Προς το περιεχόμενο

Ημερες Ενεργοποιησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις οι γρηγορες ενεργοποιησεις γινονται κυριως εκτος Αθηνων.

Και ενας φιλος μου που περασε Ξανθη εβαλε φοιτητικο και ενεργοποιηθηκε σε 4 μερες!!

Εγω ακομα περιμενω...

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δευτέρα μεσημέρι είχα στείλει αίτηση στην acn. Πέμπτη!!! στέλνουν αυτοί στον ΟΤΕ, Παρασκευή μεσημέρι με παίρνουν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και με ενημερώνουν πως η dsl έχει ενεργοποιηθεί. Το ωραίο πιο είναι; Όταν πήρα την παρασκευή την acn να τους πως πως έχω dsl και αν γίνεται να μου δώσουν κωδικούς μου λένε:

-Μα πως γίνεται να σας την ενεργοποίησαν; Χτες τους στείλαμε την αίτηση!!

Δευτέρα είχα κανονικά ενεργοποιημένο το λογαριασμό μου και από acn.

re paidia poia einai i diadikasia energopoiisis tis altec telecomsgia to jetpack768? ekana tin aitisi to perasmeno savvato k tin paraskeui me piran tilefono k mou zitisan to serial gia epalitheusi k mou eipan oti se kana 2oro tha exei energopoiithei i sindesi. \

parakseneuo k ego k leo ston aderfo mou pou einai spiti na mpei sto linksys na dei tin grammi. mpainei k vlepei oti sto status grafei down k not trained. me pairnoun tilefono to apogeuma k mou lene oti i grami mou energopoiithike. pao to vradu spiti k vlepo oti to router eksakolouthei na einai down (linksys wag354g over isdn) k den kanei oute prospatheies na sigxronistei. esteila email stin altec alla den exo lavei apantisi akoma. telika i tilefonitria ennoouse oti oloklirothikan oi diadikasies apo pleuras altec k tora tha perimeno ton ote i oti oles oi diadikasies exoun teleiosei? kanenas allos me empeiria energopoiisis apo altec?

Δημοσ.

Καλα εγω ήμουν από τους πρώτους έπεσα και κοντά στους Ολυμπιακούς αγώνες (στην προετοιμασία δηλαδή) και μου πήρε γύρω στους 2 μήνες η όλη υπόθεση.

Δημοσ.
re paidia poia einai i diadikasia energopoiisis tis altec telecomsgia to jetpack768? ekana tin aitisi to perasmeno savvato k tin paraskeui me piran tilefono k mou zitisan to serial gia epalitheusi k mou eipan oti se kana 2oro tha exei energopoiithei i sindesi. \

parakseneuo k ego k leo ston aderfo mou pou einai spiti na mpei sto linksys na dei tin grammi. mpainei k vlepei oti sto status grafei down k not trained. me pairnoun tilefono to apogeuma k mou lene oti i grami mou energopoiithike. pao to vradu spiti k vlepo oti to router eksakolouthei na einai down (linksys wag354g over isdn) k den kanei oute prospatheies na sigxronistei. esteila email stin altec alla den exo lavei apantisi akoma. telika i tilefonitria ennoouse oti oloklirothikan oi diadikasies apo pleuras altec k tora tha perimeno ton ote i oti oles oi diadikasies exoun teleiosei? kanenas allos me empeiria energopoiisis apo altec?

Νομίζω όπως και στους υπόλοιπους provider είναι η διαδικασία. Στέλνεις αίτηση στην acn και αυτοί στον οτε. Μόλις ενεργοποιήσει ο οτε τη γραμμή, ειδοποιεί την acn ότι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή, και στη συνέχεια η acn σου ενεργοποιεί το λογαριασμό σου. Αν είσαι σίγουρος οτι έχεις συνδέσει σωστά το router και τα τηλέφωνα, πάρε τηλέφωνο την acn να τους το πεις. Στο email αν απαντήσουν μπορεί να είναι μετά από καμια βδομάδα.

Δημοσ.

καλα μολις ανοιξα το pc μου τωρα εδειξε οτι το modem συγχρονιστικε με την γραμμη!!!!!!!!τωρα που κανω το post! και μπηκα με ενα demo poy μου ειχαν δωσει μια μερα γιατι ειχαν κανει λαθος οτι την ενεργοποιησαν!!!!και το δεμο δουλευει ακομη!!!επιτελους μπηκα στον κόσμο του "γρήγορου" ιντερνετ!!!20 μερες εκαναΝ!

Δημοσ.

ΩΧ! Κι εγώ περιμένω...την αναβάθμιση από ΙSDN σε 768 για 8 μήνες + τους 5 που έχω από την dialup...στα 123 ευρώ. Η κλασσική προσφορά που παίζει τώρα FORTHnet ADSL 1Bill.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

20/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

16/11/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

16/11/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

15/11/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Δημοσ.
ΩΧ! Κι εγώ περιμένω...την αναβάθμιση από ΙSDN σε 768 για 8 μήνες + τους 5 που έχω από την dialup...στα 123 ευρώ. Η κλασσική προσφορά που παίζει τώρα FORTHnet ADSL 1Bill.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

20/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

16/11/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

16/11/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

15/11/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

LOL ...:confused: ...σήμερα δεν μου βγάζει στοιχεία.

Τι γίνεται ρε παιδιά?

Δεν υπάρχουν στοιχεία για τον αριθμό σας! :? :evil:

Δημοσ.

Πόσο κάνει ρε παιδιά η ενεργοποίηση...? Κάτι μου είπαν για 10 εργάσιμες...

Επίσης το modem πότε θα μου το στείλουν, όταν ενεργοποιηθεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...