Προς το περιεχόμενο

Ημερες Ενεργοποιησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου πειτε ποσες μερες σας εκανε να ενεργοποιηθει η aDsl συνδεση για να βγαλουμε ενα μεσο ορο... Εγω ειδη ειμαι στις 14 μερες και μετραω.. Το μονο που μου γραφει στο site της Forthnet ειναι Αποστολη Αιτησης προς ΟΤΕ.... Ο ΟΤΕ ουτε που εχει ασχοληθει να την καταχωρηση... Τα σχολια δικα σας ..

Υ.Π. : Αν καποιος εχει να προτεινει κατι ας το κανει ελευθερα

• Απαντ. 303
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιλησα με τον ΟΤΕ και εδωσα το τηλ. μου και ειπανε οτι υπαρχουν ανοικτες πορτες στην περιοχη μου οποτε δεν πιστευω οτι αυτο το καθυστερει.. Το θεμα ειναι οτι στο site της Fortnet θα επρεπε να ελεγε τουλαχιστον οτι προχωραει το θεμα.. Δεν ειναι δυνατον τωρα 2 βδομαδες να μην εχει παραλαβει την αιτηση ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Κάνω πόστ εδώ, καθώς είναι σχετικό με το θέμα που με απασχολεί, και η αναζήτηση δεν απέδωσε τίποτα καλύτερο. Πρίν μια εβδομάδα έκανα αίτηση στην altec για σύνδεση στο φοιτητικό 1024. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή μου (κάτω τούμπα-Θεσσαλονίκη). Στον πΟΤΕ που απευθύνθηκα (στο 1242) δεν μπορούσαν να μου πούν πότε θα υπάρξουν διαθέσιμες, οπότε πριμένω, έχοντας ήδη δώσει ένα σκασμό λεφτά για εξοπλισμό και συνδρομή. Ξερεί κανείς πόσος είναι περίπου ο χρόνος αναμονής μέχρι να ανοίξουν πόρτες;

Δημοσ.

nomizo oti iparxei idi tetio thema.o ote trexei kai den ftanei auton ton kairo meta tis ethelontikes sintaxiodotiseis kai idika meta tous diplasiasmous opou iparxoun pola provlimata.bale kai tis elipseis ports kaneis ena poli oraio mpaxalo.osoi den exoun ports perimenoun peripou kana mina.

Δημοσ.

42 wres ekane o ote na mou energopoihsei th grammh kai 11 lepta h forthnet na mou energopoihsei to account.*

Argotera h Tellas xreiasthke 19 lepta gia na mou energopoihsei to epomeno account alla tous sugxwresa giati to ekana thlefwnika kai htan bradu Sabbatou. xoxo...

*Shmasia omws exei POTE eginan auta: Prin apo 10-11 mhnes

Δημοσ.

αίτηση 25/9 (forthnet)

ενεργοποίηση 12/10

βλάβη συγχρονισμού 12/10 (ευθύνη ΟΤΕ)

διόρθωση βλάβης (...μετά από 80 τηλεφ. επικ.) 25/10 !!!!

Νομίζω ότι είναι λίγάκι παράλογο

Δημοσ.

ka8olou, se 4-5 meres (8essaloniki) mou energopoiisan thn dsl, akoma apo ths 25 perimeno na er8eio o texnikos toy pote, mipos kai apofasis na sinxronisti to modem), sto ellanta eimaste, kai dystixos akoma o pOTE elenxei ta panta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...