poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 500 giga 170 euro kai exoterikos.mravo.kai ama pas se wd tha exei kamia 300 o esoterikos.den nomizo na ine katoteris poiotitas apla pisteuo 2.ena logo timis kai b.epidi xeroun oti tha taleporithei o diskos me metafores ktl.oti den tha minei mesa se ena tower .oti mporei na xtipisei apo metafora na pesei kato diladi oti kakometaxirizetai opote gia auto isos tin mionoun.gia auto protimo esoteriko disko se kouti.an kai ego tous 2 spare diskous tous exo mesa kai apla aposindeo to reuma.
blackstar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 sostos, omologo den eixa poli skefti ayth thn pleyra ths talaiporias .
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 den to theoro taleporia mia fora tin bdomada na perno to backup apla bazontas to reuma.kai an exeis kalo kouti to bgazeis to reuma mprosta;)
ababapanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 pos sas fenete autos o sindiasmos pou skeftika? autos o diskos (SEAGATE 320GB) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301589 se sindiasmo me auto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802073 i me auto to souti http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802152 mipos iparhei kapia kaliteri lisi apo auta ta koutia se auta ta hrimata?
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 mia xara koutakia ine kai ftina.Μία από τις κορυφαίες δυνατότητες του είναι το ότι μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστης χωρητικότητας σκληρούς δίσκους .apla ine kai ta 2 usb .an sou kanoun 9ine mia xara.
ababapanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 ara les to prwto koutaki kalitero akoma afou eheiaperioristi horitikotita, to deutero ine mehri 400GB pou den ine kai liga vevea , ala leme twra!
Nearly_God Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Προσωπικά έχω το INNOVATOR BY AKASA 3.5'' COMBO ENCLOSURE με ένα παλιό μου 80GB SATA και είμαι πολύ ευχαριστημένος (σχετικά γρήγορο με σύνδεση USB και υποστηρίζει και E-SATA - δεν τη δοκίμασα...ακόμα) συν ότι δέχεται δίσκους SATA & IDE
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 ara les to prwto koutaki kalitero akoma afou eheiaperioristi horitikotita, to deutero ine mehri 400GB pou den ine kai liga vevea , ala leme twra! an den iparxei periorismos kalo einai for further use
panagiotisr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις αγόρασα έναν Western Digital Passport 2.5'' 120 GB και έχω πρόβλημα τροφοδοσίας σε μία M/B Gigabyte GA 7VA. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή χρειάζομαι ένα καλώδιο που θα έχει 2 usb που θα μπαίνουν σε 2 θύρες στον υπολογιστή και θα καταλήγει σε 1 mini USB που θα μπαίνει στο σκληρό δίσκο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για επαρκή τροφοδοσία. Εχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να βρω ένα τέτοιο καλώδιο χωρίς να συνοδεύεται από κάποιο case ή άλλο σκληρό δίσκο. Θα εκτιμούσα πολύ κάποια βοήθεια όπως κάποιο μαγαζί στην Αθήνα ή κάποια άλλη πρόταση. Έχω δοκιμάσει σε όλες τις θυρές σε όλους τους συνδυασμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσω τη μέγιστη παροχή απο τη Μ/Β αλλά μάταια. Ευχαριστω πολύ! Αυτό είναι το καλώδιο που προτείνει η Western Digital αλλά δεν εισάγει η Infoquest και δεν μπορώ να βρω μόνο του στη Στουρνάρη!!!
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 blepo na ftiaxneis sto telos esi kana tetoio.
smilefreeware Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Και μια ανορθόδοξη και ακριβή λύση για το καλώδιο. Αγόρασε ένα φτηνό εξωτερικό κουτί USB για 2.5''. Μέσα στην συσκευασία έχει το καλώδιο που ζητάς. (Βέβαια πριν το αγοράσεις σιγουρέψου ότι υπάρχει). Περίπου 15ε. Εχω ένα τέτοιο.
NOMIKOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει κάποια πρόταση για πεντακοσάρι (500 Gb) εξωτερικό σκληρό? Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι ότι καλύτερο από ποιότητας χωρίς να κολάω στο κόστος του.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Mόνο ένας υπάρχει 500άρις στην ελληνική αγορά. Ο Western Digital.
NOMIKOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Mόνο ένας υπάρχει 500άρις στην ελληνική αγορά.Ο Western Digital. Σε ευχαριστώ θα κυτάξω,άλλη πρόταση για κάτι καλό και δεν κολάω ακριβώς για την χωρητικότητα ,λίγο κάτω και να είναι δεκτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.