Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό HDD. Τι προτείνετε??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το είδα κι εγώ τώρα 99Ε στο site από το πλαίσιο. Το είχα αγοράσει για ένα συγγενικό μου πρόσωπο πριν κανά μήνα στα 125 νομίζω, και την περασμένη εβδομάδα μου ζήτησε τη γνώμη ένας φίλος και του το πρότεινα από το πλαίσιο. Ελπίζω να το πρόλαβε στη διψήφια τιμή.

Τελικά αν και το είχε παραγγείλει, επειδή άργησε μια μέρα να το παραλάβει το δώσανε. Απ' ότι μου είπε ούτε στο mediamarkt είναι διαθέσιμο αφού μάλλον κι εκεί τελείωσε. Αν έχει κάποιος στα υπόψη κάποιο άλλο μαγαζί με αυτή την τιμή ας το πει.

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ego tha eperna ena koutaki exoteriko pc ice box kai tha ebaza mesa ena skliro disko px 300 gb tis western.to protimo apo tis etoimes liseis.parapano eggiisi kiolas.nai to usb paei ligo pio arga apo to ide i to sata.iparxei kai firewire pou paei kapos kaltera.

Θα συμφωνήσω με τον poulinos και εγώ.

Δημοσ.

Τελικά σήμερα μου ήρθε ο maxtor 320άρης. Θα σας πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες..

Πάω τώρα να τον γεμίσω με το hub του πανεπιστημίου που πιάνει μέχρι και 7-8MBYTES/sec

Δημοσ.
:D Αυτό είναι ΑΛΛΟ θέμα. Εγώ πάντως βρήκα την ευκαιρία τώρα να κατεβάσω κάποια πράγματα που τα έχω δει (κυρίως σειρές), για το αρχείο μου. Γιατί στην Ελλάδα συνήθως "λυπόμουν" το bandwidth να κατεβάσω κάτι που έχω ήδη δει..
Δημοσ.

ego exo tin adsl kai kathetai sinithos.ixa katevasei pola meta ta esbisa.arxeio pou den tha to do pote stin zoi mou den exei noima.pola katevasa kai den exo dei oute ta misa.min lipase bandwidth.alios afine to pc anixto.kapote to ixa afisei bdomades sinexeia.

Δημοσ.

Θελω να αγορασω εναν σκληρο γιατι εχει γεμισει ο δικος μου 80gb

Διαβαζω εδω το topic αλλα λενε διαφορα πραγματα και δεν βγαζω άκρη

Τελικά ποιος ειναι ο καλός; Ποια μάρκα;

Διαθετω γυρω στα 120€

Δημοσ.
exoteriko me 120 euro.dose 80 - 85 euro gia ena 250 sata kai ta ipoloipa gia ena koutaki icy box.tha se ftasoun pisteuo

Δεν το εχω ξαναδει

δηλαδη θα ψάξω για εναν σκληρο sata (μαρκα ; και ενα κουτι icy box; ετσι θα το ζητησω ;

για να καταλάβω ειναι σκληρος εσωτερικος που τον βαζεις μεσα σε κουτι pc ; και πως γινεται η συνδεση; usb ;

Δημοσ.

Παιδια λυπαμαι αλλα δεν το εχω πιασει ακομα

Οταν θελω πχ στο ιντερνετ να ψαξω για σκληρο θα ψαξω εσωτερικο sata και κουτι icy για να τον βαλω μέσα; η θα κοιταω εκει που λεει εξωτερικοι σκληροι δισκοι; Στα τεχνικα χαρακτηριστικά τι πρεπει να κοιτάω; ολοι ειναι συμβατοί με το pc μου; Γραφουν επισης usb 2.0 firewire κλπ

Για να πω την αληθεια δεν με νοιώθω κατατοπισμένος επι του ειδους και δεν θα κάνω καμια αγορα αν δεν νιώσω εξοικειωμένος γιατι θα με πιάσουν κορόιδο οι πωλητές

Δημοσ.

Προσοχή να δώσετε στις εγγυήσεις. Ήθελα να πάρω πριν κανένα 2μηνο ένα wd mybook αλλά έδιναν 1 χρόνο τη στιγμή που ο δίσκος σκέτος είχε 3-5 χρόνια. Επίσης, προσοχή και με τις χωρητικότητες. Από τα 300GB και πάνω υπάρχει περίπτωση το κουτάκι που θα πάρετε να μην βλέπει το δίσκο (σε περίπτωση που τα πάρετε ξεχωριστά). Α και αν έχετε ήδη κάποιον άλλον δίσκο usb καλό φυσικά θα ήταν ο επόμενος να είναι firewire (λόγω bandwidth και system resources).

Δημοσ.
Δεν το εχω ξαναδει

δηλαδη θα ψάξω για εναν σκληρο sata (μαρκα ; και ενα κουτι icy box; ετσι θα το ζητησω ;

για να καταλάβω ειναι σκληρος εσωτερικος που τον βαζεις μεσα σε κουτι pc ; και πως γινεται η συνδεση; usb ;

kai usb kai firewire.nai etsi ta zitas kai nai auto einai.apla prosexe kai auta pou sou lene parakato gia tis xoritikotites.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...