anabou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Έχω μια κάρτα τηλεόρασης AverMedia που συνδέεται σε θύρα PCMCIA (ή κάπως έτσι). Αυτή έχει ένα καλώδιο που συνδέει το καλώδιο της κεραίας με την κάρτα. Αυτό έχει ψιλοχαλάσει και δεν κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα η λήψη να μην είναι τόσο καλή. Ρώτησα στο πλαίσιο (από εκεί την είχα πάρει) αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν. Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω;
giannisk1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Λογικά κάποιος ηλεκτρονικός θα μπορεί να σου φτιάξει καινούργιο καλώδιο.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 πως είναι το βίσμα στην κάρτα σου αν είναι τα κλασικά την τηλεώρασης τοτε πίγενε σε ένα χροματοπολείο κ πάρε τα αντίστιχα αρσενικά θυληκά κ ενα καλώδιο αντίστασης 75Ω και φιάξτο μόνος σου δεν είναι δίσκολο 2 καλώδια θα ενώσεις και δέν έχει ρεύμα η τάση μεγάλη για να φοβάσε
anabou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Αυτό είναι το πρόβλημα δεν είναι το κλασικό βήσμα κεραίας! Είναι αντάπτορας ανάμεσα σε αυτό το καλώδιο και την κάρτα. Μου είπαν να ρωτήσω στην αντιπροσωπία, όμως πώς την βρίσκω την αντιπροσωπία στην Ελλάδα; Μπήκα στο site της Avermedia αλλά για Ελλάδα δεν αναφέρει κάτι.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 βάλε μια φωτογραφία να δω το βήσμα έστω κ χαλασμένο νομίζω οτι κατάλαβα πιο λες αλλά να το δω ...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Κανε αυτο που σου ειπε ο vatos_locos .βγαλτο μια φωτογραφια και ανεβασε το να το δουμε.Μπορει να εχω τετοιο βύσμα στην εταιρεια μιας και εισάγουμε καρτες τηλεορασης. Μονη ταλαιπωρια οτι θα πρεπει να ερθεις καλλιθεα
anabou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Thanks βρε παιδιά. Επισυνάπτω την φωτογραφία. Αν παρατηρήσετε του λείπει ένα κομματάκι. Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα.
Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Prog ή Coxlial είναι αυτό τώρα βγάλτω μαζί με το κομμάτι που λείπει διπλα διπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.