Προς το περιεχόμενο

zyxel 660 problem ethernet?

omnislash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο στο 192.168.1.1 της zyxel. Είδα το troubleshooting στο βιβλιαράκι αλλά τις ρυθμίσεις που έπρεπε να κάνεις τις είχα ήδη προτσεκαρισμένες.Ως τοπική σύνδεση έχω ένα Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet DIc το οποίο μου βγάζει ένα εικονίδιο χ από πάνω με μήνυμα "Τοπική σύνδεση αποσυνδέθηκε το καλώδιο του δικτύου" ενώ τα υπολογιστάκια είναι μάυρα.Τι πρέπει να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε με κατάλαβες δεν το έχω καν εγκαταστήσει.Αν κάνω την όλη διαδικασία μέσω του sagem χωρίς να είναι συνδεδεμένο το router υπάρχει πρόβλημα;

tha trelathoo.den xriazetai egkatastash tozyxel.oute to cd xriazetai.esi to sindeeis pano stin karta diktiou bazeis na parei automata ip i karta diktiou kai tha pareis ip giana mpeis sto 192.168.1.1. den tha mpei an exeis dosei karfota ip i an exeis balei proxy.episis pata to koumpaki gia 4 depterolepta sto piso meros tou router gia na sbisoun ola kai na anapsoun oste na exei girisei sta ergostasiaka.to cd den to xriazesai katholou.ola tha ginoun apo to 192.168.1.1

Kάτσε δεν κατάλαβα. Πως το συνδέω στην κάρτα δικτύου και πως παίρνει ip;Εχω συνδέσει την πρίζα που έχει στο πολύπριζο και στον έναν ακροδέκτη έχω βάλει το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής.Δηλαδή πρέπει να ανοίξω το κουτί αλλά στο zyxel δεν υπάρχει άλλη υποδοχή

to zyxel exei 2 ipodoxes apo piso.i mia ipodoxi ine gia kalodio diktiou pou sindeeis to zyxel me to pc sou kai mia ipodoxi pou bazeis to kalodio pou pigenei stin tilefoniki priza.to pc sou tha parei automata ip apo to zyxel kai otan anixeis to 192.168.1.1 tha bretheis sto interface toy zyxel.episis exei kai mia ipodoxi tou reumatos.xekarfoti auto.

Οκ εντάξει όλα καλά Το κίτρινο καλώδιο που είχε μέσα το κουτί δεν το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου.δυο απορίες.Οταν χρησιμοποιώ τον κομήτη και μετά θέλω να σερφάρω δεν ανοίγει καμιά ιστοσελίδα και δεύτερον όταν κλείνω τον υπολογιστή κλείνω και το διακόπτη του πολύπριζου.Μετά θα πρέπι να ξανακάνω όλη αυτή τη διαδικασία για να ξανασυγχρονίσει;

oxi bre .otan kliseis ton router apla otan ton anixeis oi rithmiseis iparxoun apla theli peripou miso leptaki gia na bootarei o router kai na sigxronisei kai na sindethei.mia fora oi rithmiseis kai menoun.spania kai diskolo na xathoun idika apo zyxel me tipota.b.dose karfota dns.c.otan anigeis ton komiti min bazeis 100000 pragmata na katevenoun kai to basiko periorise to upload sou me to net limiter.terma upload simenei provlima sto download meta.poli download se comet simenei pola connection pola connection simenei pitareis tin grammi opote selida den anigei.opote liga pragmata periorise to upload dose kai karfota dns kai tha pexei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...