Shubik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Στο παρελθόν, ο internet explorer με ρωτούσε σε διάφορα sites αν θέλω να κάνει debug γιατί βρήκε κάποιο λάθος. Πριν από δύο μέρες έκανα αναβάθμιση του internet explorer από το cd του RAM (ξέχασα να σας πω πως έχω XP) και ουσιαστικά έκανα την αναβάθμιση του SP1. Από τότε σε αρκετά sites ο I.E. κλείνει αυτόματα. Απεγκατέστησα την αναβάθμιση αλλά τίποτε. Αξίζει να σημειωθεί πως δε βγαίνει μήνυμα λάθους των windows και πως καταρρέει μόνο το παράθυρο του site που έχει πρόβλημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Shubik.
apoc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Εχω παρομοια προβληματα...βεβαια οχι σε πολλα site.. αλλα σε ενα συγκεκριμενο , to site του πανεπηστημιου μου..χεεχεχ γκαντεμια..προσπαθησα με ενα φιλο να δω γιατι γινεται αυτο...και καταληξαμε στο συμπερασμα οτι μαλλον εχουν αλλακει κατι στο Object Model του explorer ...και ισως δεν του αρεσουν οι σελιδες που το παρακανουν με τα divs .Τουλαχιστον το συγκεκριμενο site to κανει... http://www.wlv.ac.uk
madsc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Παιδιά πάντως η σελίδα που αναφέρεται παραπάνω μια χαρά φορτώνει με ΙΕ6 + SP1 us σε win98se us. sc
Shubik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Και σε μένα η συγκεκριμένη σελίδα φόρτωσε μια χαρά. Τα προβλήματα εμφανίζονται σε σελίδες όπως η in.gr και οι σελίδες χρηστών του Pathfinder. Η προσωρινή λύση που βρήκα ήταν να βλέπω αυτές τις σελίδες με το netcaptor ο οποίος πρέπει να στηρίζεται κάπως στον exporer αλλά δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.