Προς το περιεχόμενο

Anazitisi gia CMS

anthony_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι το vBulletin είναι καλύτερο ολοκληρωμέν σύστημα διαχείρισης. Αλλά κοστίζει.

Δημοσ.
kai mena to pio kalo mou fenete......

Einai pio kalo apo to vBadvanced kai to mambo e???

Το Joomla είναι η open source συνέχεια του mambo από όσο ξέρω...

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Δημοσ.

Νομίζω ότι το vBulletin είναι καλύτερο ολοκληρωμέν σύστημα διαχείρισης. Αλλά κοστίζει.

ayto dior8onete :lol:

oi ypoloipoi ti lete joomla i vBadvanced??

Δημοσ.

egw me mambo/joomla duskoleuomoun mias kai eimai teleiws arharios .. dokimazw twra ligo ena allo open source project .. to SimpleCMS

einai polu mikro kai exei polla kala haraktiristika .. dn sugrinetai vevaia stis dunatotites me to joomla alla einai polu pio eukolo gia arxi ...

des edw to site m na pareis mia idea (einai i default template auti elafra allagmeni ... etoimazw mia nea twra .. )

a dn 8elei kai database .. douleuei e3oloklirou se php

Δημοσ.

Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε την παραμετροποίηση ενός blog. Είναι αναλόγως με τις ανάγκες που υπάρχουν κάθε φορά.

• Members
Δημοσ.

Εγώ ήμουν (και είμαι) τελείως αρχάριος στο συγκεκριμένο θέμα. Κατάφερα ωστόσο να φτιάξω μερικά ερασιτεχνικά sites χρησιμοποιώντας το plone, το οποίο βρήκα αρκετά βολικό και όχι τόσο δύσκολο. Ειδικά αν δεν ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις πολύ την εμφάνισή του, μπορείς να στήσεις σχετικά γρήγορα και εύκολα ένα μικρό δυναμικό site (και σιγά σιγά μαθαίνεις και τα υπόλοιπα).

Στα συν το ότι έχει πάρα πολλά tutorials (στα αγγλικά) και το ότι είναι opensource.

Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο όμως για να σου πω αν είναι καλύτερο ή όχι από τα CMS προαναφέρθηκαν.

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ η απλότητα του cmsimple, με χάλασε ότι πρέπει να πληρώσεις για να αφαιρέσεις το “powered by....”

by the way kenzone έχει κάπου τα specs για το πως πρέπει να είναι τα template? Δεν βρήκα κάτι στο manual με μια γρήγορα ματιά :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...