Vagos_46 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Αποστολή αιτήματος ενεργοποίησης της γραμμής στον οτε απο vivodi(dsl cube 2mps) στις 14/11/2006 και ακόμα περιμένω.Περιοχή Καλλιθέα. θα ειχα φρικαρει...
jimmy_techsound Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Γεια χαρά εγώ έβαλα vivodi (dsl cube 1mps) μέσα σε 19 μέρες από την αίτηση και δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος από ταχύτητα δεν ξέρω τη φταιει ίσως είναι η περιοχή μου πολύ… βόρεια προάστια δεν υπάρχει και το ιδιόκτητο δίκτυο της vivodi Κατέβασα ένα αρχείο από ftp τοu μετσοβιου όταν σταθεροποιήθηκε κατέβαζα με 50kb/sec Στην δουλεία που έχουμε conx 1024 σε isdn γραμμή το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλύτερα Και να προσθέσω ότι έχω βάλει splitter και υπ[άρχει φύσημα στο τηλ Άκουω γνώμες
S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Εχει να κανει με το ποσο πιεσμενο ειναι το κουτι του ΟΤΕ στην περιοχη!
nicsie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 exo kanei aitisi gai foititiko internet me tin HOL, exo katathesi tin aitisi apo 16 Noembriou kai perimeno akomi, eime sto diktio ampelokipon, gnorisi kaneis poso kairo xriazetai na energopoiithi?
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μαζι με Παγκρατι-Βυρωνα-Ζωγραφου ισως οι χειροτερες περιοχες. Απο την αλλη, εκει που περιμενα πως χαλια θα ειναι και το Αιγαλεω, ενας φιλος εβαλε εκει dsl και σε 1 βδομαδα ενεργοποιηθηκε!
tar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 aitisi thlefwniki 15/11 curier gia symvoleo 27/11 paralabi symvolaiou apo tellas kai apostoli se ote 16 /12 energopoiisi gramhs dsl apo ote 3/1 activation code apo tellas 5/1 kai ola afta meta apo 20 thlefwna sto 13800 kai M.O anamonis 20min kai 3 episkepseis sthn tellas kai........ YS eixa proigoumeni syndesi me ote kai allaksa gia tellas an perimena kai tin texniki ypostiriksi gia rooter klp ektimw 8a pigena 10 /1 perioxi Gerakas
ribo7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 exo kanei aitisi gai foititiko internet me tin HOL, exo katathesi tin aitisi apo 16 Noembriou kai perimeno akomi, eime sto diktio ampelokipon, gnorisi kaneis poso kairo xriazetai na energopoiithi? Εγώ Ζωγράφου έκανα την αίτηση 15/11 και ακόμα.. Εν'τω'μεταξεί μου ήρθε χαρτί από τη HOL, λογαριασμός 11 ευρώ! Τώρα που τα βρήκε?? Θα τους πάρω τηλ. γιατί έχει λήξει κιόλας και δε πρόλαβα να τον πληρώσω..
nicsie Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εγώ Ζωγράφου έκανα την αίτηση 15/11 και ακόμα.. Εν'τω'μεταξεί μου ήρθε χαρτί από τη HOL, λογαριασμός 11 ευρώ! Τώρα που τα βρήκε?? Θα τους πάρω τηλ. γιατί έχει λήξει κιόλας και δε πρόλαβα να τον πληρώσω.. kai emena to idio, irthe o logarismos xoris na exei energopoiithi, tous pira tilefono kai mou eipan oti sto telous tou 1ou xronou tha mou afairesoun ta lefta...... upomoni mexri na enothi...:?:
jimakos00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τέλος του χρόνου θα τα αφαιρέσουν ??? Φράγκο δεν θα τους έδινα. Και άμα ήθελαν ας το έκοβαν κιόλας. Σιγά μην το κόψουν. Π...ς κάνουν για να κάνεις μια σύνδεση.
ribo7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ που τους πήρα για το λογαριασμό, μου είπαν ότι είναι από τα τρωτά του συστήματος ότι αρχίζει να χρεώνει δηλαδή με το που θα τους στείλουμε εμείς τα χαρτιά ασχέτως αν δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα!! Όσον αφορά την ενεργοποίηση, το παραδέχτηκαν ότι όντως έχει αργήσει πολύ και ότι θα προσπαθήσουν να το επισπεύσουν! Τώρα πώς θα το επισπεύσουν δε ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.