cyberstorm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 katevasa ena pdf arxeio apo to net kai thelo na vgalo kapoia pramata mesa apo to pdf iparxei kapios pdf editor????
smilefreeware Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω με το Acrobat full μπορείς να κάνεις αρκετά. Μια φορά μου έτυχε να θέλω να πάρω μια εικόνα από ενα pdf αλλά είχε νομίζω κωδικό και δεν μπόρεσα. Επίσης πάρε από τη σελίδα μου το pps2jpg (είναι free), κάνε rename τo pdf σε pps και ρίξτο μέσα στο πρόγραμμα. Εχεις πολλές πιθανότητες να μπορέσεις να δεις ή να σώσεις όλες τις φωτογραφίες του pdf στις κανονικές τους διαστάσεις.
Dangelo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 print screen... episis pdf unlocker nomizw.. episis download.com tha vreis polla progs pou tha kanoun thn douleia sou... episis... http://www.google.com... ayta...
ierax Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Egw to kanw me to Foxit Pdf Editor Einai free...
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 ULTRAEDIT-32 TEXT EDITOR para poly kalo alla oxi free.yparxoun spasmena omws...
seric Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 egw nomizw oti den xreiazetai kapoios editor alla ena copy-paste
mandos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 αναλογα τι θες να κανεις... και τι σου επιτρέπει να κάνεις αυτός που το έφτιαξε ο Adobe Publisher είναι το official tool για creating pdfs, ο Acrobat Pro είναι για να κανεις links κτλ όταν κάνεις pdf μέσα από τον Distiller δλδ στον Acrobat δεν μπορείς να γράψεις κείμενο, πρέπει να το έχεις έτοιμο! σε αντίθεση με τον Publisher που γράφεις, βαζεις εικόνες κτλ κτλ κτλ αν θες να βγαλεις εικόνες: Photoshop και import το pdf αν θες να βγάλεις κείμενο αλλά μικρά κομμάτια, print screen και Finereader (η το pdf απευθείας στο finereader!!) αν θες να κάνεις edit αλλά μετά να παραμείνει pdf: publisher ή acrobat φαντάζομαι ότι η 2η λυση σου κάνει μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.