Cromb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Forthnet: Αποστολή αίτησης στον οτε στις 29/12/2006 .. και ακόμα περιμένω. Δεν είναι θέμα οτε όμως. Φίλος μου στον οτε θα μου κάνει τη σύνδεση αμέσως μόλις πάρει την αίστηση από Forthnet. Κάθε μέρα κοιτάει στα κεντρικά και τίποτα.Καμία αίτηση. Οπότε πιστεύω είναι θέμα forthnet... EDIT: Τελικά έγινε το εξής: Είχε πάει η αίτσή μου στον οτε πριν προλάβει να διακοπεί η σύνδεση με τον προηγούμενο παροχέα που είχα.Οπότε η αίτηση απορρίφθηκε. Τώρα θα την ξαναπροωθήσουν οπότε πρέπει να περιμένω ακόμα καμιά βδομάδα. Το μόνο που καταλογίζω στη Forthnet είναι οτι δε με ενημέρωσε οτι η αίτησή μου απορρίφθηκε.
asxetoula Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Tellas Zisto DSL Αίτηση 7/12/2006 13/01/2007: Δεν υπάρχει καν καταχωρημένη αίτηση!!! Μετά από άπειρα τηλέφωνα και ισάριθμες δικαιολογίες από υπαλλήλους(οι οποίοι υποτίθεται πως έβρισκαν την αίτηση)!!
djthc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Συνήθως κάνουν ένα μήνα περίπου! Αν κοπεί και το τηλέφωνο είναι καλό σημάδι. Μου το κόψαν για 4 μέρες και μετά ήρθε και το adsl!
asxetoula Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχεις αντίγραφο της αίτησης? Ναι φυσικά! Συνήθως κάνουν ένα μήνα περίπου! Αν κοπεί και το τηλέφωνο είναι καλό σημάδι. Μου το κόψαν για 4 μέρες και μετά ήρθε και το adsl! Μόνο που στην περίπτωσή μου ο μήνας πέρασε και αυτοί δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα... Θα πρέπει να μετρήσω άλλον ένα μήνα από τη στιγμή που θα φιλοτιμηθούν να καταχωρήσουν την αίτηση και μετά...:roll:
ribo7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Επιτέλους ενεργοποιήθηκε!! Κατατέθηκε 15/11 Ενεργοποιήθηκε 15/1 Ναι καλά καταλάβατε 2 μήνες ακριβώς!! Περιοχή Ζωγράφου.. Το παράδοξο είναι όμως ότι δε με ενημέρωσαν από τη HOL αλλά το κατάλαβα μόνος μου από το site της Διόδου.. Και μάλιστα πήρα στη HOL και ρώτησα για τους κωδικούς και ήταν διαφορετικοί από αυτούς που είχα δηλώσει σε μία αίτηση! Και τον αριθμό τηλεφώνου 213.. εγώ τους ρώτησα ποιος είναι γιατί από μόνοι τους δε φιλοτιμήθηκαν να με ενημερώσουν!! Τέλος πάντων..
S2Katana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εγω το καταλαβα μονος μου οτι ενεργοποιηθηκε, απο το λαμπακι dsl!
ribo7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Έμπαινα καθημερινά στο site της Διόδου και το έλεγχα γιατί αν περίμενα από τη ΗΟL.. Βασικά το υποψιάστηκα γιατί το Σάββατο μου είχαν κόψει το τηλέφωνο για κανά 3ωρο..
Susi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 28/12/2006 τηλεφωνικη παραγγελια μεσω 134(ΟΤΕ), ενεργοποιηση 8/01/2007 & 18/12/2007 μου ηρθε το ροοτερ. επερνα τηλ στον ποτε το στειλαμε λενε, περνω τηλ στα ελτα , δεν τοχυμε μου λενε, 3αναπερω οτε , εφιγε απο μας στις 15/1/07 μου λενε , περνω παλι ελτα δεν τοχουμε λενε (ενω εχω παρει κωδικο πακετου απο τον οτε) Time elapsed: 22 days! ...................να μην πο για τι ειναι ο οτε..............................
pigos23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 gia sas paidia pos tha mporousa ligo na tous trikso ta dontia sti vivodi?? i aitisi mou einai ( opos mou eipan) apo tis 29/11 ston OTE k exoume 19/1 k akoma den exo sindesi. to paketo pou exo einai to vivodi cube sta 2mbs
mixalis8 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 kala krasia..... den sigkinountai me tipota....
Galio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 apo 29/12 i vivodi moy leei oti exei stalei ston ote, ala akoma perimeno ... kapia stigmi poy eixa parei to 134 moy eipan oti exei forto ergasias sto kentro poy eimai, bebea moy eipan oti yparxei h aitisi apo tin vivodi ala logo fortoy ergasias argei genika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.