Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καλώδιο κάρτας tv

anabou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα τηλεόρασης AverMedia που συνδέεται σε θύρα PCMCIA (ή κάπως έτσι). Αυτή έχει ένα καλώδιο που συνδέει το καλώδιο της κεραίας με την κάρτα. Αυτό έχει ψιλοχαλάσει και δεν κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα η λήψη να μην είναι τόσο καλή. Ρώτησα στο πλαίσιο (από εκεί την είχα πάρει) αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν. Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω;

Δημοσ.

πως είναι το βίσμα στην κάρτα σου αν είναι τα κλασικά την τηλεώρασης τοτε πίγενε σε ένα χροματοπολείο κ πάρε τα αντίστιχα αρσενικά θυληκά κ ενα καλώδιο αντίστασης 75Ω και φιάξτο μόνος σου δεν είναι δίσκολο 2 καλώδια θα ενώσεις και δέν έχει ρεύμα η τάση μεγάλη για να φοβάσε

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα δεν είναι το κλασικό βήσμα κεραίας! Είναι αντάπτορας ανάμεσα σε αυτό το καλώδιο και την κάρτα. Μου είπαν να ρωτήσω στην αντιπροσωπία, όμως πώς την βρίσκω την αντιπροσωπία στην Ελλάδα; Μπήκα στο site της Avermedia αλλά για Ελλάδα δεν αναφέρει κάτι.

Δημοσ.

Κανε αυτο που σου ειπε ο vatos_locos .βγαλτο μια φωτογραφια και ανεβασε το να το δουμε.Μπορει να εχω τετοιο βύσμα στην εταιρεια μιας και εισάγουμε καρτες τηλεορασης.

Μονη ταλαιπωρια οτι θα πρεπει να ερθεις καλλιθεα

Δημοσ.

Thanks βρε παιδιά. Επισυνάπτω την φωτογραφία. Αν παρατηρήσετε του λείπει ένα κομματάκι. Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα.

post-32791-129062938585_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...