Προς το περιεχόμενο

Ημερες Ενεργοποιησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα τελικα εγινε το θαυμα... Εφευγα απο το σπιτι μοθ το πρωι και ειδα ενα φορτηγακι του ΟΤΕ να πηγαινει προς τα μερη μου, λεω λες? μπα... το μεσημερακι πως βαζω το router απο περιεργεια να δω μηπως πιασει κατι και μπαμ aDSL γραμμη.. Δεν με ενημερωσε κανεις για τιποτα, παλι καλα που η παλια μου συνδρομη ειναι ενεργοποιημενη ακομη και μπαινω με 768, μην ειμαστε και πλεονεκτες...

9/12 Ενεργοποιηση aDSL

13/11 δεσμευση πόρτας

10/11 αιτηση connex

9/11 μπήκε το σταθερο

25/9 αίτηση για σταθερο τηλ. ISDN + Connex

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαλα αστα, μπαχαλο ειναι...

ούτε χτες ήρθε!

πήρα τηλ ...κάνουμε αναβάθμιση και δεν μπορούμε να σας πούμε.

πάιρνω σήμερα τα ίδια!

ε αει στον δι@ολο...λαμάκες...ανοργανωσιά και γραφειοκρατία!

ΟΥΣΤ!

και όλα αυτά για ένα μαμημένο πακέτο με ένα μόντεμ της κακιάς ώρας!

όχι κύριοι δεν θα σας κάνω την χάρη.

τώρα έστειλα και mail. Αυτός που θα με πάρει μαύρο φίδι που τον έφαγε!

*τονίζω ότι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου από 29/11 και ακόμα δεν έχει έρθει εξοπλισμός και κωδικοί.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

εμένα ο αδερφός μου περιμένει την forthnet απο τις 2/9 που έκανε την πρώτη αίτηση... και ακόμα ο οτε δεν έχει πολλούς τεχνικούς...

Άντε μη χ**ω κ τον οτε κ τους τεχνικούς του.. εγώ τη forthnet πλήρωσα κ μάλιστα ακριβά... και δεν βλέπω και φως...

Δημοσ.
ούτε χτες ήρθε!

πήρα τηλ ...κάνουμε αναβάθμιση και δεν μπορούμε να σας πούμε.

πάιρνω σήμερα τα ίδια!

ε αει στον δι@ολο...λαμάκες...ανοργανωσιά και γραφειοκρατία!

ΟΥΣΤ!

και όλα αυτά για ένα μαμημένο πακέτο με ένα μόντεμ της κακιάς ώρας!

όχι κύριοι δεν θα σας κάνω την χάρη.

τώρα έστειλα και mail. Αυτός που θα με πάρει μαύρο φίδι που τον έφαγε!

*τονίζω ότι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου από 29/11 και ακόμα δεν έχει έρθει εξοπλισμός και κωδικοί.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

E τι να πω πια!Σου λεω, εχει να κανει με το αν ειναι πολυ ή λιγο μ@λακας ο υπαλληλος με τον οποιο μιλας...Εντελως ζωα...Εγω ειχα 1μιση βδομαδα demo...Απορω, δεν τους ενοχλουσε που ειχα ιντερνετ χωρις να πληρωνω?

Δημοσ.

Ποπο απορώ με την υπομονη σας.Εγώ περιμενα πολύ λιγο καιρο (2,5 βδομαδες) ακομα βεβαια δεν έχω πάρει κωδικούς (και ουτε ξλερω το πότε)

Δημοσ.

kala ti einai ayti re sti forthnet?

07/12/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

04/12/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

30/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

27/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

23/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

20/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

09/11/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

08/11/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

enos filoy moy perimenei 1+ mhna.....eytixos emena egine poli grigora 20meres...

Δημοσ.

Καλά, μάλλον ο ΟΤΕ φταίει...

Έδιωξε συμβασιούχους, ήταν και οι εθελούσιες, είναι και δημόσιο,

τι ψάχνετε τώρα να βρείτε;

Υπομονή!

Κι εγώ ένα μήνα περίμενα μέχρι που βαρέθηκα να ακούω την παραπάνω φράση και τους κατήγγειλα στο ΙΝΚΑ και στην ΕΕΤΤ (την ΟΤΕΝΕΤ) και την άλλη μέρα δια του θαύματος... συνδέθηκα!

Μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ, αλλά εμείς τον provider πληρώνουμε και από αυτόν έχουμε απαιτήσεις, ας πάει εκείνος να πλακωθεί με τον ΟΤΕ!

Λέτε να χουν συννενοηθεί και να μας το κάνουν επίτηδες για να μην αλλάξουμε provider όταν τελειώσει η συνδρομή;

Δημοσ.

Σε εμένα δεν φταίει ο ΟΤΕ εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή.

Πήρα τηλ σήμερα...τα κλασσικά κάνουμε αναβάθμιση κ δεν μπορούμε να σας πούμε την καρτέλα σας. Τα παίρνω στην κράνα...με ευγενικό τρόπο έριξα το χώσιμο της ζωής μου. Δεν μιλούσε...άκρα του τάφου σιωπή. Ξαναεπανέρχεται μετά την 1η δικαιολογία...ναι έχετε δίκιο δεν έχει ενεργοποιηθεί από εμάς η γραμμή για αυτό δεν σας έχει αποσταλλεί τίποτα. Τώρα λέω τι να σας πω...ΠΟΤΕ θα παραλάβω...δεν μπορούμε να σας πούμε ακριβώς...κάνουμε αναβάθμιση...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ DIALUP ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ?

με έχουν στο περίμενε...τώρα όμως κράτησα όνομα υπαλληλού...

rant2.gif

Δημοσ.
Σε εμένα δεν φταίει ο ΟΤΕ εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή.

Πήρα τηλ σήμερα...τα κλασσικά κάνουμε αναβάθμιση κ δεν μπορούμε να σας πούμε την καρτέλα σας. Τα παίρνω στην κράνα...με ευγενικό τρόπο έριξα το χώσιμο της ζωής μου. Δεν μιλούσε...άκρα του τάφου σιωπή. Ξαναεπανέρχεται μετά την 1η δικαιολογία...ναι έχετε δίκιο δεν έχει ενεργοποιηθεί από εμάς η γραμμή για αυτό δεν σας έχει αποσταλλεί τίποτα. Τώρα λέω τι να σας πω...ΠΟΤΕ θα παραλάβω...δεν μπορούμε να σας πούμε ακριβώς...κάνουμε αναβάθμιση...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ DIALUP ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ?

με έχουν στο περίμενε...τώρα όμως κράτησα όνομα υπαλληλού...

rant2.gif

Καλο κουραγιο!

Δημοσ.
re paidia kserei kaneis kana thlefwno tou ote gia na ma8w poso akoma 8a einai se teleiko stadio h aitisi mou apo ti forthnet. exw aganaktisi o an8rwpos?????????????

μάλλον είναι το 1242 αλλα δεν νομίζω να σε διαφωτίσουν και απο εκεί εφόσον είναι της forthnet δουλειά..

Δημοσ.

Δεν στα λένε αυτά φίλε...

Δυστυχώς...

Ο άμοιρος ο καταναλωτής δεν μπορεί να ενημερωθεί...

Μου χε τύχει και μένα μέχρι που τους έκανα καταγγελία στον ΙΝΚΑ και ενεργοποιήθηκα την επόμενη μέρα ακριβώς!

Δημοσ.
re paidia kserei kaneis kana thlefwno tou ote gia na ma8w poso akoma 8a einai se teleiko stadio h aitisi mou apo ti forthnet. exw aganaktisi o an8rwpos?????????????

Παρε τηλ. στον ΟΤΕ της περιοχης να σου δωσει τα τηλεφωνα των τεχνικων που καλύπτουν την περιοχη, όχι πως θα το σηκώσει κανενας, και μετα υπάρχει και το τηλ. του chief όλων αυτων... Αν πιάσεις γραμμη μην ξαφνιαστεις αν π.χ. αυριο δουλευουν τις αιτησεις που έγιναν 8/11 και η δικη σου ειναι 29/11.. βαλε κατω τις μερες τις εργασιμες και πιασε το αυγο και κουρευτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...