Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online : Age of Reckoning

jkdchamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι δε κάνω πλακα! Τι ξεχωριστό βλέπεις σε αυτes τis φωτό που είναι έτη φωτός προστά από το wow η από οποιοδήποτε άλλο mmorpg αυτή τη στιγμή?

SS0208_04.jpg

013008_SS10.jpg

Παιχνίδια σαν το Age of Conan kai to Aion έχουν να προσφέρουν κάτι πραγματικά νέο στα γραφικά. Το πρώτο και στο gameplay.

PS: Και οι 2 fotos είναι από το official site

PROTIP: στα mmo τα γραφικα δεν κανουνε το καλο παιχνιδι αλλα το gameplay.

τρανο παραδειγμα το wow μιας και με χαλια γραφικα εχει τοσο κοσμο (για να σε προλαβω, ειχε καλο gameplay, μετα δεν αλλαξε τιποτα και εμεινε στασημο)

ξαναδες το post μου με την σειρα που το εγραψα και διαβασε καθε προταση μονη της, μιας και εχουνε κενο αναμεσα τους.

μετα δες για που αναφερω την διαφορα του warhammer με τα αλλα παιχνιδια.

το βρηκες? gameplay λεει οχι εικονες.

και δεν μπορω να σου βαλο screenshots απο το παιχνιδι (προσφατες δηλαδη) γιατι ειναι και το nda στην μεση.

και ειλικρινα, πριν παιξετε καποιο παιχνιδι μην λετε ΠΩΠΩ τα σπαει (οπως βλεπω με το conan εδω μεσα) γιατι στα χαρτια και αυτο : http://www.darkandlight.com/ ηταν τελειο..αλλα στην πραξη....

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
PROTIP: στα mmo τα γραφικα δεν κανουνε το καλο παιχνιδι αλλα το gameplay.

τρανο παραδειγμα το wow μιας και με χαλια γραφικα εχει τοσο κοσμο (για να σε προλαβω, ειχε καλο gameplay, μετα δεν αλλαξε τιποτα και εμεινε στασημο)

ξαναδες το post μου με την σειρα που το εγραψα και διαβασε καθε προταση μονη της, μιας και εχουνε κενο αναμεσα τους.

μετα δες για που αναφερω την διαφορα του warhammer με τα αλλα παιχνιδια.

το βρηκες? gameplay λεει οχι εικονες.

και δεν μπορω να σου βαλο screenshots απο το παιχνιδι (προσφατες δηλαδη) γιατι ειναι και το nda στην μεση.

και ειλικρινα, πριν παιξετε καποιο παιχνιδι μην λετε ΠΩΠΩ τα σπαει (οπως βλεπω με το conan εδω μεσα) γιατι στα χαρτια και αυτο : http://www.darkandlight.com/ ηταν τελειο..αλλα στην πραξη....

Συμφωνώ μαζί σου ότι τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι αλλα το gameplay. Πάντως τα γραφικά του WAR, όσα τουλάχιστον έχω δει σε official φωτογραφίες μου φαίνονται χειρότερα και από το WoW. Ίσως να κάνω λάθος όμως γιατί δεν έχω δει κάτι από την beta.

Με λίγα λόγια έρχονται πολλά mmorpg και λίγα από αυτa θα προσφέρουν genika κάτι νέο πέρα από WoW, L2, Lotho, Everquest2 κτλ.

PS: Ναι θυμάμαι τον χαμό γύρο από το darkandlight. Ήταν τεχνολογικά πολύ καλο αλλα αποδεί8ηκε μια αποτυχία!

Δημοσ.

να φανταστεις στα 2 τελευταια focus test ειχανε αλλαξει γραφικα, εφφε και interface

και αυτο ηταν 1 μηνα διαφορα το ενα με το αλλο και λιγοτερο.

οπως και στο conan που σε μια βδομαδα ειχανε φτιαξει πολλα bugs στα γραφικα.

και τα 2 παιχνιδια ειναι τρομερα παντως

Δημοσ.

διαβαστε λιγο τα forums...το παιχνιδακι ειναι απιστευτο...

το περιμενουμε εδο και καιρο,ολο σε αναβολες μας πανε...

Δημοσ.

Αν ηταν να πονταρω καπου θα πονταρα στην Blizzard γιατι ξερει να φτιαχνει παιχνιδια και το εχει αποδειξει και με το παραπανω.

Το Warhammer και Age of Connan θα παρει κοσμο απο το mmo community δε γινεται να μη τα παιξει κανεις. Εγω προσωπικα θα αγορασω και θα παιξω και τα δυο.

Το θεμα ειναι ποιος θα κρατησει τους hardcore gamers που εχουν μαθει με το WoW τοσα χρονια. Τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν μερικους μηνες μετα την κυκλοφορια των παιχνιδιων και την κυκλωφoρια του νεου expansion της Βlizzard "Wrath of the Lich King".

H Mythic η οποια κατασκευαζει το WAR εχει κυριαρχισει στο παρελθον με το Dark age of Camelot και με το συστημα RvR μεγαλες μαχες siege και τα λοιπα η οποια πρωτη τα εβαλε στον κοσμο των mmorpg. Τοτε ομως δεν υπηρχε το WoW.

Θα προσπαθησει τωρα λοιπον με το ιδιο συστημα μαχης να παρει κοσμο απο το WoW οπου δεν υπαρχουν αυτα. Ομως τωρα η Mythic δεν ειναι μονη της υπαρχει και η EA η οποια ξερουμε ολοι την συντηρητικοτητα της και εγω θα πω την ανικανοτητα της να κατασκευαζει παιχνιδια.

Αυτο το βλεπω στα γραφικα του παιχνιδιου τα οποια ειναι κατασκευασμενα απο την ΕΑ. Η ΕΑ games στο παρελθον δεν εχει ξανασχοληθει με mmorpg, και νομιζω ουτε καν με rpg εχει ασχοληθει,μονο shoutemup βγαζει και αθλητικα.

Βεβαια τα γραφικα δε κανουν αυτα τα παιχνιδια συμφωνω, ομως σε ενα παιχνιδι του τριτου τριμηνου 2008 θα προτημουσα να δω γραφικα που τουλαχιστον να ειναι καλυτερα απο το wow το οποιο ειναι παιχνιδι πρωτου τριμηνου 2005.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν το είχα πει ήδη (πολύ πιθανό), αλλά εγώ πάλι προτιμούσα αυτά τα γραφικά.

http://media.pc.gamespy.com/media/573/573062/imgs_1.html

Αυτό βέβαια από το παλιό WO, πριν το σταματήσουν και πάρει τα δικαιώματα η Mythic.

Αν το έφτιαχναν μέχρι τώρα και είχαν προχωρήσει εκείνα τα γραφικά, δεν θα με χάλαγε.

Όχι πως αυτό που έκανε η Mythic είναι κακό, απλά μου φαίνεται "κάπως"... (στα γραφικά, δεν ξέρω από gameplay ακόμα)

Δημοσ.
Αν ηταν να πονταρω καπου θα πονταρα στην Blizzard γιατι ξερει να φτιαχνει παιχνιδια και το εχει αποδειξει και με το παραπανω.

Το Warhammer και Age of Connan θα παρει κοσμο απο το mmo community δε γινεται να μη τα παιξει κανεις. Εγω προσωπικα θα αγορασω και θα παιξω και τα δυο.

Το θεμα ειναι ποιος θα κρατησει τους hardcore gamers που εχουν μαθει με το WoW τοσα χρονια. Τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν μερικους μηνες μετα την κυκλοφορια των παιχνιδιων και την κυκλωφoρια του νεου expansion της Βlizzard "Wrath of the Lich King".

H Mythic η οποια κατασκευαζει το WAR εχει κυριαρχισει στο παρελθον με το Dark age of Camelot και με το συστημα RvR μεγαλες μαχες siege και τα λοιπα η οποια πρωτη τα εβαλε στον κοσμο των mmorpg. Τοτε ομως δεν υπηρχε το WoW.

Θα προσπαθησει τωρα λοιπον με το ιδιο συστημα μαχης να παρει κοσμο απο το WoW οπου δεν υπαρχουν αυτα. Ομως τωρα η Mythic δεν ειναι μονη της υπαρχει και η EA η οποια ξερουμε ολοι την συντηρητικοτητα της και εγω θα πω την ανικανοτητα της να κατασκευαζει παιχνιδια.

Αυτο το βλεπω στα γραφικα του παιχνιδιου τα οποια ειναι κατασκευασμενα απο την ΕΑ. Η ΕΑ games στο παρελθον δεν εχει ξανασχοληθει με mmorpg, και νομιζω ουτε καν με rpg εχει ασχοληθει,μονο shoutemup βγαζει και αθλητικα.

Βεβαια τα γραφικα δε κανουν αυτα τα παιχνιδια συμφωνω, ομως σε ενα παιχνιδι του τριτου τριμηνου 2008 θα προτημουσα να δω γραφικα που τουλαχιστον να ειναι καλυτερα απο το wow το οποιο ειναι παιχνιδι πρωτου τριμηνου 2005.

H ea τους ελεγε να το βγαλουνε τα χριστουγεννα και ειπανε απο την mythic το παιχνιδι θα βγει οταν θα ειναι σωστο μιας και εχουνε και μια games workshop απο πισω να θελει κατι καλο.

Και hardcore και wow πλεον δεν πανε μαζι. εκτος αν λες παω για farm 1-2 ωρες να βγαλω potions ωστε να παω black temple να κανω τα ιδια που εκανα στο προηγουμενο reset ωστε να πηδαω στην ogrimmar/ironforge/satrath και να με βλεπουνε οι αλλοι που κανανε nightelf για να ειναι legolas και να κανουνε κωλοτουμπες στα αλματα.

Η αν λες παμε αρενα να παιξουμε με τον ιδιο τροπο σε οτι fotm εχει εκεινο τον μηνα απο setups.

ρε συ ghost...τι σου αρεσει απο αυτα τα γραφικα? οτι ειναι σκοτεινα?

• Moderators
Δημοσ.
ρε συ ghost...τι σου αρεσει απο αυτα τα γραφικα? οτι ειναι σκοτεινα?

Σαν πρώτο θέμα, ναι.

Το Warhammer Fantasy δεν είναι τόσο...cartoon όσο της Mythic. Ούτε το 40k. Μου αρέσει επίσης που είναι πιο στρογγυλεμένα τα μοντέλα. Επίσης είπα "αν είχαν προχωρήσει με αυτά τα γραφικά", που προφανώς σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να είναι έτσι (2004 pics), αλλά αν είχαν κάνει όπως και στο WO που λες, upgrades στην μηχανή και στα μοντέλα, θα ήταν πολύ καλύτερα και στην τελική αν έβγαινε το 2004, δεν θα χάλαγε τον κόσμο νομίζω έτσι όπως ήταν.

Δημοσ.

Τα γραφικά του wow δεν είναι χάλια..η σωστή λέξη είναι, outdated. Θα τα χαρακτήριζα τέλεια και μοναδικά! Τα χρώματα που χρησιμοποιούν τα textures το παραμικρό animation και στα μοντέλα των 10 πολυγώνων αλλά και ο σχεδιασμός των περιοχών και χαρακτήρων είναι αυτά που μετράνε στο wow. Σε καμιά περίπτωση δεν το συγκρίνω με τα γραφικά του WO και ΑΟC που είναι πιο generic για το είδος των MMO και δεν μου κάνουν καμία εντύπωση. Το wow σε θέμα γραφικών είναι μοναδικό και η blizzard κατα την γνώμη μου βρήκε την χρυσή τομή μεταξύ visual quality-ατμόσφαιρας και απαιτούμενης ισχύος για την απόδοση αυτών.

Δημοσ.

+1 απο εμενα Παρη.

εμεις οι παπουδες που δεν εχουμε γνωση μιας και πεξαμε μονο ultima on line(1996)-Daoc 2002- και last wow 2005 λεμε να θυμηθουμε τα ηρωικα RVR στο DAOC ( Excalibur server -Hibernia Rules - Dem Hibbies Rules-ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ DOMAIN ΜΕ ΑΚΟΥΣ?) εμεις βαρεθηκαμε στο WOW με τους 3 70ριδες .σωστος Παρη?

αφηστε που το εχουμε ξαναδει το επεισοδιο αυτο και θα δουμε για αλλη μια φορα την ομαδικη φυγη απο ενα παιχνιδι σε αλλο οπως θα γινει με το WOW.

μην συγγκρινεται το WOW με το warhammer.Αλλο pvp και αλλο RVR;)

Αλλο καρτουν και αλλο 3D γραφικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...