Razor333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Απο το blogme.gr για το κείμενο που αναδημοσιεύει και το συγκεκριμένο topic. Ο εκφοβισμός πάει σύννεφο... Ούτε στη χούντα. Χειροπέδες και κελιά. Τότε τί πρέπει να κάνουνε στον "μηνυτή" και θιγόμενο??? Και εμένα μου προσβάλει την νοημοσύνη με αυτά που λέει (και βγάζει και λεφτά) αλλά μου λένε άλλαξε κανάλι. Ε, και αυτός ας κάνει κλικ στο next. Απο φασιστες ελληναραδες, μην περιμενετε και δημοκρατια! Αυτος μπορει να διαστρεβλωνει ανενοχλητος την ιστορια και να λεει οτι θελει, χωρις την παραμικρη αποδειξη + να βγαζει και λεφτα απο αυτο! Αλλα δεν ανεχεται να διαστρεβλωσουμε, τους τιτλους των βιβλιων του, γιατι πιστευουμε οτι ειναι φαντασιες, βγαλμενες απο τον εγκεφαλο ενος απατεωνα, ελληναρα, κερδοσκοπου, που αξιζουν πολυ κριτικη με απειρη δοση χιουμορ. Αληθεια τι φοβατε απο τα blogs ο λιακο? Σιγα μην ξερουν τι μπορει να ειναι ενα blog οι πελατες του, το πολυ πολυ να μπορουν να ανοιξουν τον ΙΕ και να γραψουν http://www.liako.gr, αν πρωτα καταφερουν να συνδεθουν στο internet, αφου πρωτα πρωτα μαθουν απο που ανοιγει ο υπολογιστης. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ PC ΤΑ ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ...OTAN Η IBM ΕΤΡΩΓΕ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 20000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ PROJECT ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: ...65% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=717073&lngDtrID=252
Cristina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 [/οφφτοπικ]Καλα οκ, Cristina δεν καταλαβαίνω που κολλάει το post μου σ'αυτο το θέμα αλλα τελος πάντων. Στο θέμα που παραθέτεις -που παρεμπιπτοντως δεν δημιούργησα εγω αλλα o paredwse- συζητήθηκε η επιθετική συμπεριφορά των διαχειριστών που διέκρινα στα θέματα περι καταστημάτων και αγοράς. Προκειται για εντελώς διαφορετική κατάσταση και ως γνωστον τα καταστήματα διεπονται απο κανόνες εμπορικού δικαίου τους οποιους ειτε τους εκφράσεις γραπτώς είτε τους υπονοήσεις ειτε τελικα κάποιος διαχειριστής διαγράψει το μηνυμα σου, αυτοι εξακολουθούν να ισχυουν! Γι'αυτο το λόγο δεν έγινε ποτε μηνυση στο insomnia ουτε θα γίνει, παρα μόνο εκφοβισμός των χρηστών απο τους διαχειριστές ή απο άλλα μέλη για το θέμα αυτο. Αυτη ηταν η άποψή μου, θεωρώ πως ειχα και εχω το δικαίωμα να την εκφράσω σ'ενα θέμα που λέγεται "τα + και - του ινσομνια" και σίγουρα δεν υποκινεί ουτε την αναρχία ουτε την ασυδοσία. Περαιτέρω δε, δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ γιατι εχω εμπράκτως διαπιστώσει (υστερα απο τα τελευταία γεγονότα -ξερεις φαντάζομαι τι εννοω!) , οτι η δημοκρατία ειναι κάτι που δεν εγκαθίσταται μαζι με το vBulletin Version 3.6.2. Σε κάποια νεότερη εκδοση ισως... [/οφφτοπικ] Εδω στο προκείμενο, εγινε σιγουρα μια φοβερη αυθαιρεσία και πολυ αμφιβάλλω αν θα δικαιωθεί ο μηνυτής, παρα μόνο κέρδισε τον εξευτελισμό του διαχειριστή του blogme. Απορώ με ποιον τρόπο θα κινηθεί οταν μαθευτεί το ονομα του (επισήμως) και βουήξει ο τόπος και τα blogs απο τις -δικαιολογημένες πλεον- επιθέσεις και υβρεις... Το θέμα αυτό ξεκίνησε από σένα (και ας είναι split από άλλο topic), με σκοπό να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σχετικά με τον περιορισμό της προσβλητικής και υβριστικής τοποθέτησης προς κάποια καταστήματα που έλαβαν μέρος σε άλλα topics του forum. Αν λοιπόν ο ιδιοκτήτης κάποιου καταστήματος, που θεωρεί ότι έχει συκοφαντηθεί, θελήσει να κάνει μήνυση στον admin τούτου εδώ του forum, για τις προσβλητικές τοποθετήσεις κάποιου μέλους, πού ακριβώς είναι η διαφορά με το περιστατικό του Α. Τσιπρόπουλου; Εκεί κολλάει το παράδειγμα. Άμα δεν συμφωνείς, κάνε μου μήνυση. BlueViper, επειδή δεν πρόσεξα στο κείμενο που είχε γράψει αρχικά ο Α. Τσιπρόπουλος να περιγράφει κάποιον που να φωτογραφίζει συγεκριμένο πρόσωπο, θα μπορούσες να μου πεις σε τί αναφέρεσαι; Το μόνο που έχω δει είναι σχόλια χρηστών, συμπεριλαμβανομένου και του FunEl οι οποίοι μιλούσαν για συγκεκριμένο άτομο.
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Όχι, η αλήθεια είναι πως ο Τσιπρόπουλος δεν κατονόμασε και δεν φωτογράφισε κάποιον συγκεκριμένο "γνωστό". Αν και δεν παρακολουθούσα το blogme, φαίνεται πως η πλειονότητα εκείνων που το διάβαζαν επικεντρώνονται στο Λιάκο. Τo γιατί ειδικά εκεί δεν το γνωρίζω, αλλά ελπίζω να μην είναι απλώς μια πληροφορία που αναπαράγεται ελαφρά την καρδία. Ας μην τον στιγματίσω περαιτέρω, αλλά θα το απολαύσω ιδιαίτερα αν τελικώς αποδειχθεί "ένοχος"! (χαιρέκακο γέλιο)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Προσέθεσα στο αρχικό post σχετικό link για το digg.com
Cristina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Όχι, η αλήθεια είναι πως ο Τσιπρόπουλος δεν κατονόμασε και δεν φωτογράφισε κάποιον συγκεκριμένο "γνωστό". Αν και δεν παρακολουθούσα το blogme, φαίνεται πως η πλειονότητα εκείνων που το διάβαζαν επικεντρώνονται στο Λιάκο. Τo γιατί ειδικά εκεί δεν το γνωρίζω, αλλά ελπίζω να μην είναι απλώς μια πληροφορία που αναπαράγεται ελαφρά την καρδία. Ας μην τον στιγματίσω περαιτέρω, αλλά θα το απολαύσω ιδιαίτερα αν τελικώς αποδειχθεί "ένοχος"! (χαιρέκακο γέλιο) Μέσα στα comments του blogme, αν δεν με απατά η μνήμη μου, διάβασα πως στο παρελθόν είχε κάνει μήνυση ο Λιακόπουλος στον FunEl (δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι αυτό, κρατώ τις αμφιβολίες μου). Αν όντως αυτό ισχύει, ποιός ο λόγος να κάνει μήνυση τώρα στον Α. Τσιπρόπουλο για το περιεχόμενο του blog του FunEl;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Cristina, απλώς έγινε μήνυση κι όποιον πάρει ο Χάρος...
Cristina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Σίγουρα αυτό έγινε. Απλώς, αν ισχύει το παραπάνω, δεν στέκει μια τέτοια κίνηση εκ μέρους του Λιακόπουλου μιας και γνώριζε αυτόν που τον θίγει. Αυτό με κάνει να υποπτεύομαι πως πρόκειται για άλλο άτομο. Ας ελπίσουμε πως τελικά θα μάθουμε (πριν αρχίσω να σκέφτομαι και άλλα σενάρια)... Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC...
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Με δεδομένη, όπως τουλάχιστον ο ίδιος την αντιλαμβάνομαι, αναρχία που επικρατεί στο νοητικό σύμπαν του Λιακόπουλου, δε θα με εξέπληττε καθόλου αν αποφάσιζε να κυνηγήσει οποιονδήποτε δείχνει να αγκαλιάζει ό,τι προσβάλλει τα προσωπικά του χρηστά ήθη και τη σοβαρότητα των θεωριών του. Μπορεί βέβαια και να μην το έκανε, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση θα ανέτρεπε τα πάντα. Έχω συγκεκριμένες αισθητικές απαιτήσεις από την πάρτη του και τυχόν απόκλιση από το στερεότυπο που έχω δημιουργήσει θα με απογοήτευε. Λιάκο, αν διαβάζεις...χώσε μια μήνυση τώρα που είναι καιρός, αν δεν κρύβεσαι εσύ πίσω από τον εθνικό μας διασυρμό! Δωρεάν διαφήμιση!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Εδώ και 5-10 λεπτά, το blogme.gr "κατέβηκε" και έχει αναρτήσει το παρακάτω: Το δεύτερο link παραπέμπει σε αυτό το κείμενο: http://www.blogme.gr/keim.htm
Cristina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Αυτό έχει πολύ ώρα που το είδα, σίγουρα μία... Το blog παραμένει ως έχει πάντως και τα σχόλια συνεχίζονται κανονικά. Λιάκο, αν διαβάζεις...χώσε μια μήνυση τώρα που είναι καιρός, αν δεν κρύβεσαι εσύ πίσω από τον εθνικό μας διασυρμό! Δωρεάν διαφήμιση! Γιατί αυτό το πράγμα γυρνάει στο πίσω μέρος του μυαλού μου εξ αρχής και το απωθώ διαρκώς;
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω πως η μοναδική θεωρία συνωμοσίας που θα μπορούσε να κλονίσει κάθε εγκεφαλική λειτουργία και του Λιάκου ακόμα, είναι να τα έχει επινοήσει όλα αυτά ο Mr. Τσιπρόπουλος. Αν και το σενάριο να συνεργάζεται με το Λιάκο δε μου πέφτει άσχημα. Είναι που είναι αποδέκτης του φτυσίματος ο τελευταίος, αμφιβάλλω αν θα είχε τόσο πρόβλημα να βρεθεί στο επίκεντρο...
Cristina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω πως η μοναδική θεωρία συνωμοσίας που θα μπορούσε να κλονίσει κάθε εγκεφαλική λειτουργία και του Λιάκου ακόμα, είναι να τα έχει επινοήσει όλα αυτά ο Mr. Τσιπρόπουλος. Αν και το σενάριο να συνεργάζεται με το Λιάκο δε μου πέφτει άσχημα. Είναι που είναι αποδέκτης του φτυσίματος ο τελευταίος, αμφιβάλλω αν θα είχε τόσο πρόβλημα να βρεθεί στο επίκεντρο... Μέσα στο μυαλό μου είσαι...
madsc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 thaymaste moderator....anti na kanei thn douleia pou tou exei anathesei o Admin...kanei prosylitismo kai mpainei sthn diadikasia na kseftilizei anthrwpous kai katastaseis aviasta xwris sovaro logo kai epeixhrhmata me mono oplo thn eirwnia kai thn kserolitida...madsc tha eprepe na ntrepese eilikrina.Αφού σταμάτησα να γελάω με τις γελοιότητες σου, εδώ κ στα "ευγενέτατα" prive σου στο irc, μπορώ πλέον άφοβα ξεστομίσω ότι ήταν ληγμένα. Ναι μιλάω για τα χάπια που παίρνεις. Το μυαλό σου ήταν εύκολη λεία για το "φωστήρα", ε; Δεν θα σε πειράξει να μην σε ξαναπάρουμε στα σοβαρά, ε;. pigeon Είσαι offtopic. Μπορείς πλέον να ξεκολλήσεις από εκείνο το θέμα με τα καταστήματα, τα spam που έχεις γεμίσει το forum κ την κόντρα σου με τον paredwse. Όπως θέλεις να σεβόμαστε εμείς την άποψη σου, σεβάσου κ εσύ την δικιά μας. Η ζωή συνεχίζεται, σταμάτα να κυνηγάς ανεμόμυλους. Cristina, blueviper έχετε σατανικά μυαλά. /sc
clopier Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 http://216.109.125.130/search/cache?p=www.blogme.gr&prssweb=Search&ei=UTF-8&fr=moz2&x=wrt&u=www.blogme.gr/blog/index.php&d=U_dpMJIFNra3&icp=1&.intl=us περίεργο από το cache του yahoo τελευταία ενημέρωση πριν την "μηνηση" ήταν τον φεβρουάριο .χμμ μου φαίνεται διαφημιστικό κόλπο εμένα..
Directx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Πριν μερικούς μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο νομίζω) - υπήρξε μια ιστορία, με προειδοποιήσεις για ασφαλιστικά μέτρα, από το εικαζόμενο πρόσωπο σε κάποιο άλλο blog που παρέθετε link και υλικό εναντίον των ιδεολογιών του, τότε οι διαχειριστές αν θυμάμαι καλά (αν και δεν ήταν σίγουροι για την αλληθηνή ταυτότητα της προειδοποίησης που έλαβαν) συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις αφαιρώντας συλλήβδην το επίμαχο υλικό (δεδομένα & link)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.