Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δυστυχώς, όσο το Internet εξαπλώνεται και όλο και πιο πολύ χρησιμοποιείται για τη διάδοση σκέψεων, τόσο πιο συχνά θα βλέπουμε τέτοια φαινόμενα. Πριν από 70 χρόνια θα ήταν είδηση η μήνυση σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού για κάτι (δυσφημιστικό ή μη) που ίσως είχε πει σε μία εκπομπή. Και θα είχε ανοίξει συζήτηση για το κατά πόσον η τηλεόραση μπορεί να θεωρείται 'Τύπος'. Κάτι ανάλογο αναμένεται και με την έκρηξη του Internet...
blueviper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αυτά τα περί "ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑΣ" τελικά θολώνουν τα νερά. Μήπως δεν είναι ο Λιάκος και είναι ο σύντροφος Πούτιν από πίσω;
Str Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 τελικα ΠΟΙΟΣ ηταν??? δεν το 'πιασα το 'πονοουμενο...
johnbond Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Πριν από 70 χρόνια θα ήταν είδηση η μήνυση σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού για κάτι (δυσφημιστικό ή μη) που ίσως είχε πει σε μία εκπομπή. Και θα είχε ανοίξει συζήτηση για το κατά πόσον η τηλεόραση μπορεί να θεωρείται 'Τύπος'.. Πριν 15 χρόνια ο Β.Λεβέντης στην περιβόητη τελευταία εκπομπή του καναλιού 67 έστελνε ανοιχτά κατάρες για καρκίνο στον Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου και κανείς δεν του έκανε τίποτα.. Σήμερα φοβάσαι να μιλήσεις..
2arkoudi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 H logokrisia pai synefo... kai to xioumor poinikopiite...
poromenos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 an einai dinaton!ti allo tha doume safthn thn xwra???
Cristina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέχρι να πει ο κος Α. Τσιπρόπουλος ποιος είναι αυτός που έκανε την μήνυση, ας μην λέμε ό,τι να 'ναι βάσει υποθετικών συμπερασμάτων. Μπορεί και να μην είναι ο Λιακόπουλος τελικά. Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ σε αυτήν την ιστορία είναι η αδικία και όχι η δήθεν λογοκρισία. Αν έκαναν μύνηση στον άνθρωπο που τα έγραψε αυτά που έθιξαν τον κατήγορο, θα μου φαινόταν φυσιολογικό. Άλλωστε είναι δικαίωμα του καθενός να κινείται νομικά αν αισθάνεται πως καταπατώνται τα δικαιώματά του ή προσβάλλεται η προσωπικότητά του. Γι αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουμε σε οποιαδήποτε online κοινότητα είτε αυτά αφορούν πρόσωπα, είτε επιχειρήσεις (έχουμε και πρόσφατα πραδείγματα στο forum). Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για φασιστική πράξη εκ μέρους των υπευθύνων, αλλά για την προστασία όλων μας. Άλλωστε, θα πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε πριν ξεστομίσουμε κάτι δημόσια πως η Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την Αναρχία και την ασυδοσία...
RapidShade Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!... Τα δικαιώματα γίνονται παραβάσεις και άνομες πράξεις... Η ελευθερία του λόγου συκοφαντία και ύβρεις... Το πιστεύω, θέλω και ζητώ... Νομίζω, ελπίζω, παρακαλώ... Η ανεξαρτησία... Πικρία και τιμωρία... Και όλα αυτά, υπό την υπογραφή και αιγίδα ενός έννομου κράτους που μας προστατεύει και μας παρακολουθεί... Ίλεως...ίλεως! ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάποια από τα νοήματα -που μπορεί να είναι άσχετα με τους στίχους αλλά εγώ εισπράττω- μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να τους παραθέσω... - Sweet child in time youll see the line The line thats drawn between the good and the bad See the blind man shooting at the world Bullets flying taking toll If youve been bad, lord I bet you have And youve been hit by flying lead Youd better close your eyes and bow your head And wait for the ricochet ΥΓ2. Φίλε και συνάδελφε, εύχομαι ταχεία αποκατάσταση των όσων σου συνέβησαν, και ελπίζω να βρεις το δίκιο σου, αλλά ΚΥΡΙΩΣ το κουράγιο να συνεχίσεις...
thes1os Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BLOGMEΟκτώβριος 26, 2006, 11:05 pm Δημοσιέυθηκε από BLOGME το NEA TOY Blogme.gr UPDATE Προειδοποιήθηκα ότι το κείμενο που υπήρχε εδώ και στην πρώτη σελίδα του blogme και που περιγράφω την κατάσταση της μήνυσης/σύλληψης , θα θεωρηθεί "υβριστικό"? για την αστυνομία και την εισαγγελία, εαν δε το κατεβάσω μέχρι αύριο το πρωί, όπου και θα παρέμβει εισαγγελέας. Αν και δεν ανάφερα ποτέ ονόματα, αν και αναγνώρισα το δικαίώμα του οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη (όπως της αντίθετης πλευράς) να κινηθεί νομικά, αν και δεν έθιξα ποτέ τις αρχές,( ισα-ισα υποστήριξα ότι ήταν υποχρεωμένες να ακολουθήσουν την διαδικασία που είναι η ίδια για όλους, ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα, αν και δεν έθεσα ποτέ κανένα ζήτημα παρατυπίας) αναγκάζομαι να κατεβάσω το κείμενο μέχρι νεωτέρας. Με αυτό το σκεπτικό αυτό συμπεραίνω, ότι όποιος από εσάς αναδημοσιεύσει η σχολιάσει στο blog του το αρχικό κείμενο ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο. !!! ΕΛΛΑΔΑ 2006 !!! Απο το blogme.gr για το κείμενο που αναδημοσιεύει και το συγκεκριμένο topic. Ο εκφοβισμός πάει σύννεφο... Ούτε στη χούντα. Χειροπέδες και κελιά. Τότε τί πρέπει να κάνουνε στον "μηνυτή" και θιγόμενο??? Και εμένα μου προσβάλει την νοημοσύνη με αυτά που λέει (και βγάζει και λεφτά) αλλά μου λένε άλλαξε κανάλι. Ε, και αυτός ας κάνει κλικ στο next.
pigeon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 [....] Άλλωστε είναι δικαίωμα του καθενός να κινείται νομικά αν αισθάνεται πως καταπατώνται τα δικαιώματά του ή προσβάλλεται η προσωπικότητά του. Γι αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουμε σε οποιαδήποτε online κοινότητα είτε αυτά αφορούν πρόσωπα, είτε επιχειρήσεις (έχουμε και πρόσφατα πραδείγματα στο forum). Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για φασιστική πράξη εκ μέρους των υπευθύνων, αλλά για την προστασία όλων μας. Άλλωστε, θα πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε πριν ξεστομίσουμε κάτι δημόσια πως η Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την Αναρχία και την ασυδοσία... [/οφφτοπικ] Καλα οκ, Cristina δεν καταλαβαίνω που κολλάει το post μου σ'αυτο το θέμα αλλα τελος πάντων. Στο θέμα που παραθέτεις -που παρεμπιπτοντως δεν δημιούργησα εγω αλλα o paredwse- συζητήθηκε η επιθετική συμπεριφορά των διαχειριστών που διέκρινα στα θέματα περι καταστημάτων και αγοράς. Προκειται για εντελώς διαφορετική κατάσταση και ως γνωστον τα καταστήματα διεπονται απο κανόνες εμπορικού δικαίου τους οποιους ειτε τους εκφράσεις γραπτώς είτε τους υπονοήσεις ειτε τελικα κάποιος διαχειριστής διαγράψει το μηνυμα σου, αυτοι εξακολουθούν να ισχυουν! Γι'αυτο το λόγο δεν έγινε ποτε μηνυση στο insomnia ουτε θα γίνει, παρα μόνο εκφοβισμός των χρηστών απο τους διαχειριστές ή απο άλλα μέλη για το θέμα αυτο. Αυτη ηταν η άποψή μου, θεωρώ πως ειχα και εχω το δικαίωμα να την εκφράσω σ'ενα θέμα που λέγεται "τα + και - του ινσομνια" και σίγουρα δεν υποκινεί ουτε την αναρχία ουτε την ασυδοσία. Περαιτέρω δε, δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ γιατι εχω εμπράκτως διαπιστώσει (υστερα απο τα τελευταία γεγονότα -ξερεις φαντάζομαι τι εννοω!) , οτι η δημοκρατία ειναι κάτι που δεν εγκαθίσταται μαζι με το vBulletin Version 3.6.2. Σε κάποια νεότερη εκδοση ισως... [/οφφτοπικ] Εδω στο προκείμενο, εγινε σιγουρα μια φοβερη αυθαιρεσία και πολυ αμφιβάλλω αν θα δικαιωθεί ο μηνυτής, παρα μόνο κέρδισε τον εξευτελισμό του διαχειριστή του blogme. Απορώ με ποιον τρόπο θα κινηθεί οταν μαθευτεί το ονομα του (επισήμως) και βουήξει ο τόπος και τα blogs απο τις -δικαιολογημένες πλεον- επιθέσεις και υβρεις...
Goacore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Σύμφωνα με την JotD list στον κατάλογο του http://www.blogme.gr συμπεριλαμβάνεται και το http://funel.blogspot.com το οποίο κατακρίνει τον Λιακόπουλο ( ναι τον γνωστό "φωστήρα της λιακό-αλήθειας" ) . Λέτε να μην άντεξε την κριτική; P.S. Τα προσανάματα στο **** Super Market κάνουν 1,15Ε. Τα βιβλία του πόσο; /sc thaymaste moderator....anti na kanei thn douleia pou tou exei anathesei o Admin...kanei prosylitismo kai mpainei sthn diadikasia na kseftilizei anthrwpous kai katastaseis aviasta xwris sovaro logo kai epeixhrhmata me mono oplo thn eirwnia kai thn kserolitida...madsc tha eprepe na ntrepese eilikrina.
giannisk1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ότι και να λέτε το funel έχει πολύ γέλιο! No offense.
pigeon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 thaymaste moderator....anti na kanei thn douleia pou tou exei anathesei o Admin...kanei prosylitismo kai mpainei sthn diadikasia na kseftilizei anthrwpous kai katastaseis aviasta xwris sovaro antilogo me mono oplo thn eirwnia kai thn kserolitida...madsc tha eprepe na ntrepese eilikrina. Λαθος σου , δεν νομιζω οτι ο madsc ειναι παράδειγμα για πετροβολισμό. Ειναι μακραν απο τους καλυτερους και δικαιότερους εδω... Προταση:Γιατι δεν ανοίγεις καπου αλλου καλυτερα ενα σχετικο θέμα για τα εργα και τις φιλοσοφίες του γνωστού εκδοτη-εκπομπάρχη (γιατι εχει πολλες εκπομπες ) . Εκει θα συζητήσεις οτι θέλεις, υπάρχει πολυς λαός -οχι ΛΑΟΣ. --- τωρα που το ξανασκεφτομαι νομιζω πως ισως εμπιπτει στα πολιτικά και αυτα απαγορευονται, κάνω λάθος;
pigeon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά μη βιάζεστε να αθωώσετε κόσμο.Χωρίς να είμαι ειδικός, ενδέχεται και αυτός που παρέχει μέσο σε κάποιο για την προσβολή τρίτου να φέρει ποινικά κάποια ευθύνη (πχ βλέπε περίπτωση Alpha-Τριανταφυλλόπουλου). Αν κάποιο κανάλι πχ φιλοξενεί κάποιο κάφρο που βρίζει κάποιον θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, να τιμωρείται και αυτό. Ειναι μια τελειως διαφορετική κατάσταση, τα κανάλια διέπονται απο κανόνες δεοντολογίας και ελέγχου του περιεχομένου που μεταδίδουν. Ετσι βγάζουν την άδειά τους και ελέγχονται απο το ΕΣΡ για πολλά πράγματα και σε πληροφορώ πως δεν τιμωρούνται για 10αδες αλλα παραπτώματα οπως πχ. χρόνος διαφημιστικών , ώρες μετάδοσης απαγορευμένων διαφημίσεων (βλ. παιδικά παιχνίδια πριν τις 10μμ) , ανιση προβολή των κομμάτων, των θεμάτων που τα αφορούν και των καλεσμένων στις εκπομπες λόγου (βλ. Χ"νικολάου που απο την αγωνία του δεν αφήνει κανέναν εκτος ΝΔ να πει 2 κουβέντες...). Αρα τελικά ενα μικρό πρόστιμο 10-20 χιλ ευρώ ειναι ψωμοτυρι ενω οι 500χιλ ειναι αφορμή διακοπής συμβολαίου. Παντως κάποιες αποφάσεις του ΕΣΡ δεν ειναι -απ'οσο γνωρίζω- διαπραγματεύσιμες γι'αυτο και τόση γκρίνια οταν πέφτει το τσεκούρι... Δεν υπάρχει παντως ποινική ευθυνη οπως την εννοεις εκτος αν κάποιος απο τους θιγόμενους ασκήσει το δικαίωμά του, γεγονός που μπορω να κάνω κι εγω για σένα γιατι πχ. ειμαι παλαβός και περνάω την ώρα μου κάνοντας μηνυσεις. Αυτο δεν σημαίνει οτι θα εχω αυτοματως δίκιο...
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 thaymaste moderator....anti na kanei thn douleia pou tou exei anathesei o Admin...kanei prosylitismo kai mpainei sthn diadikasia na kseftilizei anthrwpous kai katastaseis aviasta xwris sovaro logo kai epeixhrhmata me mono oplo thn eirwnia kai thn kserolitida...madsc tha eprepe na ntrepese eilikrina. Αχαχαχαχαχα...παναθεμά σε! Σου συγχωρώ τα πάντα μετά από αυτό το υψηλής ευφυίας, χιουμοριστικό κομψοτέχνημα που κατέθεσες. Και είχα ανησυχήσει από την απουσία σου! Ντροπή σου madsc! Απλά ντροπή! Γρήγορα πίσω στα καθήκοντά σου!!! P.S. Τα προσανάματα στο **** Super Market κάνουν 1,15Ε. Τα βιβλία του πόσο; Τόσο περίπου έχουν κι αυτά. Με την εικοσάδα τα πουλάει! Συγκεκριμένα εδώ βρίσκονται οι προσφορές. Αυτή της ημέρας (είναι όπως οι σπεσιαλιτέ) περιλαμβάνει 14 βιβλία στην εξευτελιστική τιμή των 49?...ήτοι 3.5?/book. Τσάμπα πράγμα. Bonus το ντιβιντάκι "Εμείς οι Έλληνες", γιατί μας τελείωσαν τα απομνημονεύματα της Traci Lords. @Cristina Νομίζω πως από το σχόλιο φωτογραφίζεται ξεκάθαρα ο εμπνευστής. Είναι σα να σου λένε "ήταν κοντός, με ελιές και κινέζικα χαρακτηριστικά" και να αναρωτιέσαι αν είναι ο Πάγκαλος ή ο Σημίτης! Φυσικά περιμένω κι ο ίδιος να εξαλείψω την 0,002% πιθανότητα λάθους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.