Προς το περιεχόμενο

Children of men

rebel2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Children of men

Μόλις την είδα...

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό είχα να δω τέτοια ταινία στο σινεμά...

Είναι του Alfonso Cuarón ο σκηνοθέτης του Great Expectations μιας άλλης αγαπημένης μου ταινίας...

Πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία,πολύ καλή φωτογραφία και άψογη χρήση της μουσικής.

Δημοσ.

den eixa dosei shmasia ston titlo, alla x8es diabasa kalh kritikh sthn eley8erotypia kai eida oti pezoun kai kala onomata. Einai sta ypopshn h tainia.

BTW exei kanei kai to Y tu mamá también (2001) ... aka And Your Mother Too, mexikanikh tainia pou eixe kanei ligo 8orybo, htan sxetika proklhtikh me ton gael bernal na pezei ton erasth mias megalyterhs gynaikas. Den thn exo dei oute auth gia na fero apopsh, to xa arxisei kapote alla den to teleiosa pote.

Δημοσ.

Sthn amerikh kukloforei epishmws thn hmera twn xristougennwn.

Ypo8etw oti katalaban nwris oti h tainia einai kalh, perimenoun na parei pagkosmiws kales kritikes, kai na kanoun kaluteres eispra3eis mesa stis giortes.

... O Michael Caine ....mallias? :D

Δημοσ.

Kala i skinothesia einai TELEIA.To senario episis kalo an kai den upostirizetai polu apo tin roi tis tainias dld pws eginan ola auta.Isws kai na min exei simasia apla ama eksigouse tha itan kai pio endiaferon.Pantws aksizei gia cinema me xilia

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά μία ερώσηση σχετικά με την ταινία...στο σημείο που οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στο σπίτι τoυ michael caine ο τελευταίος βάζει να παίξει μουσική ΖΕΝ...έψαξα στο διαδύκτιο αλλά δεν βρήκα το "αγριο"¨αυτό στυλ που ακουγόταν...μπορεί κανείς να βοηθείσει?

Δημοσ.

secrettboy,το κομματι της σκηνης που λες ειναι το "Omgyjya Switch7",του AphexTwin.Tωρα οσον αφορα το ειδος,ο ορος ηταν μαλλον ειρωνικος,οπως το καταλαβα εγω.Ταινιαρα παντως,ωραιος ο Cuaron (kai Harry Potter 3!)

Δημοσ.

Πολύ ωραία ταινία, που δεν πουλούσε βία, σεξ και αίμα, αλλά ανθρωπιά.

Ο τρόπος που παρουσίασε αυτήν την κοινωνία του μίσους ήταν καταπληκτικός. Καιρό είχε να με συγκινήσει έτσι μια ταινία. Η σκηνή που βγαίνουν οι πρωταγωνιστές από το κτήριο και όλοι καθόντουσαν προσοχή, ήταν συγκλονιστική.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μόνο εγώ βαρέθηκα βλέποντάς τη;

Δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να με πείσει ότι ο κόσμος αυτός είναι υπαρκτός/πιθανός.

Δεν με έμπασε δηλαδή στο στόρυ, με τίποτα.

Απογοητεύτηκα γιατί κι εγώ είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια και είχα άλλες προσδοκίες.

Δημοσ.

Αναμφίβολα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Απίστευτη σκηνοθεσία, λήψεις με τη κάμερα όπως δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ και ένας τρομερά ρεαλιστικός τρόπος απεικόνισης ενός φανταστικού κατά τα άλλα μέλλοντος.

Ότι σχόλιο και να πώ θα είναι πολύ λίγο για την απίστευτη αυτή ταινία.

Πραγματικά έργο τέχνης και να συμβουλεύσω όσους επιθυμούν να τη δούν, να την δούν στο σινεμά, διότι στη τηλεόραση χάνει πάρα πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...