yannis27gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εγω θα ηθελα να δω και την αντιθετη αποψη.Ισως να προκειται για κατι πολύ ακραίο και γι αυτο ο μηνυτης θεωρησε οτι πρεπει να κινηθει νομικα. Πχ εαν βλεπατε τον εαυτο σας φωτοσοπιασμένο με πεη στο στομα, θα αναφωνούσατε ζήτω η δημοκρατία;Ή θα λεγατε πχ αφου ειμαι δημοσιο προσωπο,ο καθε κομπλεξικός δικαιουται να μου συμπεριφέρεται σαν σκουπίδι; Τα όρια της κριτικής και της σάτιρας είναι πολύ μεγάλο θέμα (βλέπε Πανούση) @Lewis: Φίλε, σοβαρά μιλάς; Αυτοί που κατοχυρώνουν domain name για λογαριασμό τρίτων είναι υπεύθυνοι για τη μετέπειτα χρήση των sites?
lewis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Τα όρια της κριτικής και της σάτιρας είναι πολύ μεγάλο θέμα (βλέπε Πανούση) @Lewis: Φίλε, σοβαρά μιλάς; Αυτοί που κατοχυρώνουν domain name για λογαριασμό τρίτων είναι υπεύθυνοι για τη μετέπειτα χρήση των sites? όχι, δεν είναι, αλλά "λόγω αμφιβολιών" btw, επειδή η υπόθεση είναι ακόμη στα δικαστήρια, δεν έχω πάρει πίσω τα πράγματα μου, με αποτέλεσμα να έχω data από το 2002 και μετά.. αν οι administrators το μετέφεραν σε ξεχωριστό thread, θα σας έστελνα και άλλα ωραία στοιχεία για αυτήν την υπόθεση...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 [...]αν οι administrators το μετέφεραν σε ξεχωριστό thread, θα σας έστελνα και άλλα ωραία στοιχεία για αυτήν την υπόθεση... Εάν θέλεις να δημιουργήσεις καινούργιο thread, πολύ ευχαρίστως. Θα πρότεινα την κατηγορία Μπλα-Μπλα, γιατί το θέμα σηκώνει κουβέντα, χωρίς η πρότασή μου να σε δεσμεύει φυσικά.
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εάν θέλεις να δημιουργήσεις καινούργιο thread, πολύ ευχαρίστως. Θα πρότεινα την κατηγορία Μπλα-Μπλα, γιατί το θέμα σηκώνει κουβέντα, χωρίς η πρότασή μου να σε δεσμεύει φυσικά. paredwse, μάλλον στο Internet section θα ταίριαζε περισσότερο, λόγω του ενημερωτικού χαρακτήρα που θα είχε μία τέτοια αφήγηση. Όπως και να'χει, αναμένω και εγώ αγωνιωδώς...
2arkoudi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Στην Ελλαδα τελικα ολα επιτρεπονται και ολα απαγορευονται! Αναλογα με το ποιος εισαι!
kkardo91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Διαστάσεις παίρνει στο Διαδίκτυο η σύλληψη Έλληνα blogger Την ώρα που η Αθήνα φιλοξενεί το πρώτο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου, με εκκλήσεις για σεβασμό της ελευθερίας του λόγου, η είδηση της σύλληψης του υπεύθυνου ενός δικτυακού τόπου στην Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου. Ιστολόγια στην Ελλάδα, τη Βρετανία και άλλες χώρες αναφέρονται με καυστικά σχόλια στην πρωτοφανή εισβολή της ελληνικής αστυνομίας στο blogme.gr, έναν δικτυακό τόπο που παρέχει υπηρεσίες ταξινόμησης και εύρεσης ελληνικών ιστολογίων. Ο δημιουργός του blogme.gr, Αντώνης Τσιπρόπουλος, συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία ότι ο δικτυακός τόπος του παρείχε πρόσβαση σε ανεξάρτητο ιστολόγιο που περιείχε δυσφημιστικό υλικό. Το υλικό αυτό εμφανιζόταν στο ιστολόγιο FunEL και σχολίαζε γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, γράφει τη Δευτέρα το βρετανικό The Register. Επειδή το ιστολόγιο βρίσκεται αποθηκευμένο σε διακομιστές στις ΗΠΑ, η αστυνομία προτίμησε να εισβάλει στο blogme.gr, να κατασχέσει τους σκληρούς δίσκους και να διακόψει τη λειτουργία της υπηρεσίας. Ο κ. Τσιπρόπουλος, που φόρεσε χειροπέδες, πέρασε τη νύχτα στην ασφάλεια και πρόκειται να προσαχθεί σε δίκη, διαμαρτύρεται ότι η σύλληψή του είναι παράλογη, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγχει τα γραφόμενα σε ιστοσελίδες τρίτων ούτε να θεωρείται υπεύθυνος για αυτά. Όπως σχολιάζει το The Register, η σύλληψη δεν θα μπορούσε να συμβεί σε πιο ακατάλληλη στιγμή, καθώς η Αθήνα φιλοξενεί αυτές τις ημέρες το πρώτο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου. Εκπρόσωπος των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα θα μιλήσει στο φόρουμ την Τρίτη και θα υπενθυμίσει ότι η ελευθερία της έκφρασης θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο οποιουδήποτε αποδεκτού μοντέλου για τη διαχείριση του Παγκόσμιου Ιστού. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Διεθνής Αμνηστία, η οποία επίσης μετέχει στο Φόρουμ, απηύθυνε «Έκκληση προς τους Bloggers», ζητώντας τους να συνδεθούν και να υπεραμυνθούν της ελευθερίας της έκφρασης στο Διαδίκτυο. Οι εκκλήσεις αυτού του είδους συνήθως αφορούν καθεστώτα όπως του Ιράν και της Κίνας. news.in.gr
lewis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 paredwse, μάλλον στο Internet section θα ταίριαζε περισσότερο, λόγω του ενημερωτικού χαρακτήρα που θα είχε μία τέτοια αφήγηση. Όπως και να'χει, αναμένω και εγώ αγωνιωδώς... ε, βάλτε τα σε ένα καινούριο thread.. εγώ παρακολουθώ καιρό, αλλά μόλις σήμερα χρειάστηκε να κάνω Post..
The_player Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ξεσηκωθειτε γμτ...Τα εχω παρει τρελα με αυτο το χαλι μας εδω... Δηλαδη ειναι εντελως ασχετοι...Ευχομαι ο Τσιπροπουλος (μολις δικαιωθει ) να τους τραβηξει μια μηνυση και να παρει ενα σεβαστο ποσο... Ελπιζω καποιους απο τους δημοσιογραφους που θα ειναι σημερα εκει με τον πρωθυπουργο να του κανει μια ερωτηση του στυλ..."Εσεις μας μιλατε για το Internet ,την Διακυβερνηση του διαδικτυου και αλλοι ειναι στη φυλακη"...αλλα που...
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 ε, βάλτε τα σε ένα καινούριο thread..εγώ παρακολουθώ καιρό, αλλά μόλις σήμερα χρειάστηκε να κάνω Post.. Παρεξήγησες! "Αναμένω αγωνιωδώς" το thread που θα ανοίξεις για να μας πεις το περιστατικό που ανέφερες...αν ακόμα θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο!
random Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Ο Αντώνη Τσιπρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του SKAI. download mp3, 3.5mb, 14' απο http://magicasland.com/?p=206 Η κατάντια του διαδυκτίου: Blogger μηνύει Blogger !!! γιατί καλέ το παιδί???? (αν διαβαζεις απο τη δουλειά, ανέβαλε το κλικ για αργότερα. το βράδυ απο το σπίτι :twisted: )
Psyx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 einai krima pou mia xora san tin dikia mas den exei akoma vgalei megalous senariografous epistimonikis fantasias... nomizo pos akoma kai tetoia gegonota opos tou blogme, parmena apo ti zwh, tha mporousane kallista na ta doume stin megali othoni, akoma kai an ta topothetisoume arketa xronia mprosta apo tin opisthodromiki pragmatikotita pou zoume tis teleftaies meres san Kinezo-Ellines cyber-citizens... meta to anousio afto paralirima (quoting madsc: ligmena ) na episimano simerino fresko blog tou funel.blogspot.com gia tin opoia eikazete (orea leksi gia na apofygete tin syllipsi) oti egine oli i istoria... http://funelsue.blogspot.com/ telos, tha ithela na episimano gia tous epidoksous webmasters ekei ekso pou mporei na min to gnorizoune... ksexaste to .gr kai travikste se .com me private registration... endeiktika anaferw GoDaddy + DomainsByProxy... empros kalo mou Google... ah to ksexasa... http://liakopoulos-bomb.blogspot.com/2006/10/greek-blogger-arrested.html to kinima ksekinise
2arkoudi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Kai min xehname eimaste i xora pou gennithike i eleutheria!
Cristina Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Kai min xehname eimaste i xora pou gennithike i eleutheria! Και ο μηνυτής (όποιος και αν είναι, γιατί ακόμα μόνο υποθέσεις κάνουμε, κακά τα ψέματα), το δικαίωμά του άσκησε. Το δικαίωμα που του δίνει το «τέλειο» πολίτευμα της Δημοκρατίας να προστατεύσει τον εαυτό του (μιας και πίστεψε πως κινδυνεύει η υπόληψή του). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιούνται για έλλειψη Δημοκρατίας, αφού ακριβώς αυτή είναι που επιτρέπει να διεκδικεί ο κάθε πολίτης το δίκιο του, ακόμα και αν αυτό είναι υποκειμενικό τελικά. Μήπως αν το δούμε από την άλλη πλευρά, όλοι όσοι διαμαρτύρονται για έλλειψη ελευθερίας λόγου και Δημοκρατίας, είναι αυτοί που στερούν με τις αντιδράσεις τους το δικαίωμα σε έναν άλλον πολίτη να υπερασπιστεί τον εαυτό του όντας θιγμένος (δικαίως ή αδίκως); Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος... Απλές απορίες είναι που μου δημιουργούνται όταν βλέπω ανάλογες «επαναστάσεις».
poromenos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 apistefto! egw to diavasa kai se kseno site(sto cnet sigekrimena) rezili diethnws:(
user Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 κι εγω απο το cnet εμαθα τα χαΐρια μας.... ....σε ποια χωρα ειπαμε γεννηθηκε η δημοκρατια????Σ'ΑΥΤΗ????ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟ και παλι νομικα παιδια δεν παιζει να κανουν κατι.... απο τους ορους χρησης του blogme.gr....ηταν μαλιστα γραμμενο με bold.... Υπεύθυνος για το περιεχόμενο των άρθρων, αλλά και την δημοσίευση ή μη, των σχολίων που έχουν κάνει οι επισκέπτες, είναι μόνο ο διαχειριστής του κάθε blog. ...το ασχημο ειναι οτι τωρα πλεον το ρεζιλικι δεν μαζευεται με τιποτα και ηταν πανεεεεεξυπνη η κινηση να γινει ΤΩΡΑ αυτο ταυτοχρονα με το συνεδριο.... ευγε!........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.