GIANNISPATRA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το είδατε σε διαφίμιση αυτό ? λέει ότι δίνει τσάμπα gps αρκεί να το ζητήσουμε η εφημερίδα Bήμα ..Ξέρει κανείς περισσότερα για αυτό το πράμα ? Έστειλα e-mail στην εφημερίδα αλλά με γράψανε ...
CptBill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 νομιζω πως ειναι καποιο bluetooth gps..δεν προλαβα να δω και εγω πολλα...τωρα να το δινουν εντελως δωρεαν..απο χλωμο εως πολυ χλωμο το κόβω.
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 νομιζω πως ειναι καποιο bluetooth gps..δεν προλαβα να δω και εγω πολλα...τωρα να το δινουν εντελως δωρεαν..απο χλωμο εως πολυ χλωμο το κόβω. 9,90 ευρω το ζητας απο τον περιπτερα με το βημα της κυριακης
a123xxsp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 δεν πιστεύω να είναι με τίποτα κουπόνια και μλκς ? αν είναι μόνο 9,90 θα γίνει χαμός
GIANNISPATRA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 βεβαίως είναι bluetooth gps και βασικά από ότι είδα είναι μια προσφορά της road εκδόσεις άρα μπορεί να παίζεται και τίποτα π.χ αγοράζεις χάρτες με 150 ευρά και σου δίνει τσάμπα το gps receiver http://www.road.gr
kalaeimaigr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Sorry να ρωτησω κατι?πουλαει η road συστηματα πλοηγησης εκτος απο χαρτες φτιαγμενους απο χαρτι?
louben Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Σιγουρα ισχυει το 9.90?Δεν ειδα οθονη ομως.Πως δουλευει ακριβως αυτο?
asmilon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 louben το λεει στην ακρη 9.90, οποτε δε ειναι τοσο δωρεαν... Με ενοχλει που δε λεει καμια παραπανω λεπτομερεια για το μοντελο ή τι κανει, που συνδεεται, πως θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις...
lefterhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ειναι κομματι του πακετου τομος-cd-dvd που ξεκινησε το Βημα την περασμενη Κυριακη για ολους τους νομους της Ελλαδας και θα ολοκληρωθει σε 52 βδομαδες (1 χρονο ακριβως).
glougr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 lefterhs δεν έχω καταλάβει τι εννοείς........δηλαδή τι θα παίζει, θα είναι κλειδωμένο να παίζει με κάποιο συγκεκριμένο software και μόνο ?........θα πρέπει να έχεις κάποιο κουπόνι? καλή φαση πάντως να ισχύει όπως ακούγετε, δηλαδή Gps receiver με την αγορά της εφημερίδας και 10 γιούργια.
louben Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 παιδια ρωταω γιατι 10 ευρω ειναι μηδενικη τιμη.Αν ειναι να πω στον περιπτερα να μου το φυλαξει(γιατι δε θα μεινει ουτε λεπι).Το ζητημα ειναι οτι στη διαφημιση αν παρατηρησετε δεν το δειχνει να εχει οθονη οποτε τι σοι gps ειναι.Και κατι αλλο.Αυτο που ρωτησα ειναι μηπως χρειαζεται συγκεκριμενο software για να παιξει?
lefterhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Κλειδωματα δεν παιζουν. Απο ο,τι ειδα στη διαφημιση ειναι απλως μια bluetooth GPS antenna αυτο που δινουν. Κουπονια μαλλον αποκλειονται, γιατι την περασμενη κυριακη που ξεκινησε το πακετο δεν ειχε κουπονι μεσα. Τωρα αν βρηκαν κανενα αλλο τροπο να δινουν το GPS μονο σε αυτους που θα παρουν ολη τη σειρα και τις 52 βδομαδες, δεν ξερω...
glougr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 louben κεραία είναι....το πολύ πολύ να έχει ένα led για το On of και ένα Led λειτουργίας......μην περιμένεις να πάρεις pda με 10 ευρό........τα υπόλοιπα πρέπει να τα έχεις( κάποιο πρόγραμμα με χάρτες και μια συσκευή π.χ. καποιο pda με Bluetooth ή έστω ένα smartphone....
GIANNISPATRA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 όπως είχα πει είχα στείλει mail και μου είπανε ότι θα βρω πληροφορίες σε κάποια σελιδά του βήματος που θα κυκλοφορήσει άυριο πως να το αποκτήσω . άρα δεν το δίνει πακέτο η εφημερίδα όπως π.χ τα dvds αλλά μάλλον αγοράζοντας κάτι άλλο και πολύ πιθανό όλους τους τόμους της εγκυκλοπέδιας.
dterzakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδή αν έχουμε το smart phone και το πρόγραμμα θα μπορέσουμε να συνθέσουμε ένα ολοκληρομένο gps-system;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.