Προς το περιεχόμενο

Αναφορά λιγότερου ελεύθ.χώρου

g.bangos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσωτερικός σκληρός WD 120GB χωρισμένος σε 3 partitions. Στο ένα από αυτά μεγέθους 77GB τώρα τελευταία μου εμφανίζει ελεύθερο χώρο πολύ λιγότερο απ' ότι σίγουρα έχει αφού τα αρχεία που έχω αποθηκεύσει καταλαμβάνουν χώρο 9,45GB

Δημοσ.

Παίζουν και κρυφά αρχεία-φάκελοι. Κάποιες φορές το "System Volume Information" γεμίζει υπερβολικά από τα αρχεία του "System Restore"

Δημοσ.

o ypologistis mou---->idiotites----->epanafora systimatos------>apenergopoihsi epanaforas systimatos

etsi den tha exeis dinatotita epanaforas se periptosi sfalmatos ton windows omos..

h epilogi einai diki sou pantos tha eleutherosis arketa gb.

Δημοσ.

Για ποσο χωρο μιλας φιλε? Ποσα giga δειχνει ελευθερα? Γιατι για λιγα αρχεια μπορει να ναι τα κρυφα που την κανουν αλλα αν μιλας για μεγαλο χωρο τοτε κατι αλλο θα ναι και θα σου πω οταν μου πεις τι να κανεις

Δημοσ.

win explorer->tools->folder options->view

view hidden......

3eklikareis hide system...(recommended)

pas sto partition kai vriskeis to system volume information

properties->security

Add kai vazeis to username sou i to group administrators (ta vriskeis me search)

Afou ta kaneis ayta exeis prosvasi sto folder

Des poso xwro pianei kai svise kata voulisi

PROSOXH: einai System Folder. Oti yparxei ekei xrisimopoieitai apo to system restore. TREAT WITH CARE!!!

Δημοσ.

ti diadikasia pou perigrafis mvaggel den mporesa na tin kanw...

sigekrimena sto properties tou system volume information den exei epilogi security.

xp sp2 exw den kserw an paizi rolo..

Δημοσ.

xmmmm

mipws einai ta home edition?

egw exw pro me sp1

to 8ema einai oti apo default DEN exeis prosvasi sto folder "System Volume Information" oute ws admin. Mono to systima mporei kai to diaxeirizetai.

Psakse sta properties gia permissions i gia users. Isws sto SP2 na exoun alla3ei kapoia interfaces kai gi ayto na leipei to security

YG. 8ewrw dedomeno oti to epsakses ws admin tou systimatos kai oxi ws aplos user. swsta???

Δημοσ.

Αν έχεις πολύ καιρό να κάνεις defragment και στο μεταξύ τον έχεις λιώσει σε εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις προγραμμάτων, πιθανότατα να αναφέρει και λανθασμένα τον ελεύθερο χώρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...