Vatos_locos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ναι δεν το σκέφτηκα έτσι αλλα με προϋπόθεση ότι όλα τα pc θα είναι συνέχεα ανοιχτά το te γίνετε
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ite hardware ite software to internet mas einai xalia opote liga allazoun
harris 9577 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 δεν ξερω παιδεια αλλα εγω εχω δημιουργησει τοπικο δικτυο (με εικονικη καρτα δικτυου) με φιλους μου με το HAMACHI πολυ φοβερο προγραμματακι για ψαξε στο google και κατεβασε το..........
overclocker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 VPN μέσω router, ο ένας είναι Cisco SOHO96 και ο άλλος είναι ο Zyxel 660, και στις δύο πλευρές έχουμε Otenet 1024/256 αλλά δεν είναι static ip, υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα ή πρέπει να γίνουν αναγκαστικά και οι δύο static. Αν γίνετε τί πρέπει να ρυθμίσουμε στους routers ώστε να ενώσουμε τα Lan μεταξύ τους; Αλλιώς η λύση μάλλον είναι το hamachi !
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 me dybamic tote vpn mono me username kai password tha ginetai authenticate o xristis kai isos na peraseis ta paketa kripografimena me ipsec p2tp kai tetoia.den xero kati parapano.
poscaman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ειπα να μην ανοιξω καινουριο topic λοιπον το ζητημα ειναι το εξης.εχω 2 pc. ο ενας εχει dsl στο 1 ΜΒΙΤ (dynamic) και ο αλλος static IP σε Πανεπιστημιακο δικτυο.αυτο το οποιο θελω ειναι να εχω remote desktop απ'το σπιτι στο Πανεπιστημιο. (και vise versa δε θα με χαλαγε αλλα για αρχη επειγει απ'το σπιτι στο πανεπιστημιο) Διαβασα για το OpenVPN,διαβασα και για το hamachi.τι διαφορα εχουν δεν καταλαβα.ποια λυση μου προτεινετε? επισης,ξεκινησα να δοκιμαζω μερικα πραγματα με το OpenVPN,αλλα μπερδευτηκα.εστω οτι θελω να μπαινω μονο απ'το σπιτι στον υπολογιστη του πανεπιστημιου.ποιος ειναι ο client και ποιος ειναι ο server?
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 server ine to pc poi thes na mpeis client to diko sou.an itheles nampeis me remote desktpp sto pc tou university tha prepe na kaneis port forward tin thira 3389 sto pc pou theleis alla dne exeis prosvasti sto router tou panepistimiou.to antitheto einai pio eukolo
poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 τελικα η ολη "ζημια" εγινε με hamachi και LogMeIn.... ευχαριστω poulinos
aLka1Da Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 paidia borw apo to hamachi na exw prosvasi se allo pc ?alla mono me to hamachi !
poscaman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 οχι,προσβαση δεν μπορεις να εχεις...(ελπιζω να εννοεις remote desktop)
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 an exei kai to allo pc kati san hamachi gia na dextei to incoming connection tote nai.ixa dei ena allo programma pou den ithele kan port forward oute install kan
poscaman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 an exei kai to allo pc kati san hamachi gia na dextei to incoming connection tote nai.ixa dei ena allo programma pou den ithele kan port forward oute install kan δεν εννοεις remote desktop ετσι?
Silent Arrow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κατ' αρχας δηλωνω ασχετος οσον αφορα το Hamachi. Η ερωτηση μου εχει να κανει με την ασφαλεια του δικτυου. Στο ZoneAlarm πως θα φαινεται? Σαν Trusted Connection? Εχουμε δηλαδη να κανουμε με VNCViewer κατασταση? Τεσπα θα το ψαξω το θεμα μονο απο ενδιαφερον γιατι στην πραξη βλεπω περισσοτερα αρνητικα παρα θετικα.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 allo to vnc allo to hamachi all oto remote desktop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.