Προς το περιεχόμενο

Στησιμο ασυρματου Δικτύου

Fabulous128

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τα πλήθη....

Για να μην κουραζω με ερωτησεις, εχει κάποιος να μου δωσει link για το πως να στηθεί ένα wireless οικιακό δίκτυο, πανω σε ένα Wireless Modem/Router (προσωπικά εχω το Linksys WAG54GS);

Σημειωτέον ότι όλα τα PC συνδέονται ασύρματα (1 Desktop & 2 Laptop), με μονη διαφορά ότι τα Laptop έχουν XP HOME, ένω το Desktop XP Pro.

Οι υπολογιστές βλεπουν ο ένας τον άλλο, αλλα με ενδιαφέρει το πως θα περιορίσω την πρόσβαση στο δίκτυο (αφου βάλω WPA, προς το παρόν εχω χωρις κρυπτογραφηση για λόγους Settings) στους συγκεκριμένους υπολογιστες, καθώς και τα privileged access στο κάθε μηχανημα.

Αν έχετε κάτι, ευχαριστώ...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, και εγώ ενδιαφέρομαι για ασύρματο δίκτυο αλλά η αποστάσεις θα φτάνουν μέχρι τα 300 μέτρα από τον SERVER. Το καλό είναι ότι μένω σε προάστιο όπου τα σπίτια είναι αραιά και το κεντρικό ο SERVER βλέπει όλα τα άλλα. Θα συνδεθούν 12 PC για αρχή, ποιος μπορεί να συμβουλέψει τι θα χρειαστώ για τον κεντρικό και τι για τα υπόλοιπα τερματικά ώστε να έχουμε ένα δίκτυο κατάλληλο και για Παιχνίδια.

Δημοσ.

to basiko ine to ena pc na kataferei na dei to allo logo apostasis kata ta alla an blepoun ola to access point tha blepontai kai metaxi tous opote pezeis kai paixnidia kai internet kai ta panta.wireless kartes diktiou gia ta pc kai ena access point.isos omos xriasteis megaliteres kateuthintikes kerees logo apostasis.auto einai kati pou kaneis den mporei na sou pei akrivos pos tha pexei logo tis apostasis.kalos irthes sto forum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...