Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό HDD. Τι προτείνετε??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalos irthes sto forum.nai ginetai.apla tha pareis ena koutaki gia skliro disko ide na ipotheso oti einai o skliros kai tha ton sindeseis ite usb ite firewire.etsi ine kalitera apo to na ton pareis etoimo gia ton logo oti exeis 3-5 xronia eggiisi sklirou anti gia 1 pou exoun oi exoterikoi.ti apati einai auti mono ena xrono

Δημοσ.
mia erotish san psiloasxetos exo enan ypologisth ypo dyalish an ksyloso ton sklhro disko einai 250 mporo na ton metatrepso gia eksoteriko gia to neo ps-eyxaristo

Σαφώς, με ένα εξωτερικό κουτάκι.

Δημοσ.

1 χρονο εγγυηση εχει δυστυχως.

Στο Media Markt στο Ρεντη τον εχει 99 ευρω τα 250 Gb.

Στα ιδια λεφτα εχει τον WD στα 250 GB και ενα Lacie στα 250GB.

Τον Lacie τον 500 τον ειχε 169 ευρω.

Ολα αυτα το Σαββατο που πηγα.

Οταν ρωτησα τον προισταμενο στους υπολογιστες μου ειπε οτι απο βδομαδα καποια στιγμη θα βγαλει και τον Seagate τον 250GB στα 99 ευρω.

Το πλεονεκτημα του Seagate ειναι οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.Τουλαχιστον ετσι γραφει πανω στο κουτι "EU countries 2 years warranty labour & parts.Countries outside EU 1 year".

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν εχει κουμπακι on/off (σημαντικο για μενα).Ο Lacie και ο WD δεν εχουν.Ο Iomega εχει (ειχε ανοιγμενο ενα demo σε διαφανες κουτι για να βλεπεις τι αγοραζεις).O Seagate δεν ξερω αν εχει και δεν ηξεραν ουτε οι ιδιοι.Ουτε στο site της Seagate μπορω να καταλαβω τι παιζει.

Δημοσ.
1 χρονο εγγυηση εχει δυστυχως.

Στο Media Markt στο Ρεντη τον εχει 99 ευρω τα 250 Gb.

Στα ιδια λεφτα εχει τον WD στα 250 GB και ενα Lacie στα 250GB.

Τον Lacie τον 500 τον ειχε 169 ευρω.

Ολα αυτα το Σαββατο που πηγα.

Οταν ρωτησα τον προισταμενο στους υπολογιστες μου ειπε οτι απο βδομαδα καποια στιγμη θα βγαλει και τον Seagate τον 250GB στα 99 ευρω.

Το πλεονεκτημα του Seagate ειναι οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.Τουλαχιστον ετσι γραφει πανω στο κουτι "EU countries 2 years warranty labour & parts.Countries outside EU 1 year".

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν εχει κουμπακι on/off (σημαντικο για μενα).Ο Lacie και ο WD δεν εχουν.Ο Iomega εχει (ειχε ανοιγμενο ενα demo σε διαφανες κουτι για να βλεπεις τι αγοραζεις).O Seagate δεν ξερω αν εχει και δεν ηξεραν ουτε οι ιδιοι.Ουτε στο site της Seagate μπορω να καταλαβω τι παιζει.

Στο πλαίσιο ο western (επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να τον αγοράσω) στην ίδια τιμή και με 2 χρόνια εγγύηση, Δεν πιστεύω ότι στο media θα το έχουν με 1 χρόνο εγγύηση.

Δημοσ.

Αν ο WD είναι ο mybook έχει και on/off.

Τον έχω κάνα δίμηνο τώρα απο τα Media με 99? 250GB απλά στην σειρά είναι το εισαγωγικό μοντέλο (ESSENTIA).

Δημοσ.

Αν ο WD είναι ο mybook έχει και on/off.

Τον έχω κάνα δίμηνο τώρα απο τα Media με 99€ 250GB απλά στην σειρά είναι το εισαγωγικό μοντέλο (ESSENTIA).

Το μπροστινό στρογγυλό κουμπάκι είναι? Με το πράσινο δακτύλιο γύρω?

Δημοσ.
Στο πλαίσιο ο western (επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να τον αγοράσω) στην ίδια τιμή και με 2 χρόνια εγγύηση, Δεν πιστεύω ότι στο media θα το έχουν με 1 χρόνο εγγύηση.

an dinoun 2 akoma kai to media market na dinei ena malon lathos tha kanoun kai panta iparxei kai i dinatotita na to stileis exo.alla ego epimeno.giati 1 kai 2 xronia otan ama ta pareis xexorista o diskos exei 3-5??mipos epidi fobountai oti o exoterikos xalaei pio eukola logo metaforas thermokrasias ktl.

Δημοσ.

Apla isws oi ekswterikoi na forane allous diskous.Xamiloteris poiotitas,diskous pou den exoun perasei ton poiotiko elegxo kai einai den einai kapoiwn xronwn zwis.

Diladi diskoi pou kopikan gia x logo sto test poiotitas tis WD alla douleuoun(apla mporei na min vgaloun ta 5 xronia) prokeimenou na anagkastei na tous antikatastisei ws aplous diskous tous foraei ena kouti kai tous poulaei ws ekswterikous.

Allwste o vasikoteros logos tis xamilis timis tous einai h mikri egguisi.

O Lacie twn 500GB otan exei 170 eurw kai 1 xrono egguisi ama sou katsei tin ekatses.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...