Trapper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εχω το εξής πρόβλημα: Κατέβασα κάποια βίντεο μαζί και τους υπότιτλους σε .srt και πάω με το ConvertX να τα κάνω DVD. Κάνω όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και όταν πατάω Μετατροπή αμέσως μου γράφει ότι η μετατροπή απέτυχε και από κάτω ότι: Η μετατροπή απέτυχε μετά από 00:00:00 No decodable video stream found. Can't convert. Unsupported decoder (id=0) for input stream #0.2, discarding stream Discarding video stream #4 - I already have one video stream with bigger resolution. Τις πταίει; Σημειωτέον πως απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση δεν δούλεψε και πως έχω K-lite codec pack.
Trapper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το έχω το WinAvi Video Converter αλλά μου κάνει βλακείες με τους υπότιτλους (πηδάει κομμάτια κτλ). Απλά αναρωτιέμαι τι φταίει με το ConvertX και πως μπορώ να το φτιάξω το καταραμένο.
Trapper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Κανείς που να έχει καμιά ιδέα για το πως μπορώ να φτιάξω τελικά το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.