Προς το περιεχόμενο

PC gia netCAFE

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TOWER

•HEROICHI MIDI TOWER PRO CI – 6A19 BLACK

KOYTI1

ENERMAX CA3030 PANDORA MIDDLE TOWER ATX

KOYTI2

AKASA AK – ZEN01 – BLACK SILENT COOL MIDI TOWER

KOYTI3

ΟΘΟΝΗ

•LG 1919SF (BLACK)

MONITOR1

LG TFT-LCD 19” L-194WT-SF

MONITOR2

KEYBOARD

•MS WIRED KEYBOARD 500 BLACK GREEK

KEYBOARD

FLOPPY BLACK

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

•WD 250GB – 16MB CACHE

HDD1

WD 160GB – 16MB

HDD2

DVD-ROM

•ASUS DVD E616P BLACK RETAIL

DVD1

LG DVD 16X GDR – 8164B BLACK BUCK

DVD2

CPU

•INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4 Ghz LGA 775 – 1066FSB

CPU1

INTEL PENTIUM D 945 3.4 Ghz – LGA 775 800 FSB

CPU2

MOUSE

•LOGITECH G5 LASER

MOUSE1

LOGITECH G3 GAMING LASER

MOUSE2

LOGITECH 931638 MX400 PERFORMANCE LASER MOUSE

MOUSE3

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

•TEAC HP-2

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ1

SHARKOON GAMER HEADSET GHS1

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ2

TEAC HP-5 HEADPHONES+MIC

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ3

ΜΗΤΡΙΚΕΣ

•Gigabyte GA-965P-DS4 (s775, i965, DDR2)

ΜΗΤΡΙΚΗ1

Gigabyte GA-965P-DQ6 (s775, i965, DDR2)

ΜΗΤΡΙΚΗ2

MSI P965 PLATINUM

ΜΗΤΡΙΚΗ3

MSI P965 NEO F

ΜΗΤΡΙΚΗ4

ASUS P5B RETAIL

ΜΗΤΡΙΚΗ5

Αυτές είναι οι επιλογές που σκέφτομαι αυτα που έχουν το bullet δίπλα τους είναι ασπούμε τα επικρατέστερα των επιλογών μου...

1 ερώτηση Για μνήμη σκέφτομαι 2χ512mb ή να επιλέξω 2χ1gb DDR2??

2 ερώτηση Για τροφοδοτικο σκέφτομαι ενα 400+αράκι

Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

An exete kati allo na protinete... exete to eleu8ero :roll:

Oso gia karta grafikon skeftomai thn ASUS EN7600GS SILENT/HTD 512MB

h na diale3w authn ? GAINWARD BLISS 7900GS 8194 256MB

Δημοσ.
Exw paromoia me auta pou exeis balei ektos apo karta grafikwn kai paei sfaira!!!

Gia ti xrisei to 8es gia tous upologistes pou 8a paizoun oloi h gi'auton pou 8a diaxeirizetai mikrotera sto net cafe?

Apo e-shop 8a to pareis?

Gia users skeftomai auto

Gia thn mnimi ti gnomh exeis? 1 h 2 giga? Ti karta grafikon exeis balei esi?

Δημοσ.

Εφόσον προορίζονται για gaming θα πρότεινα τα 2GB. Ήδη υπάρχουν παιχνίδια που με High details φτάνουν στα όρια το 1GB, οπότε αν δε θες να αναβαθμίσεις σύντομα βάλε τα 2GB...

Δημοσ.

φιλε μου θα σε βοηθησω με τη γνωμη μου σε λιγα πραματα.δεν λεω καλες οι lg αλλα μονο στα καλα τους μοντελα.επισης και η εγγυηση τους καλη αλλα αυτο που εγω βιωσα απο την αλμαν(samsung) προχθες με αφησε με το στομα ανοιχτο.

Συγκεκριμενα τους παιρνω τηλεφωνακι τους λεω οθονη καπουτ στελνω φαξακι με αποδειξη(κ*λοφαρδος χαλασε στους 35! μηνες) και σε εξι εργασιμες σκαει μυτη πρωι πρωι παλικαρι βουταει οθονη-no questions asked-αφηνει σφραγισμενη καινουργια παρακαλω καλυτερο και ακριβοτερο μοντελο και σε 1 λεπτο εγινε καπνος.

HDD θα ελεγα μακρια απο WD μιας και μου εχουν ψοφησει τρεις τα τελευταια 2 χρονια

CPU εννοειται c2d μιας και με τον πρωην pentiumd οι διαφορες ειναι μερα-νυχτα

στα υπολοιπα μερη καλυτερα να περιμενεις και αλλες γνωμες θα σε κατατοπισουν καλυτερα απο εμενα

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω πως ο 6600 ειναι καπως πλεονασμος για νετ καφε,εγω θα πηγαινα για 6300 η 6400 το πολυ.Το κουτακι που εχεις διαλεξει αν και καλοφτιαγμενο δεν νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο για νετ καφε,εξηγω:Λογικα θα θες να δουλεψεις με πιτσιρικαρια,διελεξε ενα κουτακι που να τους "πιανει το ματι"(πιο φανταζι-εντυπωσιακο).Λεπτομεριες αλλα αυτες κανουν την διαφορα...Για τον σκληρο μην το συζητας καθολου για 160,250 δαγκωτο!Το πληκτρολογιο οκ.Το ποντικι κορυφαιο(αν και δεν νομιζω να εδινα 57 ευρω για ποντικι για νετ καφε)!Η οθονουλα σου εξαρταται και απο τι καρτουλα γραφικων σκεφτεσαι να βαλεις...(Λογικα κατι σε 7600gt θα σκεφτεσαι..)Για τις μνημες νομιζω πως θα εισαι οκ με 1gb...Tελος με το τροφοδοτικο,εξαρταται απο τι καρτα γραφ σκεφτεσαι να βαλεις,εαν σκεφτεσαι για sli(πιστευω πως δεν αξιζει τον κοπο στην τελικη,ειδικα για νετ καφε που και η κατ.ρευματος παιζει πρωταρχικο ρολο.)Εαν δεν σκεφτεσαι για τα παραπανω πιστευω πως και ενα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700140 θα σε καλυψει...Αλλιως πας σε τουλαχιστον 450...

Δημοσ.
φιλε μου θα σε βοηθησω με τη γνωμη μου σε λιγα πραματα.δεν λεω καλες οι lg αλλα μονο στα καλα τους μοντελα.επισης και η εγγυηση τους καλη αλλα αυτο που εγω βιωσα απο την αλμαν(samsung) προχθες με αφησε με το στομα ανοιχτο.

Συγκεκριμενα τους παιρνω τηλεφωνακι τους λεω οθονη καπουτ στελνω φαξακι με αποδειξη(κ*λοφαρδος χαλασε στους 35! μηνες) και σε εξι εργασιμες σκαει μυτη πρωι πρωι παλικαρι βουταει οθονη-no questions asked-αφηνει σφραγισμενη καινουργια παρακαλω καλυτερο και ακριβοτερο μοντελο και σε 1 λεπτο εγινε καπνος.

HDD θα ελεγα μακρια απο WD μιας και μου εχουν ψοφησει τρεις τα τελευταια 2 χρονια

CPU εννοειται c2d μιας και με τον πρωην pentiumd οι διαφορες ειναι μερα-νυχτα

στα υπολοιπα μερη καλυτερα να περιμενεις και αλλες γνωμες θα σε κατατοπισουν καλυτερα απο εμενα

Για τις οθόνες δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη σε αυτό που λες...

Αλλα για τους WD σκυλιά και εδώ και 2χρονια και κάτι έχω πεθάνει έναν και ακόμα τον γονατίζω χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό... τυχερά είναι αυτα :D ΙΣΩΣ

Προσωπικα πιστευω πως ο 6600 ειναι καπως πλεονασμος για νετ καφε,εγω θα πηγαινα για 6300 η 6400 το πολυ.Το κουτακι που εχεις διαλεξει αν και καλοφτιαγμενο δεν νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο για νετ καφε,εξηγω:Λογικα θα θες να δουλεψεις με πιτσιρικαρια,διελεξε ενα κουτακι που να τους "πιανει το ματι"(πιο φανταζι-εντυπωσιακο).Λεπτομεριες αλλα αυτες κανουν την διαφορα...Για τον σκληρο μην το συζητας καθολου για 160,250 δαγκωτο!Το πληκτρολογιο οκ.Το ποντικι κορυφαιο(αν και δεν νομιζω να εδινα 57 ευρω για ποντικι για νετ καφε)!Η οθονουλα σου εξαρταται και απο τι καρτουλα γραφικων σκεφτεσαι να βαλεις...(Λογικα κατι σε 7600gt θα σκεφτεσαι..)Για τις μνημες νομιζω πως θα εισαι οκ με 1gb...Tελος με το τροφοδοτικο,εξαρταται απο τι καρτα γραφ σκεφτεσαι να βαλεις,εαν σκεφτεσαι για sli(πιστευω πως δεν αξιζει τον κοπο στην τελικη,ειδικα για νετ καφε που και η κατ.ρευματος παιζει πρωταρχικο ρολο.)Εαν δεν σκεφτεσαι για τα παραπανω πιστευω πως και ενα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700140 θα σε καλυψει...Αλλιως πας σε τουλαχιστον 450...

Για το κουτί το σκέφτηκα και εγώ έτσι όπως το θέτεις...

Πάντως κουτί με τέτοια χαρακτηριστικά θέλω...

Ρίξε μια ματιά στις κάρτες γραφικών που έχω επιλέξει να μου πείς γνώμη

Εφόσον προορίζονται για gaming θα πρότεινα τα 2GB. Ήδη υπάρχουν παιχνίδια που με High details φτάνουν στα όρια το 1GB, οπότε αν δε θες να αναβαθμίσεις σύντομα βάλε τα 2GB...

Το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Για το κουτί το σκέφτηκα και εγώ έτσι όπως το θέτεις...

Πάντως κουτί με τέτοια χαρακτηριστικά θέλω...

Ρίξε μια ματιά στις κάρτες γραφικών που έχω επιλέξει να μου πείς γνώμη

Δεν τις ειχα δει...Η 7600gs ειδικα για 19'wide ειναι λιγη,για 19αρα απλη ειναι απο οκ εως οριακη...Η 7900gs ειναι κυριλε αλλα ψιλοακριβη(?)εγω θα κοιταζα καμια 7600gt ισως....?Εφοσον το σκεφτεσαι τοσο για την ραμ,προτιμοτερο ειναι να κοψεις απο επεξεργαστη(6400) και να τα χωσεις σε 2gb μνημη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...