nk_surfer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Εγώ θα προτιμούσα τον WD ή έναν αντίστοιχο της Lacie. Από Maxtor κρατάω αποστάσεις, ειδικά λόγω του αυξημένου θορύβου που κάνουν.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 genikos ine pos tha katsei ston kathena.to kalo einai oti oloi exoun 3 xronia kai merikoi 5 xronia eggiisi.an pires maxtor kai sou xtipise meta to blepeis me kako mati.genikos oloi antexoun kai se olous bgenoun xalasmena komatia.ego px exo minei ikanopoiimenos apo wd kai den mou exei xtipisei kanenas kai alloiu lene makria apo wd.
MasterX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Καλύτερα να πάρεις κουτί που να είναι USB + Ethernet. Έχεις κάποιο υπόψην? Θα είναι χρήσιμο το Ethernet για όταν χρειάζομαι να το συνδέσω σε παλιότερα PC που δεν έχουν USB2.. Ημουν έτοιμος να παραγγείλω σήμερα αυτά: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS 320GB 16MB SATA2 NCQ στα 102.30 ? ENERMAX EB305C-B 3,5'' EXTERNAL ENCLOSURE BLACK στα 43.84 ? αλλά δεν είχε διαθεσιμότητα στο δίσκο το μεσημέρι.. τώρα βλέπω έχει πάλι..
HuskerDu Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Εγώ χθες αγόρασα από το Πλαίσιο έναν WD-250GB (Mybook) με 99 ευρώ. Νομίζω είναι καλή προσφορά.
newlynx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Εγώ χθες αγόρασα από το Πλαίσιο έναν WD-250GB (Mybook) με 99 ευρώ. Νομίζω είναι καλή προσφορά. Και εγώ πήρα έναν σήμερα. Θεωρώ την τιμή πάρα πολύ καλή.
alfista Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εγώ χθες αγόρασα από το Πλαίσιο έναν WD-250GB (Mybook) με 99 ευρώ. Νομίζω είναι καλή προσφορά. +ΦΠΑ δηλαδή γύρω στα 119, σωστά;
HuskerDu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 οχι, τελική τιμή είναι 99 με το ΦΠΑ. Το απόγευμα πέρασα και πήρα και ένα 2ο. Νομίζω ήταν προσφορά για 2-3 μέρες.
alfista Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το είδα κι εγώ τώρα 99Ε στο site από το πλαίσιο. Το είχα αγοράσει για ένα συγγενικό μου πρόσωπο πριν κανά μήνα στα 125 νομίζω, και την περασμένη εβδομάδα μου ζήτησε τη γνώμη ένας φίλος και του το πρότεινα από το πλαίσιο. Ελπίζω να το πρόλαβε στη διψήφια τιμή.
speculator Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Υπαρχει και στο Mediamarkt στο Μαρούσι με 99€.
MasterX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 μόνο που δίνουν εγγύηση 2 χρόνια μόνο.. Προτιμώ να έχει 5 χρόνια... Γιατί αν μου χαλάσει στον 3 χρόνο έχω χάσει όλα τα λεφτά που έδωσα. Και για να δίνουν μικρότερη εγγύηση οι εταιρίες κατασκευής τους, μάλλον σημαίνει ότι περιμένουν να χαλάνε πιο γρήγορα..
dll.hal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω θα επιμεινω στο κουτι το οποιο πρεπει να εχει ανεμιστηρα και κουμπι τροφοδοσιας.καλο ειναι επισης να εχει και one touch button για backup.. οσο καλος κι αν ειναι ο δισκος αμα ψηθει στο κουτι τι περιμενεις...
MasterX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 καλός ο ανεμιστήρας, αλλά κάνει θόρυβο.. Πάντως έχω δει κουτιά που ψήνονταν και άλλα που δεν καταλάβαιναν τίποτα, όλα χωρίς ανεμιστήρα...
tvagge Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Παιδες, εχω παρει εδω και 2 μηνες τον WD MyBook 320GB. Εκτος του οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβος, ειναι και κορυφαιος σαν κατασκευη και σαν design. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα. Τωρα για την εγγυηση των 2 χρονων, το θεμα ειναι να μην παθεις ζημια, και οχι το ποσο εγγυηση σου δινει ο καθενας. Ασε που σε 2 χρονια, θα εχεις παρει με τα ιδια λεφτα, αλλον δισκο οχι 320GB , αλλα 3200GB. Αυτα.
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω θα επιμεινω στο κουτι το οποιο πρεπει να εχει ανεμιστηρα και κουμπι τροφοδοσιας.καλο ειναι επισης να εχει και one touch button για backup..οσο καλος κι αν ειναι ο δισκος αμα ψηθει στο κουτι τι περιμενεις... backup kalitera xirokinita para me koumpia.b.xexorista perneis megaliteri egiiisi kai to icy box einai arketa icy.ego pantos ixa ena plastiko kouti kai epidi ixa dio diskous to afina anixto gia na tous allazo pio eukola kai den zestenontan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.