Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop 950 ευρώ

Angelcrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να πετύχω μία καλή σχέση απόδοσης τιμής με χρήση νέας τεχνολογίας για επαγγελματική χρήση.

Το laptop θα χρησιμοποιείται για εφαρμογές γραφείου αλλά σε κατάσταση πανικού.Σκεφτείτε λίγο την κατάσταση outlook, explorer,excel,word kai μία εφαρμογή που έχει ελάχιστες απαιτήσεις Pentium 3 800 και 256 mb μνήμη να λειτουργούν ταυτόχρονα για παραγωγική διαδικασία. Συνεπώς το multi-tasking αν μπορεί να θεωρηθεί δόκιμος ο όρος είναι ένα must. Θα ήθελα το μηχάνημα να μου κάνει το χατήρι της ομαλής λειτουργίας.

Το μηχάνημα θα είναι στην πρίζα συνέχεια και η αυτονομία δεν με απασχολεί.

θα σας αναλύσω την σκέψη μου.

1 Επεξεργαστής : Διπύρηνος επεξεργαστής Intel core duo που νομίζω ότι είναι τεχνολογικά ότι πιο καινούριο έστω και της χαμηλότερης συχνότητας. Αν μου αρκεί ο απλός core duo καλώς

2 Σκληρός δίσκος οπωσδήποτε sata 5400 rpm της χαμηλότερης δυνατής χωρητικότητας μίας και τα αρχεία δεν θα πιάνουν χώρο.

\

3. Κάρτα γραφικών θα ήθελα κάτι με deditated memory για καλή λειτουργία των εφαρμογών μαζί και την απρόσκοπτη εναλλαγή των προαναφερομένων προγραμμάτων. 2d περιβάλλον εργασίας

4. Μνήμη Τουλάχιστον 512 ddr2. Πιστεύω ότι για τη συχνότητα της μνήμης θα πρέπει να είναι ανάλογη του επεξεργαστή core duo ή core 2 duo

Όσον αφορά τα υπόλοιπα. Lan 100, 56k modem ανεκτή οθόνη 15,4 με και dvd cdr. Τα υπόλοιπα είναι περιττά έως άχρηστα.

Καλή ποιότητα κατασκευής και μη προβληματικές θερμοκρασίες θα ήταν θεμιτές.

Το κόστος γύρω στα 950 ευρώ

Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τέτοιο laptop δεν υπάρχει. Πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω πχ wireless ή bluetooth κτλ και λείπει κάτι βασικό για εμένα όπως η dedicated vga memory ή ο sata σκληρός.

Ουσιαστικά έχω παραθέσει κάποιες παραμέτρους βάσει των γνώσεων μου για desktop μηχανήματα. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτά που πιστεύω.

Θα ήθελα τη γνώμη σας αλλά και την εμπειρία σας στο χώρο των laptops.

Αν δεν μπορείτε να μου πείτε συγκεκριμένο μοντέλο θα ήθελα τουλάχιστον να μου πείτε αν συμφωνείτε με τις παραμέτρους που έχω στο μυαλό μου και αν είναι εφικτές στα πλαίσια της δεδομένης τιμής 950 ευρώ.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...