kosmasgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 http://ebwstore.com/osc/product_info.php/products_id/502 Κοιτάξτε λίγο αυτήν την καρτούλα. Την δέχεται το PSP??? Στο συγκεκριμένο site παρουσιάζεται σαν προσφορά και βγαίνει συνολικά στα 86ευρώ απο τα 142ευρώ που είχε χωρίς το ΦΠΑ. Σε αλλο site φτανει στα 190 ευρώ. Τι πιστεύετε ισχύει ?? Την εχω παραγγείλει. Αν είναι μούφα απλά δεν την παραλαμβάνω
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 prepei na eine FAKE kai akrivopliromeni .. an thes na eise sigouros are apo elliniko magazi pou exei proionta sony. alla epidei kykloforoun ekatomyria pysta antigrafa tetias mnimis sto net..mexri kai 40 euro.. tha sou elega na koitakseis gia SANDISK 2GB pou eine kai pio grigori.
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Pira sandisk 4giga tin kalyteri douleia ekanes..
Zabrak Male Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 1) Πουλάνε Memory Stick Duo Pro και δείχνουν το μεγάλο Memory Stick το οποίο κάνει αν θέλεις το μισό να είναι απ΄'έξω από το PSP. 2) prepei na eine FAKE kai akrivopliromeni ..an thes na eise sigouros are apo elliniko magazi pou exei proionta sony. Πιο απατεώνες από τα ελληνικά μαγαζιά (eishops και μη) δεν υπάρχουν. Τα παιχνίδια του PSP τα έχουν πανάκριβα, όσο για μνήμες... όταν τούς ζήταγα 2GB καλοκαιριού με κοίταζαν σαν τα βόδια (Μουουουουουουο...) και μου έλεγαν ότι η SONY δεν έχει τέτοιο προϊόν. LoL. SONY CENTER παρακαλώ. Τα ίδια και πέρσυ με τα μνημάκια 1GB. Έλεος. Μην μιλήσουμε για τιμές πάλι. Φίλε telegamesvg μια αναζήτηση στο Skroutz και θα βρείς Sandisk 4GB Ultra II με 140€ (στο ίδιο search θα δείς έμας τους πονηρούς ελληναράδες να την πουλάμε 30€ πιο ακριβά. Sorry αλλά δεν ξεχνάω τα 60€ που ζήταγαν για το GTA: Liberty City Stories όταν το αγόραζα 40€ από Amazon την ίδια περίοδο. Πόσο πήγε το 4GB και από πού; Υ.Γ. Τό Post το είχα γράψει νομίζοντας ότι ο kosmasgr δεν είχε αγοράσει μνημάκι (περασμένη η ώρα βλέπετε και τα μάτια μου κάνουν πουλάκια).
spown Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Φιλαρακια εχετε παει στην Στουρναρη....ειναι ενα μικρο μαγαζι Κodac απεναντι απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.....Θα πατε εκει ειναι μεσα μια μικρη κοποελιτσα, αυτη πουλαει 4 gb sony αυθεντικα με αποδηξεις στα κουτακια τους με 5 χρονια εγγυειση.....λοιπον η τιμη που τις πουλαει ειναι 117 ευρω.....εγω ειδη πηρα μια απο εκει.....Ελπιζω να σας βοηθησα.....
Socratis_g Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 http://ebwstore.com/osc/product_info.php/products_id/502 Κοιτάξτε λίγο αυτήν την καρτούλα. Την δέχεται το PSP??? Στο συγκεκριμένο site παρουσιάζεται σαν προσφορά και βγαίνει συνολικά στα 86ευρώ απο τα 142ευρώ που είχε χωρίς το ΦΠΑ. Σε αλλο site φτανει στα 190 ευρώ. Τι πιστεύετε ισχύει ?? Την εχω παραγγείλει. Αν είναι μούφα απλά δεν την παραλαμβάνω Ακύρωσε την επιτόπου!!!! Εκτός από το μαγαζί στη στουρνάρη ένας χρήστης εδψ μέσα "Cyberwalker" δίνει ακόμα πιο φθηνα τα 2 γίγα από ότι τα βρήκες! Εγώ από αυτόν πήρα. Ψάξε στις αγγελίες!
Zabrak Male Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Το μαγαζάκι στην Στουρνάρη πουλάει τα μαύρα Memory Stick με τα άσπρα γράμματα (τα οποία δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για PSP) ή τα γρήγορα με το κόκκινο logo και τα χρύσα γράμματα; Γιατί άμα είναι τα γρήγορα η τιμή είναι χάρισμα. Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία... με την καλή ένοια.
KenZone Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 filos m pire mia fake sony 4giga apo kina 15 eurw ... t eipa na parei kai gia mena mia alla m 3exase
urezin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ετσι ειναι στην κινα οντος ειναι φρικιαστικο τι περιθωριο κερδους αγηνουν οι καρτες μνημης ειδικα οι μουφες στους εμπορους ειδικα με αυτα τα 2γιγα καποιοι εχουν πλουτισει.....
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 filos m pire mia fake sony 4giga apo kina 15 eurw ... t eipa na parei kai gia mena mia alla m 3exase me 15 euro 4GB den yparxei periptosi! .. (giayto kai se ksexase) kai fake na eine to ligotero 90-100euro exei se olo to pagkosmio ebay
actorius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Φιλαρακια εχετε παει στην Στουρναρη....ειναι ενα μικρο μαγαζι Κodac απεναντι απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.....Θα πατε εκει ειναι μεσα μια μικρη κοποελιτσα, αυτη πουλαει 4 gb sony αυθεντικα με αποδηξεις στα κουτακια τους με 5 χρονια εγγυειση.....λοιπον η τιμη που τις πουλαει ειναι 117 ευρω.....εγω ειδη πηρα μια απο εκει.....Ελπιζω να σας βοηθησα..... Φίλε είσιαι σίγουρος? Πριν μια ώρα ήμουν εκεί κ η sandisk 4gb έχει 146€ και η sony λίγο παραπάνω...
KenZone Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 me 15 euro 4GB den yparxei periptosi! .. (giayto kai se ksexase)kai fake na eine to ligotero 90-100euro exei se olo to pagkosmio ebay einai kati magazia p douleuoun apokleistika kai mono me pazaria ... arxika tou zitousan gurw sta 150 kai me pazaria tin eri3e .. agorase polla gadgets ! ipod nano clone (polu kalo quality gia moufa kalutero apo auta p exoun sto mediamarkt) kapou 20 moufa microsoft usb sticks k.a (a kai ennoeite pws s edeinan resta se plasta hartonomismata ta opoia meta me ti seira s ta pasares se allous mikropwlites ...) kai oi 2gb exoun gurw sta 40 sto ebay alla ekei tis epairnes me pazaria polu ligotero ... skopeuw na paw kai egw kina kai 8a a3iopoiisw kati tetoies eukairies .. pistpse me .. kai egw mexri na to dw me ta matia m tou elega oti leei vlakeies !! prwta apola dn anagnwrizotan apo to psp kai mesa eixe kati adeious fakelous p ta onomata tous itan tetragwnakia " □□□□ " epeidi einai kai axristos me pc piga spiti tou kai mesw card reader tis kaname format .. argise upervolika ( eihame paei sto allo room kai paizame ps2 kai petagomastan p kai p na koita3oume ) alla meta itan mia hara ... kai arxeia (mp3 mono dokimasa) metaferodan mia hara kai epaizan kanonika ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.