Προς το περιεχόμενο

Ημερες Ενεργοποιησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι...κι εμένα για HOL 4mbit μου είπανε τέλη του μήνα (Οκτώβρη), 31 σήμερα και @@. Κλείνω 27 μέρες απο όταν πήγε η αίτηση στον ΟΤΕ (4/10) και το μόνο σίγουρο είναι οτι ΔΕΝ πρόκειται να περιμένω 2μηνο (έστω κι αν χάσω τα 142 ευρώ).

Η κοπέλα μου btw έκανε αίτηση στον ΟΤΕ την προηγούμενη Τετάρτη και Παρασκευή είχε DSL :-P

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενος φιλου μου για το φοιτητικο της forthnet(που εκανα και εγω αιτηση απο 28/10) η ενεργοποιηση εγινε σε 20 μερες...για να δουμε

Δημοσ.
Ναι...κι εμένα για HOL 4mbit μου είπανε τέλη του μήνα (Οκτώβρη), 31 σήμερα και @@. Κλείνω 27 μέρες απο όταν πήγε η αίτηση στον ΟΤΕ (4/10) και το μόνο σίγουρο είναι οτι ΔΕΝ πρόκειται να περιμένω 2μηνο (έστω κι αν χάσω τα 142 ευρώ).

Η κοπέλα μου btw έκανε αίτηση στον ΟΤΕ την προηγούμενη Τετάρτη και Παρασκευή είχε DSL :-P

tha perimeneis kai tha peis kai euxaristo. :P :P

i kopela sou mipos epidi ine kopela pire grigora adsl ?:P

Δημοσ.

η tellas ποσες μερες κανει για ενεργοποιηση? εκανε ο θειος μου αιτηση και του ειπανε 20 μερες και την επομενη ημερα κανω κι εγω αιτηση και μου ειπανε 12 μερες!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

userbar223662ux1.gif

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά ακόμη περιμένω για τηλέφωνο σταθερό από τον ΟΤΕ.. 25/9 η αιτηση, 9/11 το ραντεβού από τους τεχνικούς (2108399...) σε σπίτι που υπάρχει ηδη ένα τηλ. :S η aDSL(otenet) θέλω να πιστεύω οτι θα ενεργοποιηθεί σε καμία εβδομάδα από τότε (you may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one)... Αθάνατες ελληνικες τηλεπικοινωνιες...

Δημοσ.
η tellas ποσες μερες κανει για ενεργοποιηση? εκανε ο θειος μου αιτηση και του ειπανε 20 μερες και την επομενη ημερα κανω κι εγω αιτηση και μου ειπανε 12 μερες!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

userbar223662ux1.gif

dewn einai poses meres kanei i tellas.ine poses meres kanei o ote.i tellas kai oloi oi isp kanoun mia dio mores na stiloun tin aitisi.

Δημοσ.

error 721.sigxronizei alla den pernei ip.i den se exoun perasei stous routers i kapoio provlima apo dslam.palia itan to proto pou sou grafo tora poles fores einai to deutero.episis merikes fores einai genikotero provlima se dslam.

Δημοσ.

ADSL in a box 1Mbit

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: blank.gif

30/10/2006blank.gif Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

blank.gif26/10/2006blank.gif Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ blank.gif

23/10/2006blank.gif Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ blank.gif

23/10/2006blank.gif Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

blank.gif20/10/2006blank.gif Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

εμένα η 4mbit έκανε 32 μέρες να πάρει μπρος....κουράγιο φίλε....αξίζει η αναομή όμως πίστεψε με....

Δημοσ.

εγω 23/10 εκανα αιτηση DSL Cube της vivodi(στο δικτυο τους) και μου ειπαν 15-20 εργασιμες...

τωρα ειναι 2/11 και ελπιζω μη γινει κανα θαυμα και μου ενεργοποιησουν νωριτερα....(αν και δε το βλεπω..)

BTW τι τρελη αναμονη ειναι αυτη στο 13880 ρε παιδια...?? Δε μπορουν να βαλουν 3-4 ατομα παραπανω στο τηλεφωνικο κεντρο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...