Str Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 giati exo to 2o skliro mou se ata 100??? kai pos mporo na to allakso? sec master einai, piso apo enan mikrotero kai paliotero (pou paei me ata133 btw pri master) http://s135.photobucket.com/albums/q151/agent_str/?action=view¤t=123.jpg&slideshow=true&interval=3
overclocker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Giati o Maxtor ypostirizei Ata133 eno o allos to maximun pou ypostirizei einai Ata100. Min se anisixei pantos oi diafores stis epidoseis einai apeiroelaxistes.
Str Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ναι ρε κολλητε, αλλα ο δευτερος ειναι πιο καινουριος και ΣΙΓΟΥΡΑ 133αρης... και ουτως η αλλιως τον εχω για files οποτε δε με νοιαζει η ταχυτητα του τοσο πολυ... hexadecimal σε ενα καλωδιο ειναι και οι 2, οπως ειπα, ο μικρος primary master, ο αλλος primary slave (λαθος δατυπωση στο 1ο ποστ) απλα εβαλα νεα μητρικη (καηκε η παλια) και ειπα να δω αν σεταριστηκαν ολα τα devices σωστα...
mihalakis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δεν έχει σημασία που είναι πιο καινούριος ο δεύτερος. Μια χαρά έχει σεταριστεί και κανονικά τον βλέπεις σαν ΑΤΑ100 γιατί τόσο είναι. Ultra ata 133 είχε βγάλει μόνο η Maxtor και η Hitachi (για αυτό δεν είμαι καθόλου σίγουρος αλλά για τον μάξτορα είμαι)
overclocker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Den exei simasia poios einai pio kainourgios, simasia exei ti mode ypostirizei o kathe skliros. Pane pare ton pio kainourgio WD, sto mode ATA100 tha doulepsei. Den ypostirizoun oloi oi skliroi to ATA133 opos anferthike kai pio pano.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.