Προς το περιεχόμενο

VIV*DI esxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas

8a i8ela na sas perigrapso tin peripetia mou me tin pio pano (eteria)

stis 27/06/06 ekana etisi gia adsl 1mp gia 1 6mino ke proispraxan to poso apo tin pistotiki mou karta .I ipiresia den mou pareshe8i pote .Apo tis arhes tou evdomou mina prospa8o na paro ta xrimata mou ke de ta eho pari akoma

perimenontas 10des fores stin grami stin anamoni kai me hreosi dikiamou prospa8ontas na exigiso ka8e fora to sinvan kai pernontas tin iposhesi oti entos ton imeron 8a moy stiloyn ta hrimata .Ayto sinveni tora 4 mines

giafto sas episimeno xanaskeftite to prin kanete mia analogi kinisi stin pio pano (eteria):evil: :evil:

efharisto

antfr1960

Δημοσ.
gia sas

8a i8ela na sas perigrapso tin peripetia mou me tin pio pano (eteria)

stis 27/06/06 ekana etisi gia adsl 1mp gia 1 6mino ke proispraxan to poso apo tin pistotiki mou karta .I ipiresia den mou pareshe8i pote .Apo tis arhes tou evdomou mina prospa8o na paro ta xrimata mou ke de ta eho pari akoma

perimenontas 10des fores stin grami stin anamoni kai me hreosi dikiamou prospa8ontas na exigiso ka8e fora to sinvan kai pernontas tin iposhesi oti entos ton imeron 8a moy stiloyn ta hrimata .Ayto sinveni tora 4 mines

giafto sas episimeno xanaskeftite to prin kanete mia analogi kinisi stin pio pano (eteria):evil: :evil:

efharisto

antfr1960

Κανε μια προσπαθεια και γραψε στην γλωσσα μας την ελληνικη.

Δημοσ.

κι επίσης, στείλε κι ενα mail-καταγγελιά στο [email protected]

τα ίδια πάνω-κάτω τράβαγα κι εγω πέρυσι για την κοπλεά μου (έχω ακούσει άπειρες ώρες παπαρίζου :lol:) κι απο τότε...μακρυά :-P

Δημοσ.

antfr1960 χρειάζεται προσπάθεια για να βγάλει κάποιος νόημα σε αυτά που γράφεις.

Στο θέμα τώρα, έχω vivodi shared llu και όλή την καλή διάθεση να παραμείνω πελάτης τους, να ανανεώσω τη συνδρομή μου για άλλους 6 μήνες στα 4Mbps, αλλά...

πως να το κάνω όταν πριν λίγες μέρες που έπαθε ζημιά η γραμμή μου (δε συγχρόνιζε το modem) τους τηλεφωνούσα επί 5 μέρες για να το κοιτάξουν (με την καθιερωμένη πλέον 20'~40' αναμονή με χρέωση) και κάθε μέρα άκουγα μια διαφορετική δικαιολογία? Που ο mail server τους είναι ένα μαύρο χάλι. Proxy και DNS μια δουλεύουν μια πέφτουν.

Γιατί μας αντιμετωπίζουν σα μ@λ.......... :evil:

Δημοσ.

Εγώ απ' την άλλη τους έδωσα την πιστωτική μου και δεν με χρέωσαν ποτέ! Η μαλακία τους δηλαδή καμιά φορά τους βγαίνει και σε κακό...

Δημοσ.
antfr1960 χρειάζεται προσπάθεια για να βγάλει κάποιος νόημα σε αυτά που γράφεις.

Στο θέμα τώρα, έχω vivodi shared llu και όλή την καλή διάθεση να παραμείνω πελάτης τους, να ανανεώσω τη συνδρομή μου για άλλους 6 μήνες στα 4Mbps, αλλά...

πως να το κάνω όταν πριν λίγες μέρες που έπαθε ζημιά η γραμμή μου (δε συγχρόνιζε το modem) τους τηλεφωνούσα επί 5 μέρες για να το κοιτάξουν (με την καθιερωμένη πλέον 20'~40' αναμονή με χρέωση) και κάθε μέρα άκουγα μια διαφορετική δικαιολογία? Που ο mail server τους είναι ένα μαύρο χάλι. Proxy και DNS μια δουλεύουν μια πέφτουν.

Γιατί μας αντιμετωπίζουν σα μ@λ.......... :evil:

και εγω το ιδιο πραγμα επαθα εκανα ενα τηλεφωνημα στο 121 και σε περιπου 2 (δυσκολες) μερες ληθυκε το προβλημα,ευτηχως πρωτη φορα το παθαινω
Δημοσ.

ki ego re paidia megalo problima edo kai kana dyo bdomades me ti grammi..

exo 1mb kai tin exo metrisei kai mou tin exei deiksei akoma kai 10!!!!

dilosa blabi kai i grammi akoma mia pano mia kato alla panta xamila..

ti na po..gia na tous ta peis prepei na pareis kata tis 1-2 to brady allios misi ora anamoni..balane kai xreosi oi magkes..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...