Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online : Age of Reckoning

jkdchamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πάλι "όμορφη" κοπέλα έφτιαξες Chill. :P

Αυτό με την κάμερα μου έχει κάτσει κι εμένα κάπως, στο retail που θα έχουμε περισσότερα graphics options πιθανό να έχει και γι'αυτό.

Κι εγώ κρατάω μια πισινή για το πόσο καλό θα είναι (το AoC δεν με χάλαγε, αλλά είχα πρόβλημα χρόνου για τα κλασσικά raids, να δούμε εδώ), πάντως τώρα που πήρα (κι έβαψα) την πιο νέα πανοπλία μου, μοιάζω σαν καλό Orc και χαίρομαι. :P

Πάντως στο WO το έχω εξ'αρχής ότι το itemisation θα rule-άρει, μιας και στο tabletop οι καλύτεροι χαρακτήρες είχαν πάντα τα imba items. ;)

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα πολύ με το να φτιάξω τον char μου ghost μιας και πρόκειται για demo :P. Στην τελική έκδοση είμαι βέβαιος πως θα φάω ώρες για να τον στήσω (θα έχω την ce με τα παραπάνω features στο customization του char και αν σκεφτείς ότι στο wow με τα περιορισμένα πρόσωπα/μαλλιά έτρωγα κοντά στην ώρα, καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει εδώ xD. Στο aoc έφαγα πολύ ώρα με το μέγεθος των βύζων. Μια ήθελα να χωράνε στο ποτήρι, μια να είναι μαξιλαράκια μπαχ....τι τραβάμε και μεις οι b00bies fan). Αλλά και έτσι που είναι τώρα, δεν με χαλάει. Mου κάνει :P, Γουστάρω το περίεργο περπάτημα του αλλά forshaken και νομίζω πως τουλάχιστον ως προς το race/class δεν τίθεται θέμα τι θα παίξω.

Δημοσ.

BONUS COLLECTOR'S EDITION CONTENT

1. Ένα αποκλειστικό mouse pad

2. Μία φιγούρα της Games Workshop των GAZBAG & GRUMLOK, αρχηγών των Greenskin, συμβατή με το επιτραπέζιο παιχνίδι (χρειάζεται συναρμολόγηση και βάψιμο).

3. Τη πρωτότυπη νουβέλα "Prelude to W.A.R.", 128 σελίδων.

4. The Art Of WARHAMMER Online, μια συλλογή με 224 σελίδες γεμάτη από πρωτότυπα θέματα του παιχνιδιού

5. Αποκλειστικό in game περιεχόμενο:

6. Bonus Quests - 12 συναρπαστικές αποστολές για ακόμη περισσότερη περιπέτεια στη πρώτη γραμμή

7. Bonus Quest Rewards - 12 νέα αντικείμενα για να σε βοηθήσουν στα ταξίδια σου

8. Bonus Character Titles - 12 τίτλοι για να επιδείξεις τους άθλους σου στον υπόλοιπο κόσμο

9. Bonus Character customization Options - 12 μοναδικοί χαρακτήρες.

Δημοσ.

Συνεπώς αν με τα <10 heads του wow (εκ των οποίων τα μισά ΑΘΛΙΑ) έτρωγα ώρες φαντάσου εδώ :P. Αnyway ας είναι καλό το παιχνίδι - όπως φαίνεται μέχρι στιγμής - και ο char μου ας μοιάζει με τον Κωστάλα...

• Moderators
Δημοσ.

They're just misunderstood. :P

Εγώ πάντως Orc θα παραμείνω (οι πρώην AoC guildmates μου θα με βρίζουν, αφού τελικά μου άρεσε το WO )και θα είναι το 2ο MMO που πάω με κακούς (το άλλο ήταν προφανώς το City of Villains :P).

Δημοσ.

Με βλέπω να καίγομαι όταν βγεί το παιχνίδι...Κανονίστε να είμαστε στον ίδιο server.Ghost όταν μπώ κάνε με inv για premade :P.Έπαιξα και το σενάριο dwarf vs Greenskin και δέν τα πήγαμε πολύ καλα :P.Στο σενάριο chaos vs empire είναι easy mode.Xθές πήρα και τα πρώτα μου weapon απο pvp.Trade skill πήρατε?

• Moderators
Δημοσ.

Εκτός από 3 φορές περίπου, όλες τις άλλες που είχα παίξει είχαμε κερδίσει το scenario του Gates of Erkund. Χθες είχα μπει στην ουρά για το 2ο scenario των Greenskins vs Dwarfs (lvl 12 που είμαι τώρα), αλλά δεν έγινε μάχη.

Δημοσ.

Το gameplay πως ειναι?

Απο τα video που εχω δει μου φαινεται καπως αργο,

γενικα τα animation μου φαινονται πολυ 'ξυλινα' και πολυ στατικο παιχνιδι, δλδ καθομαι ακινητος και castarw

Αυτος ειναι και ο λογος που δεν με εχει ενθουσιασει το παιχνιδι

Για πειτε πως ειναι :D

• Moderators
Δημοσ.

Γεγονός είναι πως η μάχη παίζεται έτσι, αλλά σε όλα σχεδόν τα MMOs που έχω δει, έτσι γίνεται. :P

Βέβαια μπορείς και να χτυπάς ενώ τρέχεις, οπότε πέφτει και κυνήγι.

By da way, dat's how I look now!

medaorcif8.th.jpg

Δημοσ.

διαβάζω εντυπώσεις και διακρίνω ενθουσιασμούς :P μακάρι να βγει καλό το παιχνιδάκι παιδές ο χειμώνας είναι βαρύς....αλλά δεν το περνώ πριν απο το Νοέμβρη κατί μου λεεί για μεγάλη παπάτζα.... δεν ξέρω .Κάλη διασκέδαση και Καλό χείμωνα !!!:-)

Δημοσ.

English servers scheduled to be open at launch day, September 18th

Core

* Axe Bite Pass

* Karag Dron

* Karag Orrud

* Karak Eight Peaks

* Karak Ungor

* Karak-Azgal

* Karak-Hirn

* Karak-Izor

* Karak-Norn

* Karak-Vlag

* Karaz-a-Karak

Open RvR

* Dragonback Mountains

* Eltharion

* Finuval Plain

* Mount Silverspear

* Sea of Dreams

* Shifting Isles

* Tiranoc

Role-Play

* Burlok

* Makaisson

Open RvR Role Play

* Alarielle

* Ellyrion

οσο για τους κολλημένους με την μπαλα που λεγεται wow ....that way ---->

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...