Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό HDD. Τι προτείνετε??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Έπειτα από αναζήτηση αγόρασα τα κατωτέρω:

1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=984&product=786683

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802076

Σύνολο: 114 ευρά

Τον έχω συνδέσει με SATA connector, προσπαθώ όμως και με USB αλλά τίποτα.

Το PC ενώ βλέπε το σκληρόι στο DEVICE MANAGER δεν το βλέπει στο MY COMPUTER.

Τι προτείνετε;

Πρέπει να κάνω format; Πώς;

Ευχαριστώ...

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηρα τον Western Digital 500 GB MyBook USB2.0+Firewall

Η απορια μου ειναι γιατι δειχνει 465 GB χωρητικοτητα οταν πηγα να τον κανω format?

Δημοσ.
Πηρα τον Western Digital 500 GB MyBook USB2.0+Firewall

Η απορια μου ειναι γιατι δειχνει 465 GB χωρητικοτητα οταν πηγα να τον κανω format?

Aπόλυτα φυσιολογικό, όπως τα λέει ο poulinos είναι. Ο 250GB που πήρα εγώ είναι 232GB στην πράξη, άρα τα 465GB είναι το σωστό νούμερο για τον δικό σου.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Αν και πολυ καιρο στο ινσομνια , αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα που γραφω στο φορουμ.

Οσον αφορα το συγκεκριμενο κουτι της ακασα, μολις το εβαλα σε λειτουργια και το συνεδεσα με το λαπτοπ μου. Το "ειδε" κατευθειαν και μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Του εβαλα εναν 120αρη Σαμσουνγκ σατα για αρχη και ανταπεξερχεται πολυ καλα.Το μονο που με ανησυχει ειναι το πως συμπεριφερεται με το θεμα θερμοκρασια καθως το κουτι δεν εχει καποιο εμφανες σημειο απο το οποιο να κανει εξαγωγη/απορροφηση θερμοτητας. Το κουτι αυτο καθαυτο ειναι απο σκληρο πλαστικο. Παντως μπορω να πω οτι απο εμφανιση ειναι μια κουκλα.

Στις επομενες ημερες θα σας ενημερωσω περαιτερω :-D

Δημοσ.

φίλε Maciaveli (πωπω nick....) για ρίξε καμιά ινφο. πήρες το combo? έχει διακόπτη on/off? στο e-shop λέει ότι είναι από αλουμίνιο. αν είναι όπως τα λες παίζει να έχει πρόβλημα με την θερμοκρασία.

αναμένουμε λοιπόν...

Δημοσ.

Γεια και παλι.

Μετα απο προσεκτικοτερο ψαξιμο πρεπει να ζητησω συγνωμη γιατι ημουν ανακριβης οσον αφορα το υλικο που ειναι φτιαγμενο.Τελικα ΕΙΝΑΙ αλουμινιο το οποιο ομως σε πρωτη φαση μου εδινε την εκτιμηση οτι ειναι σκληρο πλαστικο.Αναγκαστηκα να ξυσω λιγο ενα σημειο με ενα σουγιαδακι (μη εμφανες εννοειται) για να σιγουρευτω.

Δειτε και τις ακολουθες φωτογραφιες για να διαπιστωσετε τι εχει και τι δεν εχει.Παντως προσωπικα για 28 ευρω που το πηρα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.Εκτος του λειτουργικου τομεα ειναι πανεμορφο και αισθητικα, καθως εχει μπροστα με μεγαλα γραμματα την λεξη innovator και backlight απο ενα μπλε ελεκτρικ led.

Καποιος ανεφερε κατι για μελος στο εshop.Ισχυει αυτο? και αν ναι, πως γινεται?

2dqj6mb.jpg

(Οψη πισω μερους)

4i3mddh.jpg

(Γενικη αποψη απο πανω)

2zjc8hy.jpg

(Εσωτερικο μερος με σκληρο δισκο)

2j0du7a.jpg

(Συνδεσμολογια με τον κοντρολερ)

2csj4aw.jpg

(Εσωτερικο κουτιου και αποδειξη αλουμινιου.Το καλωδιο στο πλαι ειναι του led)

3ymcaxi.jpg

(Κουτι συνδεδεμενο και σε λειτουργια)

Ελπιζω αυτα να καλυπτουν το θεμα . Για οποιαδηποτε αλλη ερωτηση, εδω ειμαστε :)

Δημοσ.

Μια χαρα φαινεται...

Εγω ομως να κανω μια ερωτηση?

Γιατι λεει πως ο maximum σκληρος που μορει να δεχτει ειναι 400gb?Δηλαδη θελω να πω γιατι δεν μορει να μπει πανω ενας 750gb?Λογω τροφοδοσιας?Απαγωγης θερμοτητας?

Δεν το πιανω...

Δημοσ.
Μια χαρα φαινεται...

Εγω ομως να κανω μια ερωτηση?

Γιατι λεει πως ο maximum σκληρος που μορει να δεχτει ειναι 400gb?Δηλαδη θελω να πω γιατι δεν μορει να μπει πανω ενας 750gb?Λογω τροφοδοσιας?Απαγωγης θερμοτητας?

Δεν το πιανω...

logo tou pos exei ftiaxtei to kouti.den exei na kanei oute i trofodosia dioti den einai trela parapano reuma oute thermokrasia.tora stin praxi den exo dokimasei na xeperaso ta oria enos koutiou gia na do poso antexei.

Δημοσ.

νομίζω ότι έχοντας κάνει αγορά από e-shop γίνεσαι αυτομάτως μέλος και λαμβάνεις προσφορές με mail. ίσως να χρειάζεται κατά την παραγγελία να τσεκάρεις και κάποιο κουτάκι που να λέει "θέλω να λαμβάνω προσφορές, κτλ κτλ"

ευχαριστούμε για την παρουσίαση Maciaveli ήσουν κατατοπιστικότατος

{EDIT: υπαρχει κουτάκι στο site του e-shop για εγγραφή νέου μέλους}

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...