Προς το περιεχόμενο

Win 2000 Prof Network Problem

vasilis78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

σύντομα μια περίληψη του προβλήματος:

win 2000 σε domain.

sp 4

Εχει λινκ η καρτα δικτυου καθώς και το switch.

Δεν ειναι εφικτό να κάνω Ping αλλά ούτε να με κάνουν. Ξήλωσα την καρτα, έβαλα άλλη, άλλαξα καλώδια, φόρεσα τα win2000 πάλη απο πάνω, sp 4, έβαλλα κάρτα δικτύου usb, ..., αλλά όλα αυτά μάταια...

---/...Δυστυχός το μηχάνημα δέν μπορεί να γίνει format.../---

Προτινόμενες ενέργειες?

Δημοσ.

Παιζει μηπως καποιο firewall στο μηχανημα? Ρing στον εαυτο σου οταν κανεις σου παιζει καλα ή κανει διακυμανσεις στην αποκριση?

Δημοσ.

Firewall δεν έχει το μηχάνημα...

---------------------------------

το εχω ξηλώσσει to tcp/ip.... αλλά και μια απο τα ίδια....

Οταν βάλω να πάρει IP απο τον DHCp, μου παίρνει μία IP 192.168.xxx.xxx , {όπου και κάνει κανονικά Ping &*reply σε αυτή την IP... }δηλαδή δέν μπορεί να επικοινωνίσει με τον server.. όταν βάζω καρφωτή Ip το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...

---------------------------------------------

Δημοσ.

το ίδιο αποτελεσμα.......τίποτα... :(

Δεν κάνω Ping, δεν με κάνουν Ping, δεν μπορει να παρει IP απο DHCP... !$$$$^^%*^%*@^$@$*$^&*(#^$*^$@

είναι και κρισιμότατο το μηχάνημα....

Δημοσ.

Αν τα υπολοιπα πισιά σου δουλεύουν κανονικά σύνδεσε το προβληματικό πισι σε κάποιο άλλο πορτ του switch να δεις να παίζει και τσέκαρε μήπως έχει γίνει κανένα περίεργο config στο switch και κόβει τα πακέτα από εκείνο το πορτ κια γι'αυτό δεν βλέπεις δίκτυο.

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει και αυτο...

και μαλιστα το θεμα ειναι οτι¨.. το εκανα remove απο το domain, και τωρα ,δεν μπορει να μπει...

χαζομαρα...

Δημοσ.

Καλημερα,

εχω βάλει και usb nic, εχω αλλάξει και pci slot σε άλλη nic.. το ίδιο αποτέλεσμα..

Μάλλον έχει φάει κόλλημα ένας δίσκος (RAID 5), γιατί όταν κάνω chckdsk (/f) βγαίνει μπλέ οθόνη.... Καθώς και όταν κάνω κανονική εγκατάσταση σε άλλον φάκελο τα win 2000 (c:\winntprofsetup)...

Μετά απο 3 απόπειρες chkdisk έχω μπλέ οθόνη....

προτάσεις???

Thanks..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...