No_MeRcY Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Οκτωβριος 2004 πρωτη αιτηση Δεκεμβριος 2004 δευτερη αιτηση Ιανουαριος 2005 - Μεχρι χτες , τηλεφωνα ανα εβδομαδες κτλ κτλ και σημερα μολις ειδα οτι μπηκε τελικα dslam και υπαρχουν ελευθερες πορτες θα κανονίσω για ενα hibox της HOL ( γιατι εχει προσφορα για intracom.. που δουλευει ο θειος μου.. )
red7genius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 s2katanα μια χαρα δουλευει η adsl.... δεν πιανει βεβαια τις θεωρητικες ταχυτητες αλλα κατα τα αλλα ολα οκ...
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μπραβο! Εγω συνεχιζω να περιμενω... Ποσες μερες σου πηρε red7genius?Μου ειπαν πως το Παγκρατι-Βυρωνας ειναι η χειροτερη περιοχη...
pablo_esobar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 εμενα πηρε στο γραφειο 50 μερες σπιτι εβαλα απο τους πρωτους μολις 5 μερες
elteo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ελπίζω Ραφήνα να μην έχει τόση αναμονή....όπως ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα να έχω dsl...
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Φανταζομαι θα εισαι πιο ανετος στη Ραφηνα... Μηπως, λεω μηπως, προωθουνται απο τον ΟΤΕ οι αιτησεις της Otenet πιο γρηγορα?
plato Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Κορυδαλλος, αιτηση 3 Οκτωβριου ενεργοποιηση 9 Νοεμβριου. Ταχυτης και αυτοσυγκεντρωση... και μετα οπως αναφερουμε πολλοι σε αλλο thread κατεβαζουμε πουρ πουρ πουρ σαν Κουπερακι ενω εχουμε Φεραρι. Τα ζωα!
red7genius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μηπως, λεω μηπως, προωθουνται απο τον ΟΤΕ οι αιτησεις της Otenet πιο γρηγορα? oxi μηπως....σιγουρα!!!! στο παγκρατι μου πηρε 22 μερες....(20 για ενεργοποιηση γραμμησ απο οτε 2 για ενεργ. απο forthnet)
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 22 εργασιμες ή 22 κανονικες?Ελπιζω το 2ο...
elteo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 το adsl in a box της forthnet τι modem έχει μέσα...? το Crypto F200 ή το άλλαξαν...?
anthony_88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ρε χαλαρωστε με τις μερες. Το λεω ειδικα σε σενα S2 Katana που ξερεις οτι συμπασχουμε. Υπομονη και ολα θα γινουν. Οσον αφορα τη δικη μου αιτηση για shared στη vivodi(2048) απο 23/10, επιτελους προχτες ο ΟΤΕ τους παρεδωσε τη γραμμη και μου ειπαν οτι απο βδομαδα θα εχω ADSL. Οπως βλεπετε ενας μηνας και κατι. Εννοειται οτι προωθουν πρωτα τις αιτησεις ΟΤΕΝΕΤ. Οπως επισης οτι παραμελουν σκοπιμα αυτες των αλλων παροχων για να 'τσαντισουν' αυτους που τους προτιμουν.
tornado21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερά παιδια.Έχω την εξής απορία.Έχω στείλει με fax,εχτές, στην forthnet την αίτηση και τα δικαιολογιτικά,(έχω πάρει προπληρωμένο πακέτο).Έγω πώς μπορώ να ξέρω άν την έχουν παραλάβει την αίτηση??Μην περάσει καμιά βδομάαδα και πάρω και μου πούν δεν υπάρχει καν αίτηση
elteo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερά παιδια.Έχω την εξής απορία.Έχω στείλει με fax,εχτές, στην forthnet την αίτηση και τα δικαιολογιτικά,(έχω πάρει προπληρωμένο πακέτο).Έγω πώς μπορώ να ξέρω άν την έχουν παραλάβει την αίτηση??Μην περάσει καμιά βδομάαδα και πάρω και μου πούν δεν υπάρχει καν αίτηση θα τσεκάρεις εδώ...συχνά. http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803 εάν υπάρχει κάποιο λάθος θα σε πάρουν αυτοί.
S2Katana Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ρε χαλαρωστε με τις μερες. Το λεω ειδικα σε σενα S2 Katana που ξερεις οτι συμπασχουμε. Υπομονη και ολα θα γινουν.Οσον αφορα τη δικη μου αιτηση για shared στη vivodi(2048) απο 23/10, επιτελους προχτες ο ΟΤΕ τους παρεδωσε τη γραμμη και μου ειπαν οτι απο βδομαδα θα εχω ADSL. Οπως βλεπετε ενας μηνας και κατι. Εννοειται οτι προωθουν πρωτα τις αιτησεις ΟΤΕΝΕΤ. Οπως επισης οτι παραμελουν σκοπιμα αυτες των αλλων παροχων για να 'τσαντισουν' αυτους που τους προτιμουν. Ενταξει, εχεις δικιο, απλα ξερεις με εχει πιασει ανυπομονησια. Οποτε οταν την ενεργοποιησει ο ΟΤΕ, θα καθυστερησει και η Forthnet να την ενεργοποιησει? Και κατι αλλο.Ο ΟΤΕ τι κανει ακριβως?Αλλαζει κατι στα αρχεια ή ερχεται και κανει αλλαγες και στις γραμμες?
anthony_88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Οχι ρε. Αυτα γινονται σε μενα που θα μπω στο δικτυο της vivodi. Εσυ, με το που ενεργοποιει τη γραμμη ο ΟΤΕ σε 1-2 μερες θα εχεις Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.