Προς το περιεχόμενο

Καλό modem;

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι νέος χρήστης ADSL 768 και μαζί με την σύνδεση μου δόθηκε και το crypto F200. Οι ερωτήσεις μου:

-Αξίζει να πάρω ένα "καλό" modem;

-Θα δω διαφορά στο downloading και γενικά στην ταχύτητα;

-Πόσο έχει ένα "καλό" modem;

Να διευκρινήσω μόνο πως είμαι απλός χρήστης. Έχω συνδεδεμένο μόνο ένα PC στο internet, δεν κάνω ατελείωτο downloading ό,τι βρω, γενικά το χρησιμοποιώ προσεχτικά.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Aμα θελεις να δωσεις χρηματα για να παρεις κατι αλλο, τοτε ψαχνεις για ενα ADSL router και οχι Modem. Το router εχει περισσοτερες δυνατοτητες και αντεχει περισσοτερες ανοικτες συνδεσεις, κατι πολυ χρησιμο αν κατεβαζεις πολυ και βλεπεις οτι μπουκωνει η γραμμη σου ή αν θες να συνδεσεις και αλλους υπολογιστες.

Ενα ακομα πλεονεκτημα του router απο το modem ειναι οτι συνδεεται στην καρτα δικτυου σου, οποτε καταναλωνει ελαχιστους πορους στο συστημα σου σε αντιθεση με το modemακι το οποιο συνδεεται στην USB.

Αν βλεπεις οτι σε καλυπτει το crypto θα σου προτεινα να το κρατησεις, αν βλεπεις οτι δεν φτανει, οτι μπουκωνει συχνα και δε μπορεις να κατεβασεις τοτε να προσανατολιστεις στην αγορα ενος router...

Δημοσ.

Μπα, δεν σκοπεύω να συνδέσω άλλο PC, οπότε δεν κοιτάω για router. Απλά πίστευα ότι ίσως ένα ταχύτερο modem να εκμεταλλευόταν ακόμη περισσότερο την σύνδεσή μου.

Δημοσ.
Είμαι νέος χρήστης ADSL 768 και μαζί με την σύνδεση μου δόθηκε και το crypto F200. Οι ερωτήσεις μου:

-Αξίζει να πάρω ένα "καλό" modem;

-Θα δω διαφορά στο downloading και γενικά στην ταχύτητα;

-Πόσο έχει ένα "καλό" modem;

Να διευκρινήσω μόνο πως είμαι απλός χρήστης. Έχω συνδεδεμένο μόνο ένα PC στο internet, δεν κάνω ατελείωτο downloading ό,τι βρω, γενικά το χρησιμοποιώ προσεχτικά.

Ευχαριστώ!

Στον τόπο που ζούμε δυστυχώς φίλε μου το modem είναι το τελευταίο πράγμα

το οποίο θα βοηθήσει για καλύτερες ταχύτητες.

Τι να το κάνω δηλαδή το καλό και ακριβό modem

αν στην περιοχη που ζω η ονομαστική ταχύτητα που έχει η σύνδεση μου είναι 1mbps και ο μέσος όρος downloading είναι 34kb/s και αυτό μόνο

αργά το βράδυ.

"Σίγουρα θα υπάρχουν και πολλή χειρότερα από μένα."

όσο αφορά τώρα το δικό σου προβληματισμό πιστεύω ότι η αγορά ενός καινούργιου

και καλύτερου modem όπως λες δεν θα σε ωφελήσει

μιας και από τα λεγόμενα σου η χρήση που κάνεις είναι απλά περιήγηση στο διαδίκτυο και κάποιο ελάχιστο downloading.

p.s(Η περιοχή στην οποία αναφέρομαι είναι η θεσ/νικη και ποιο συγκεκριμένα στην Τούμπα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...