Προς το περιεχόμενο

ati 9800pro kaput!!!

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έφτυσε τελικά μετα απο 3-4 χρόνια η εν λόγω κάρτα! Πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή κι έγραφε η οθόνη no input signal! Εβαλα μια παμπάλαια ατι7200 που είχα και δουλεύει αλλα όπως καταλαβαίνεται... δεν...

θέλω να αλλάξω λοιπόν αλλα όχι για κάτι που να το κρατήσω καθώς έχω agp. Οπότε θέλω να με βγάλω κάποιο διάστημα ακόμη γύρω στα 150 ευρώ.

απ'οτι διαβάζω (μιλάμε για agp) βλέπω κάτι 7600 7900 gt gs x1600 x1800 και τα μυαλά στα κάγκελα! Εχω μείνει πίσω. Τι έχετε να προτείνεται καθώς πιστεύω οτι η 9800pro ηταν αρκετά καλή κι αν με κάποια που θα πάρω τώρα εκει γύρω στο 150άρι θα υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο ή έστω στις ίδιες επιδόσεις...

θενκς για το χρόνο σας

Δημοσ.

ελεος σιγα μην παρει τη σημερον ημερα 9800 με 150 ευρω. Αν ειανι θα παρεις 7600gs με λιγοτερα και ειναι και καλυτερη.

Δημοσ.

αυτην εννοω, μια χαρα ειναι με 125 ευρακια, γρηγοροτερη απο την 9800, εχει και 256 μνημη και pixel shader 3.0 , εχει και τα στοιχεια της σειρας 7 με purevideo κλπ, και παει καλα και στο overclock. Θα ειναι μια χαρα αναβαθμισουλα επι τη ευκαιρια.

Μια χαρα ειναι και η 9800 ετσι....απλα οχι για 150 ευρω...αν την ειχανε στα μισα απο αυτα το συζητουσαμε αφου σου αρκει.

απο χ1600/1650 καλυτερα μακρια, η ΑΤΙ το εχει χασει το παιχνιδι σε αυτην την κατηγορια τιμης καιρο τωρα, μονο η Χ1650ΧΤ μπορει να λεει αλλα δεν εχει ερθει ακομα και ουτε θα βγει AGP αρχικα, οποτε 7600gs μονοδρομος!

Δημοσ.

τελικά μάλλον θα την χτυπήσω αλύπητα την 7600gs μιας και το λένε αρκετοί. Απλα με προβλημάτισε λίγο το οτι δουλεύει στα 128bit ενώ η 9800pro στα 256bit, αλλα φαντάζομαι η 7600 θα υπερτερεί σε άλλα σημεία τα οποία και θα αυξάνουν τις επιδόσεις της έναντι στην 9800.

βρήκα την υλοποίηση της 7600gs απο club-3d γύρω στα 80-90 :) καινούργια

Δημοσ.

εκει που δουλεύω :) αλλα διαβάζω παντού οτι η club-3d εβγαλε προβληματικές κάρτες στο συγκεκριμένο μοντέλο κι ακόμα δεν ξέρω

Δημοσ.

τελικά δε μπορεσα να περιμένω μέχρι δευτέρα κι αγορασα την albatron 7600gs. Κάτι πρέπει να παίζει πάντως γιατί σε wow και fifa07(demo) έτσι που έτρεξα ίσα ίσα και στα δύο κόλλησε το σύστημα και μόνο με reset επανήρθε. Δεν εχω καταφέρει να παίξω τίποτα μέχρι στιγμής, ίσως επειδή πρίν είχα ΑΤΙ και τώρα γίνεται κάποιο μπέρδεμα, δεν ξέρω ακόμα

Δημοσ.

Αφου σιγουρεύτηκες οτι έχουν βγει εντελώς οι drivers της ΑΤΙ, ξαναπέρνα τους τελευταίους drivers της motherboard, τους 92.91 (beta) drivers της NVIDIA και την τελευταία έκδοση του DirectX 9.0c. Κι εγώ πήγα από ΑΤΙ 9600pro σε 7600GS AGP και αρχικά μου έκανε κάτι κόλπα, αλλά αφού έκανα τα παραπάνω δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.
τους 92.91 (beta) drivers της NVIDIA

FILE MOU EDO SOU LEI OTI EXI PROBLIMATA KAI SI TOU LES NA BALI KAI BETA DRIVERS? DOKIMES THA KANI.....

DOKIMASE NA EGATASTISIS TOUS 91.47 I OPIOI EINAI KAI EPISIMA ANAKINOMENI APO NVIDIA KAI EINAI KAI OI PIO KAINOURGI

Δημοσ.

Ναι, συνήθως όταν κάτι δεν δουλεύει στο σύστημα σου κάνεις δοκιμές μεχρι να βρείς τι φταίει. Του πρότεινα να βάλει τους 92.91 γιατί κι εγώ πριν είχα τους 91.47 αλλά μου παρουσίαζε κολλήματα ενώ με τους 92.91 τα προβλήματα σταμάτησαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...