harrys23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Οπως αναφερω και παραπανω εβαλα ενα καινουργιο σκληρο και με το που αναψα το pc μου εβγαλε μαυρη οθονη και εγραφε no signal πιστευα οτι τα παιξε η καρτα γραφικων αγορασα καινουργια και παλι τα ιδια..εβγαλα και το καινουργιο σκληρο τα συνδεσα οπως ηταν παλια τιποτα δεν μου δειχνη τιποτα απολυτος ουτε οτι κανει detect hard drives τι μπορει να ειναι??? ευχαριστω!!!
de173 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δεν κάνεις κανένα reset στο BIOS να δούμε τι παίζει και από εκεί;
harrys23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δεν θα το πιστευετε τελικα δεν ακουμπουσε η μνημη καλα να τρελαθεις ουτε μπιπ ουτε τιποτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.