Προς το περιεχόμενο

Ημερες Ενεργοποιησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα παλι.. αιτηση εκανα την προηγουμενη δευτερα... και η γραμμη ενεργοποιηθηκε σημερα,και εχουν στειλει επίσης σημερα το πακετο με courier, απο το HOL Hibox αυτα... και ειμαι επαρχια, αλλα ενταξει ειχα αιτηση 2-3 χρονια στον ΟΤΕ και μολις πριν 1,5 εβδομαδα περιπου εβαλαν το

DSLAM...

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

25+ σήμερα, και έχουμε μέλλον, μιας και από μια επικοινωνια μου με τεχνικους του ΟΤΕ κατα Χριστούγεννα και αν...

Δημοσ.

Αν ειναι πριν τα Χριστουγεννα καλα εισαι.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργει τοσο πολυ η forthnet να μου στειλει τους κωδικους!

Δημοσ.
Αν ειναι πριν τα Χριστουγεννα καλα εισαι.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργει τοσο πολυ η forthnet να μου στειλει τους κωδικους!

τους πήρα σήμερα τηλ....άκουσαν τον εξαψαλμο.

τους λέω έχει ενεργοποιηθεί από τις 29/11 και με πάτε από αύριο σε αύριο.

ο κάθε τηλεφωνητής λέει τα δικά του.

ακούστε τώρα μου είπε ότι είχαν απογραφή στα πακέτα με τα μοντεμ και θα μου το αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή. Τι να κάνω λέω θα κάνω υπομονή.

το θεικό που μου ξεφούρνισε ...τους κωδικούς θα τους πάρετε 3 εργάσιμες από τότε που θα πάρετε το μόντεμ με το πακέτο. Τι λέτε ρε τους λέω δηλ την άλλη Τετάρτη...? ...αυτά γιατί δεν μου τα είπαν οι άλλοι?

δεν φταίω εγώ κύριε...και τι να κάνω...αναμασούσε!

τι μπ@υρδέλο είναι αυτοί ρε...? ....να το ξερα ούτε που θα έκανα αίτηση.

ισχύει το παραπάνω ρε σεις?

γιατί δεν μου το είπε κανείς αυτό πριν?

:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
εμενα παλι.. αιτηση εκανα την προηγουμενη δευτερα... και η γραμμη ενεργοποιηθηκε σημερα,και εχουν στειλει επίσης σημερα το πακετο με courier, απο το HOL Hibox αυτα... και ειμαι επαρχια, αλλα ενταξει ειχα αιτηση 2-3 χρονια στον ΟΤΕ και μολις πριν 1,5 εβδομαδα περιπου εβαλαν το

DSLAM...

Σήμερα ηρθε το πακετο, η γραμμη ειναι ενεργοποιημενη εδω και 2 μερες...

σε μιση ωριτσα περιπου θα το εχω σπιτι, συνολο θα μου βγει γυρω στα 110-120 ευρω για ολο το χρονο με 1024/256 (διοτι ο πατερας μου δουλευει στιν intracom

και η χολ εχει εκπτωση -25% στους εργαζομενους τις intracom)

Δημοσ.

μπες στο site της forthnet...κάπου στα δεξιά γράφει ADSL STATUS...βάζεις τον αριθμό του τηλ και σου βγάζει την εξέλιξη με ημερομηνίες.

• Members
Δημοσ.
kserei kaneis kanena thl ston ote gia na rwtisw gia tin aitish pou esteile h forthnet gia tin adsl mou?????????????????????????????????????????????

Αν θυμάμαι καλά το νούμερο είναι 1242. Ίσως εκεί να σου πουν ακριβώς σε ποιο στάδιο (και από τεχνικής άποψης) βρίσκεται η όλη διαδικασία.

Δημοσ.
τους πήρα σήμερα τηλ....άκουσαν τον εξαψαλμο.

τους λέω έχει ενεργοποιηθεί από τις 29/11 και με πάτε από αύριο σε αύριο.

ο κάθε τηλεφωνητής λέει τα δικά του.

ακούστε τώρα μου είπε ότι είχαν απογραφή στα πακέτα με τα μοντεμ και θα μου το αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή. Τι να κάνω λέω θα κάνω υπομονή.

το θεικό που μου ξεφούρνισε ...τους κωδικούς θα τους πάρετε 3 εργάσιμες από τότε που θα πάρετε το μόντεμ με το πακέτο. Τι λέτε ρε τους λέω δηλ την άλλη Τετάρτη...? ...αυτά γιατί δεν μου τα είπαν οι άλλοι?

δεν φταίω εγώ κύριε...και τι να κάνω...αναμασούσε!

τι μπ@υρδέλο είναι αυτοί ρε...? ....να το ξερα ούτε που θα έκανα αίτηση.

ισχύει το παραπάνω ρε σεις?

γιατί δεν μου το είπε κανείς αυτό πριν?

:evil: :evil: :evil:

Eιναι πολυ μεγαλο μπ@υρδελο...Εχουν πολλους συνδρομητες και καπου εχασαν την μπαλα!Ασε που εχουν τρελη γραφειοκρατια!:evil:

Εχω βαρεθει να παιρνω τηλ καθε 2 μερες και να ζηταω ανανεωση της demo!Τουλαχιστον δεν ξοδευω τους δωρεαν μηνες μου...:-D

Δημοσ.

εγώ τους τα χωσα...τους είπα ΚΑΙ γραφειοκράτες.

ελπίζω να πάρω σύντομα το μόντεμ. Demo πώς θα ζητήσω μέχρι να μου στείλουν τους κωδικούς?

Δημοσ.
Πως αντεχεις?

Εγώ εδώ στο Ηράκλειο έχω, στην Αθήνα ο brother δεν εχει κ δεν βλέπω να την παλεύει για πολύ ακόμα. ..

Μα να λένε πως δεν υπάρχει προσωπικό στον ΟΤΕ και γιαυτό δεν το φτιάχνουν? :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...