Προς το περιεχόμενο

[offtopic] ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΜΗΝΥΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Blogme.gr!

pigeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[....] Άλλωστε είναι δικαίωμα του καθενός να κινείται νομικά αν αισθάνεται πως καταπατώνται τα δικαιώματά του ή προσβάλλεται η προσωπικότητά του. Γι αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουμε σε οποιαδήποτε online κοινότητα είτε αυτά αφορούν πρόσωπα, είτε επιχειρήσεις (έχουμε και πρόσφατα πραδείγματα στο forum). Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για φασιστική πράξη εκ μέρους των υπευθύνων, αλλά για την προστασία όλων μας. Άλλωστε, θα πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε πριν ξεστομίσουμε κάτι δημόσια πως η Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την Αναρχία και την ασυδοσία...

[/οφφτοπικ]

Καλα οκ, Cristina δεν καταλαβαίνω που κολλάει το post μου σ'αυτο το θέμα αλλα τελος πάντων. Στο θέμα που παραθέτεις -που παρεμπιπτοντως δεν δημιούργησα εγω αλλα o paredwse- συζητήθηκε η επιθετική συμπεριφορά των διαχειριστών που διέκρινα στα θέματα περι καταστημάτων και αγοράς. Προκειται για εντελώς διαφορετική κατάσταση και ως γνωστον τα καταστήματα διεπονται απο κανόνες εμπορικού δικαίου τους οποιους ειτε τους εκφράσεις γραπτώς είτε τους υπονοήσεις ειτε τελικα κάποιος διαχειριστής διαγράψει το μηνυμα σου, αυτοι εξακολουθούν να ισχυουν! Γι'αυτο το λόγο δεν έγινε ποτε μηνυση στο insomnia ουτε θα γίνει, παρα μόνο εκφοβισμός των χρηστών απο τους διαχειριστές ή απο άλλα μέλη για το θέμα αυτο. Αυτη ηταν η άποψή μου, θεωρώ πως ειχα και εχω το δικαίωμα να την εκφράσω σ'ενα θέμα που λέγεται "τα + και - του ινσομνια" και σίγουρα δεν υποκινεί ουτε την αναρχία ουτε την ασυδοσία.

Περαιτέρω δε, δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ γιατι εχω εμπράκτως διαπιστώσει (υστερα απο τα τελευταία γεγονότα -ξερεις φαντάζομαι τι εννοω!) , οτι η δημοκρατία ειναι κάτι που δεν εγκαθίσταται μαζι με το vBulletin Version 3.6.2. Σε κάποια νεότερη εκδοση ισως... ;)

[/οφφτοπικ]

Εδω στο προκείμενο, εγινε σιγουρα μια φοβερη αυθαιρεσία και πολυ αμφιβάλλω αν θα δικαιωθεί ο μηνυτής, παρα μόνο κέρδισε τον εξευτελισμό του διαχειριστή του blogme. Απορώ με ποιον τρόπο θα κινηθεί οταν μαθευτεί το ονομα του (επισήμως) και βουήξει ο τόπος και τα blogs απο τις -δικαιολογημένες πλεον- επιθέσεις και υβρεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...