοσ.
[/οφφτοπικ]

Καλα οκ, Cristina δεν καταλαβαίνω που κολλάει το post μου σ'αυτο το θέμα αλλα τελος πάντων. Στο θέμα που παραθέτεις -που παρεμπιπτοντως δεν δημιούργησα εγω αλλα o paredwse- συζητήθηκε η επιθετική συμπεριφορά των διαχειριστών που διέκρινα στα θέματα περι καταστημάτων και αγοράς. Προκειται για εντελώς διαφορετική κατάσταση και ως γνωστον τα καταστήματα διεπονται απο κανόνες εμπορικού δικαίου τους οποιους ειτε τους εκφράσεις γραπτώς είτε τους υπονοήσεις ειτε τελικα κάποιος διαχειριστής διαγράψει το μηνυμα σου, αυτοι εξακολουθούν να ισχυουν! Γι'αυτο το λόγο δεν έγινε ποτε μηνυση στο insomnia ουτε θα γίνει, παρα μόνο εκφοβισμός των χρηστών απο τους διαχειριστές ή απο άλλα μέλη για το θέμα αυτο. Αυτη ηταν η άποψή μου, θεωρώ πως ειχα και εχω το δικαίωμα να την εκφράσω σ'ενα θέμα που λέγεται "τα + και - του ινσομνια" και σίγουρα δεν υποκινεί ουτε την αναρχία ουτε την ασυδοσία.

Περαιτέρω δε, δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ γιατι εχω εμπράκτως διαπιστώσει (υστερα απο τα τελευταία γεγονότα -ξερεις φαντάζομαι τι εννοω!) , οτι η δημοκρατία ειναι κάτι που δεν εγκαθίσταται μαζι με το vBulletin Version 3.6.2. Σε κάποια νεότερη εκδοση ισως... ;)

[/οφφτοπικ]

Εδω στο προκείμενο, εγινε σιγουρα μια φοβερη αυθαιρεσία και πολυ αμφιβάλλω αν θα δικαιωθεί ο μηνυτής, παρα μόνο κέρδισε τον εξευτελισμό του διαχειριστή του blogme. Απορώ με ποιον τρόπο θα κινηθεί οταν μαθευτεί το ονομα του (επισήμως) και βουήξει ο τόπος και τα blogs απο τις -δικαιολογημένες πλεον- επιθέσεις και υβρεις...

Το θέμα αυτό ξεκίνησε από σένα (και ας είναι split από άλλο topic), με σκοπό να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σχετικά με τον περιορισμό της προσβλητικής και υβριστικής τοποθέτησης προς κάποια καταστήματα που έλαβαν μέρος σε άλλα topics του forum.

Αν λοιπόν ο ιδιοκτήτης κάποιου καταστήματος, που θεωρεί ότι έχει συκοφαντηθεί, θελήσει να κάνει μήνυση στον admin τούτου εδώ του forum, για τις προσβλητικές τοποθετήσεις κάποιου μέλους, πού ακριβώς είναι η διαφορά με το περιστατικό του Α. Τσιπρόπουλου;

Εκεί κολλάει το παράδειγμα.

Άμα δεν συμφωνείς, κάνε μου μήνυση. tongue.gif

BlueViper, επειδή δεν πρόσεξα στο κείμενο που είχε γράψει αρχικά ο Α. Τσιπρόπουλος να περιγράφει κάποιον που να φωτογραφίζει συγεκριμένο πρόσωπο, θα μπορούσες να μου πεις σε τί αναφέρεσαι; blink.gif

Το μόνο που έχω δει είναι σχόλια χρηστών, συμπεριλαμβανομένου και του FunEl οι οποίοι μιλούσαν για συγκεκριμένο άτομο. blink.gif

Δημοσ.
thaymaste moderator....anti na kanei thn douleia pou tou exei anathesei o Admin...kanei prosylitismo kai mpainei sthn diadikasia na kseftilizei anthrwpous kai katastaseis aviasta xwris sovaro logo kai epeixhrhmata me mono oplo thn eirwnia kai thn kserolitida...madsc tha eprepe na ntrepese eilikrina.
Αφού σταμάτησα να γελάω με τις γελοιότητες σου, εδώ κ στα "ευγενέτατα" prive σου στο irc, μπορώ πλέον άφοβα ξεστομίσω ότι ήταν ληγμένα.

Ναι μιλάω για τα χάπια που παίρνεις. Το μυαλό σου ήταν εύκολη λεία για το "φωστήρα", ε; Δεν θα σε πειράξει να μην σε ξαναπάρουμε στα σοβαρά, ε;.

pigeon Είσαι offtopic. Μπορείς πλέον να ξεκολλήσεις από εκείνο το θέμα με τα καταστήματα, τα spam που έχεις γεμίσει το forum κ την κόντρα σου με τον paredwse. Όπως θέλεις να σεβόμαστε εμείς την άποψη σου, σεβάσου κ εσύ την δικιά μας. Η ζωή συνεχίζεται, σταμάτα να κυνηγάς ανεμόμυλους.

Cristina, blueviper έχετε σατανικά μυαλά. :P

/sc

Δημοσ.
pigeon[/b'] Είσαι offtopic. Μπορείς πλέον να ξεκολλήσεις από εκείνο το θέμα με τα καταστήματα, τα spam που έχεις γεμίσει το forum κ την κόντρα σου με τον paredwse. Όπως θέλεις να σεβόμαστε εμείς την άποψη σου, σεβάσου κ εσύ την δικιά μας. Η ζωή συνεχίζεται, σταμάτα να κυνηγάς ανεμόμυλους.

Ωραια συμπεριφορά.... :(

α) Το Link δεν το έβαλα εγω εδω, το εβαλε η cristina και τυχαία το είδα. Εγραψε μάλιστα πως τέτοια θέματα υποκινουν την αναρχία και την ασυδοσία με κίνδυνο να σας κάνουν μηνυση. Δεν καταλαβαίνω γιατι ΕΓΩ ειμαι offtopic και οχι η συγκεκριμένη mod. Με χαρακτηρίζει ως υποκινητή της ασυδοσίας και εσυ λες πως δεν πρέπει να απαντήσω; Αν εγω ειμαι offtopic τοτε ειναι και το link που εδωσε η cristina. Η απάντησή της δεν με καλύπτει , απευθύνεται σε μη νοήμονες ανθρώπους ή σε οσους βρίσκονται σε βαθύ κώμα...

β) το θέμα εκείνο λοιπον δεν ειναι ΘΕΜΑ που ανοιξα εγω, ειναι απάντηση-σχόλιο στο θέμα "+ και - του insomnia". και εκει θεωρήθηκε offtopic και γενικά οτι πονάει και τσουζει , το σβήνουμε και το κλειδώνουμε , μη τα ξαναπουμε και κουράζουμε... Ο paredwse κινείται συνεχώς στο νήμα μεταξύ κανονισμών και αυθαιρεσίας , ακόμα περιμένω την απάντηση του γιατι το έκανε αυτο το split και τι εξυπηρετούσε. Τωρα σιγα-σιγα καταλαβαίνω το λόγο που έγινε split το ΘΕΜΑ: Για να μπορω να λοιδωρούμαι συνεχως και χωρις δικαίωμα απάντησης.... Edit: θυμίζω πως το θέμα αφου εγινε split , κλειδώθηκε! Αυτο κι αν ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της αυθαιρεσίας!

γ) Σεβασμός στις απόψεις μου δεν υπάρχει. Αποδεδειγμένα! Οι προτάσεις μου αντιμετωπίζονται με υβρεις και προσβολές, οι απαντήσεις που δέχομαι ειναι προσωπικοί χαρακτηρισμοί κι αν τολμήσω να γράψω τις απόψεις μου θα ακολουθήσει κλειδί και ban. Οι κανονισμοί χρησιμοποιούνται κατα το δοκούν και ανάλογα με τη θερμοκρασία σελήνης, την υγρασία στον Αρη και το νέφος στην Πατησίων...

δ) Spam δεν κάνω, απαντήσεις έδωσα. Δεν υπάρχει ουτε 1 διπλό μηνυμα δικό μου μεσα στο forum , αν και θα έπρεπε γιατι πολλά θέματα μοιάζουν λιγο/πολυ και μπορω να απαντήσω ΤΟ ΙΔΙΟ σε πολλά θέματα, δεν με περιορίζει κάποιος κανονισμός... Προσεξε λιγο καλύτερα πριν χαρακτηρίσεις κάποιον ως spammer , γιατι υπάρχει και το ιστορικό των μηνυμάτων που φαίνεται τι γράφει και κυριως τι απαντήσεις δέχεται απο χρήστες και mods.

Εκτος αν λογίζεται spam κάθε απάντηση που δεν ταιρίαζει με τις επιθυμητές σας. Γιατι δεν φτιάχνετε ενα μοντέλο με 4-5 έτοιμες απαντήσεις (τυπου multiple choice) για να διαλέγουμε την απάντηση που σας εξυπηρετεί; Φοβάμαι βέβαια πως και εκει κατι θα βρείτε για να με λοιδωρήσετε παλι.... "Γιατι πάτησες δυο φορές (Α) και μια φορά (Β) ;;;; ε;;;;;"

Τελικά θελετε να μην γράφω τιποτε;

Γιατι δεν το λέτε ευθέως;

Δημοσ.

@spirosta: ναι παλι αρχισαμε τι πρόβλημα εχεις για πες μου. Ξέχασες οτι υπάρχει και pm για οτι θέλεις. Μολις φωνάξαμε "εδω χρειάζεται ενα καλο γλύψιμο", ετρεξες να προλάβεις; Φυσικα, αν ειχα κι εγω το θράσος σου και την ανοχή που έχεις απο τους διαχειριστές, θα λειτουργούσα ισως χειρότερα απο σένα. Γι'αυτο , σ'ευχαριστω που δεν με έδειρες κιολας...

@paredwse: το μηνυμα σου περι την 1 σελιδα, που έλαβα στο email μου γιατι το αφαίρεσες; Ειναι παλι βαρύ για το server ή ξαναδιάβασες τι .... μου γράφεις και πόσο εμπαθης εισαι μαζί μου , γιαυτο και το απέσυρες; Βαλτο σε παρακαλώ , να διαβάσει ο κόσμος την απάντησή σου και να βγάλει τα συμπεράσματά του....

@All που διαβάζουν λίγο περισσότερο απο 10" πριν απαντήσουν σε κάθε θέμα:

Ποτέ μα ποτέ δεν ημουν υπέρ των υβριστικών μηνυμάτων ουτε σε κανένα post μου υποστήριξα κάποιον που το έκανε. Βλέπω αντιθετα πως 10αδες χρήστες προσφεύγουν στην ευκολη λύση της υβρεως και των χαρακτηρισμών οταν εχουν προβλήματα με καταστήματα, χωρις να δέχονται την επίθεση που δέχομαι εγω. Σε κάποιο (1 μονο!) απο τα παλιότερα μηνυματα μου αναφέρθηκα κι εγω με 2 χαρακτηρισμούς που θεωρήθηκαν υβρεις, απο τότε πέρασε καιρός και τα ιδια πράγματα συνεχίζονται χωρις τιμωρία για τους άλλους παρα μόνο αναφορά στα δικά μου μυνηματα που υποστηρίζουν ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να λέμε τη γνώμη μας. Για του λόγου το αληθες, κοιτάχτε και τώρα που μιλάμε, πόσοι απαντάνε στα θέματα περί καταστημάτων και πόσοι βρίζουν χωρις να εχουν την παραμικρή συσταση! Αντιθέτως εγω ειμαι μονίμως το εξιλαστήριο θύμα , τελευταία γιατι πρότεινα να γίνει subforum με τα μηνυματα περι καταστημάτων για να μη χανόμαστε. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ!!! Ειλικρινά (και το εγραψα αρκετες φορες) το πρότεινα γιατι μου εσπασαν τα νευρα να βλέπω παντού θεματα για μαγαζιά ενω εψαχνα προτάσεις για δίσκο, mobo κτλ γιατι θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα για να αναβαθμίσω το pc μου....

Το θέμα λοιπον καταντάει προσωπικο και ο λόγος ειναι οτι οποιος εδω μέσα εχει μιλήσει σοβαρά για κάτι, πέφτει ο πέλεκυς βαρυς! Η ελαφρότητα χειρισμού των θεμάτων απο τους χρηστες-φίλους των διαχειριστών, ο εμπαθής χειρισμος (εχει δίκιο οποιοσδήποτε αλλος εκτος απο μενα) των προσωπικών επιθέσεων απο τους διαχειριστές και τελικά η -με το ζόρι- ταυτοποίηση μου ως τον καταστηματαρχο-φάγο (ενω πραγματικά δεν εχω ασχοληθεί ουτε στο 1/10 απο άλλους χρήστες που συστηματικά υβρίζουν καταστήματα), εχουν ενα αποτέλεσμα:

ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Δημοσ.

Στα 130 post κερδίζω λουκούμι, γι'αυτο:

Ευχαριστω εκ των προτερων για το "καλο κατευόδιο" και τις "ευχές αναπαραγωγής" απο τους φίλους συμφορουμίτες. Ξέρω οτι οι γλώσσες σας στάζουν σάλια και φαρμάκι, σας περιμένω υπομονετικά να γεμίσω τα βαζάκια...

Σας ευχαριστω ολους και ευχομαι καλα μυαλά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...