Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό HDD. Τι προτείνετε??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ το καλοκαίρι πήρα τον integral της Akasa. Υπάρχει και σχετικό τόπικ κάπου. Εμφανησιακά είναι οι ακριβώς ίδιοι, στα βασικά specs επίσης οι ίδιοι οπότε όποιος ξέρει τις διαφορές ας τις πει γιατί μάλλον κάτι μου ξεφεύγει. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στην τιμή αφού εγώ τον είχα πάρει από το eshop γύρω στα 30. Από θόρυβο μου φαίνεται νορμάλ, και όλα τα λεφτά είναι η εμφάνιση του.

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω κάτι για τον INNOVATOR BY AKASA 3.5'' COMBO ENCLOSURE BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802150

καταρχήν υπάρχει προσφορά από e-shop για τους members και έρχεται στα 25,85 €. λέει λοιπόν ότι δέχεται IDE + SATA (combo) σε σύνδεση USB ή SATA (για τους SATA δίσκους μόνο βέβαια). αυτό το τελευταίο πως γίνεται;

επίσης η μάρκα αυτή θεωρείται αξιόπιστη; και τέλος πάντων τον έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; στο e-shop πάντως το έχουν βαθμολογήσει με 7/10

Δημοσ.

i akasa ftiaxnei diafora kai den exo akousei kati paraxeno.opos iparxoun lamakia pou koumponoun sto piso meros tou koutiou kai bgazoun usb etsi kai merika mobo exoun sata exoterikes ipodoxes pou opos katalavenoume logika ekei koumponeis ton sata disko afou ton baleis sto frame.exo dei tetoia ipodoxi alla kouti sata den exo dei.to 7/10 ine sxetiko kai isos to dinoun epidi den exei fan.

Δημοσ.
παιδιά να ρωτήσω κάτι για τον INNOVATOR BY AKASA 3.5'' COMBO ENCLOSURE BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802150

καταρχήν υπάρχει προσφορά από e-shop για τους members και έρχεται στα 25,85 €. λέει λοιπόν ότι δέχεται IDE + SATA (combo) σε σύνδεση USB ή SATA (για τους SATA δίσκους μόνο βέβαια). αυτό το τελευταίο πως γίνεται;

επίσης η μάρκα αυτή θεωρείται αξιόπιστη; και τέλος πάντων τον έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; στο e-shop πάντως το έχουν βαθμολογήσει με 7/10

και εγώ δεν αγόρασα ακόμα κουτί και δίσκο που έλεγα και σήμερα είδα αυτό το κουτί (μου έστειλαν και μένα το Ενημερωτικό δελτίο 20/11/2006 στο email μου, που έχει την προσφορά).. Μου φαίνεται καλό και αυτό και είναι σε καλύτερη τιμή.. Λέω να το προτιμήσω.. Ξέρει κανείς αν έχει κουμπι POWER ON/OFF?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...