de173 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα σχετικά παλιό σύστημα, χωρίς sata slots και θα ήθελα να του βάλω μία κάρτα pci η οποία να μου δίνει αυτήν την δυνατότητα. Το ερώτημα που γεννήθηκε είναι το εξής: Θα μπορεί αυτή η καρτούλα να κάνει boot; Με άλλα λόγια, θα μπορώ να μπουτάρω από τον σκληρό sata; Αν έχετε να προτείνετε δοκιμασμένες λύσεις, ευπρόσδεκτες! Κατά προτίμηση SATA2
Vatos_locos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 οι πιο πολοί controlers σου δίνουν αυτήν την δυνατότητα τώρα για sata 2 δεν νομίζω να εχουν βγεί αλλά ψάξε σε κανενα e-shop και κάτι θα βρείς
Nikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Απλά θα πρέπει το bios σου να έχει την επιλογή SCSI στο boot order. Αυτο γιατί παλιότερα το μόνο extra που μπορούσες να βάλεις ήταν SCSI controller και να κάνει boot οπότε η επιλογή αυτη λέει στο σύστημα να ψάξει και για εξωτερικό bios
Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 ναι αυτό που λέει ο Νικος είναι και σε ένα παλιό Pc πο είχα και είχε sata Controler Onboard για να έκανε boot απο τους sata δίσκους έπρεπε να βάλεις το boot order First Boot SCSI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.