inest Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας!!! Ειμαι καινουργιος χρηστης του forum. Θα ηθελα την βοηθεια σας!!! Για τις θηκες δισκων που μιλατε παραπανω, ξερει κανεις αν ειναι συμβατες με linux??? Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για αυτες τις δυο... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1027&product=771287&tab=marketing http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802073 Ξερω οτι στον δευτερο λεει οτι υποστηριζει linux αλλα στο site της εταιριας δεν το διευκρινιζει!!! Ευχαριστω....
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 kalos irthes sto forum.an to linux blepei usb mass storage drive tote blepei kai diskous kai stick kai ta panta.
inest Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Οποτε δεν χρειαζεται καποιος οδηγος ή καποια αλλη ιδιαιτερη προετοιμασια εε?? Οτι κανω δηλαδη και με το usb stick μου!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 akrivos.an o diskos ine new isos xriastei to klasiko diladi na ftiaxtei partition.kata ta alla oso xero ola ine usb mass storage ite skliros ite stick ite psifiaki me karta ktl ktl.se windows ola auta pezoun automata se ola ta windows ektos apo ta 98 pou thelei drivers.
phaedra-samos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Αγόρασα τον LaCie 500GB με 170 ευρω απο Βελγιο.σε καποιο προηγουμενο μηνυμα διαβασα οτι δεν εχει κουμπι on/off, εχει... τον εχει κανεις αλλος; εγω τον εχω 2 μερες τωρα καλος φαινεται. αν το εχει κανεις απο σας μπορει να μου πει τη γνωμη του?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Εχω LACIE 320GB από e-shop ολοκαινουριος 109?. ΜΙΑ ΧΑΡΑ! και οχι αυτη η μαπα που φαινεται στη φωτο...
geo63 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εγω εχω παρει εδω και τρια χρονια ενα maxtor 250αρι και ενα κουτι αλουμινενιο και τον εφτιαξα μονος μου σχεδον τα μισα μου κοστισε του εχω αλλαξει τα φωτα στη χρηση δεν καταλαβαινει τιποτα πιστευω πως οι maxtor ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας αξιοπιστιας στην αγορα ολοι οι σκληροι μου που εχω ειναι maxtor και δεν μου εχουν δημιουργησει τοσα χρονια που τους εχω και ειναι αρκετα αυτα καμμια ανωμαλια σκυλια μαυρα τους συνιστω με κλειστα ματια
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 aapo oso xero i maxtor kapout.stamatise na bgazei diskous i agorastike.kati tetoio.kai sinithos oloi elegan maxtor at the bottom.ine pos tha tixei.ego panta wd eperna kai tora petixa se 2provlimatikous.
J.Cap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά γεια σας και εγώ καινούριος στο φόρουμ,και ενδιαφέρομαι για ένα εξωτερικό σκληρό μέχρι 150 ευρώ 500gb,αλλά μου είναι απαραίτητο να γνωρίζω εάν μπορεί να συνδεθεί και με pc που εχει μονό usb(παλιό μηχάνημα) και οχι usb2, και εάν είναι δυνατόν να μπορω να τον συνδέσω ταυτόχρονα με 2 pc (desktop-usb & laptop-firewire-usb2-ethernet),thanks!.
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 kalos irthes.wd 500 giga konta sta 150 euro.my book.pezei kai me usb 1.den thimame an exei firewire i kati allo gia na ton sindeseis se 2 tautoxrona.alla san eteria i western ine korifi.kikloforoun diafora edition me diafora connection.mpes http://www.eshop.gr kai des
J.Cap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 kalos irthes.wd 500 giga konta sta 150 euro.my book.pezei kai me usb 1.den thimame an exei firewire i kati allo gia na ton sindeseis se 2 tautoxrona.alla san eteria i western ine korifi.kikloforoun diafora edition me diafora connection.mpes http://www.eshop.gr kai des φιλέ poulinos σε ευχαριστώ, τελικά πήρα τον WD My book premium edition 500gb στα 139 από τα multirama στη Στουρνάρη από 165 που τον είχανε. γενικά από τις λίγες ώρες που παίζω μαζί του μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά καλός. έχει μία θύρα usb που είναι συμβατή τόσο με usb1 & usb2, καθώς και δύο firewire.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 kai den tha exeis provlima.oi wd einai para poli kaloi
pp6210 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 kalos irthes.wd 500 giga konta sta 150 euro.my book.pezei kai me usb 1.den thimame an exei firewire i kati allo gia na ton sindeseis se 2 tautoxrona.alla san eteria i western ine korifi.kikloforoun diafora edition me diafora connection.mpes http://www.eshop.gr kai des Φίλε pouline γίνεται να τον συνδέσεις σε 2 pc ταυτόχρονα ή κατάλαβα λάθος? Γιατί είχα την εντύπωση οτι η θύρα firewire θα λειτουργεί εναλλακτικά με την usb και όχι ταυτόχρονα... Αν πάντως ισχύει τότε αξίζει να πάρω τον premium edition (που έχει και τις δύο θύρες) αντί τον απλό...
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Φίλε pouline γίνεται να τον συνδέσεις σε 2 pc ταυτόχρονα ή κατάλαβα λάθος? Γιατί είχα την εντύπωση οτι η θύρα firewire θα λειτουργεί εναλλακτικά με την usb και όχι ταυτόχρονα... Αν πάντως ισχύει τότε αξίζει να πάρω τον premium edition (που έχει και τις δύο θύρες) αντί τον απλό... den xero an to kanei auto ....auto ennoousa.
pp6210 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 τώρα είδα την απάντησή σου Poulinos, έτσι και αλλιώς βρήκα τον premium στην τιμή του απλού στο e-shop, οπότε μόλις με το καλό τον πάρω θα δοκιμάσω... αν και το βλέπω μάλλον χλωμό να πάιξει ταυτόχρονη σύνδεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.